Ελλάδα

Γιάννης Λαγός: Η πρώτη συνάντηση με Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη

Γιάννης Λαγός: Η πρώτη συνάντηση με Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη
Γιάννης Λαγός: Ποιοι είναι οι συγκάτοικοί του στη φυλακή.

Ο Γιάννης Λαγός μετράει ήδη τα πρώτα 24ωρα στις φυλακές Δομοκού, στις οποίες μεταφέρθηκε απευθείας μετά το Εφετείο. Το στέλεχος της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στην ειδική πτέρυγα που έχει διαμορφωθεί για τα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης, και σύμφωνα με πληροφορίες είχε ήδη των πρώτη συνάντηση με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και Ηλία Κασιδιάρη.

Οι τρεις τους, σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, συναντήθηκαν και κουβέντιασαν στο προαύλιο των φυλακών παρά τις διαφορές που οδήγησαν και στην ανεξαρτητοποίηση του Λαγού στην Ευρωβουλή.

Ο Γιάννης Λαγός βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη του Περάματος Αναστάσιο Πανταζή, που καταδικάστηκε μεταξύ άλλων για τις αιματηρές επιθέσεις σε μέλη του ΠΑΜΕ και σε Αιγύπτιους αλιεργάτες.

Μάλιστα, στην ίδια φυλακή βρίσκεται και ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όμως σε άλλη πτέρυγα.

Μετά το κελί του Γιάννη Λαγού, βρίσκεται αυτό στο οποίο βρίσκονται ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τον Αριστοτέλη Χρυσαφίτη και δίπλα τους εκείνο που κρατούνται ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Αντώνη Γρέγο.

Ο αρχηγός και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, προαυλίζονται ξεχωριστά, μία φορά την ημέρα, σε μια φυλακή που σχεδιάστηκε για 600 κρατούμενους, σήμερα βρίσκονται 90 περισσότεροι.

Ο Γιάννης Λαγός περιμένει την απόφαση της κεντρικής επιτροπής μεταγωγών για να μάθει αν θα ικανοποιηθεί το αίτημά του για μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς υποστηρίζει ότι εκεί θα μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή.

Γιάννης Λαγός: Το πρώτο βράδυ στις φυλακές Δομοκού

Σε ειδικό χώρο απομόνωσης, μέχρι να αποκλειστεί το αν είναι θετικός στον κορωνοϊό ή όχι, πέρασε το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Δομοκού ο Γιάννης Λαγός.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την άφιξή του στις φυλακές, υποβλήθηκε αμέσως σε μοριακό τεστ και οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο όπου δεν έχει επαφές με άλλα άτομα, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα που αναμένεται ότι θα είναι έτοιμα σήμερα το πρωί. Τότε και εφόσον το τεστ είναι αρνητικό, θα έχει συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών, προκειμένου να καθοριστεί ο χώρος της κανονικής κράτησής του. Γιάννης Λαγός.

Στις φυλακές Δομοκού εκτίουν τις ποινές και άλλα καταδικασμένα μέλη και ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, όπως ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Παναγιώτης Γερμενής, κ.ά.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι οι υπόλοιποι Χρυσαυγίτες που κρατούνται στις φυλακές Δομοκού, έχουν δηλώσει πως δεν έχουν πρόβλημα να μείνει μαζί τους ο Λαγός, παρά τις διαφορές που οδήγησαν και στην ανεξαρτητοποίηση του στην Ευρωβουλή. Ωστόσο, εάν ο ίδιος δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, θα οδηγηθεί σε κελί της ίδιας πτέρυγας, που θα μοιραστεί με κάποιον άλλον ποινικό κρατούμενο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments