Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [17/05/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [17/05/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τα ζώδια ώστε να πάρουν πρωτοβουλίες στη σχέση τους ή να γνωρίσουν νέα πρόσωπα.

Κριός 

Χάρη στο σημερινό πλανητικό σκηνικό, μπορεί να έχετε μερικές ενδιαφέρουσες και καινοτόμες εμπειρίες στην ερωτική σας ζωή. Έχετε μια κλίση προς τον πειραματισμό και ψάχνετε τρόπους να κάνετε κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Εάν πρόκειται να βγείτε ραντεβού, δοκιμάστε να φορέσετε ρούχα που σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Δείξτε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας, που δεν συνηθίζετε να βγάζετε προς τα έξω.

Ταύρος

Με το τρέχον πλανητικό σκηνικό τίποτα δεν θα πάει όπως έχει προγραμματιστεί σήμερα. Για αρχή, δεν μπορείτε να ελέγξετε με τίποτα τα συναισθήματά σας. Τη μια στιγμή αισθάνεστε τρελά ερωτευμένοι και την επόμενη θέλετε χώρο και χρόνο για να αποδράσετε και να κάνετε τα πράγματα που σας ευχαριστούν. Μην ανησυχείτε. Πρόκειται για μια περαστική φάση.

Δίδυμος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εκφραστείτε με ασυνήθιστους τρόπους και να εκφράσετε την πιο πρωτότυπη και εναλλακτική άποψη σε οποιαδήποτε συζήτηση. Εάν πρόκειται να βγείτε ραντεβού, θα μπορούσε να είναι μια πολύ περίεργη εμπειρία, που σίγουρα όμως θα απολαύσετε. Μιλήστε για μερικά από τα πιο περίεργα χόμπι σας ή διηγηθείτε κάποιες παράξενες εμπειρίες που έχετε βιώσει.

Καρκίνος

Σας αρέσει πολύ η σκέψη να παρασυρθείτε από κάποιον/α διαφορετικό/ή και ξεχωριστό/ή. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει μια τέτοια συνάντηση, μαζί με την πιθανότητα ότι θα μπορούσε να είναι ένα άτομο που είναι πρόθυμο να σας εμπιστευτεί απόλυτα. Είναι πολύ πιθανόν να συνδεθείτε σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο. Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό και δείτε πώς θα πάει.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δημιουργεί ανησυχία, καθώς δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τη συμπεριφορά του/της συντρόφου σας. Έχετε συνηθίσει να περιστρέφεται διαρκώς γύρω από εσάς, όπως οι πλανήτες γύρω από τον ήλιο. Αρχίζετε να πανικοβάλλεστε όταν τον/την βλέπετε χαρούμενο/η για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με εσάς ή όταν ασχολείται με κάτι και σας αφήνει απέξω. Δώστε του/της λίγο χώρο. Δεν θα το μετανιώσετε.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να προσεγγίσετε κάποιο πολύ ξεχωριστό άτομο που έχετε βάλει στο μάτι εδώ και αρκετό καιρό. Είτε αυτό συμβεί σε μια συγκέντρωση, σε μια τυχαία συνάντηση, είτε στην ουρά του σούπερ-μάρκετ λίγη σημασία έχει. Το μόνο που ξέρετε είναι ότι πρόκειται για μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε. Βρείτε μια ενδιαφέρουσα ατάκα για να σπάσετε τον πάγο και όλα τα άλλα θα κυλήσουν μόνα τους.

Ζυγός

Ανοιχτείτε και πείτε πώς αισθάνεστε, ειδικά αφού σήμερα έχετε την αμέριστη υποστήριξη των άστρων. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει το επιπλέον θάρρος που χρειάζεστε για να κάνετε μια τολμηρή χειρονομία ή μια δήλωση προς το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Το εν λόγω άτομο είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαστεί και θα συγκινηθεί που τολμήσατε να ανοιχτείτε και να δείξετε τα συναισθήματά σας.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία που έχει προκύψει στην σχέση σας. Υπάρχει μια θετική αύρα στην ατμόσφαιρα, που θα σας βοηθήσει να ρίξετε τις άμυνές σας, να είστε πιο ανοιχτοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας και να ανταποκριθείτε με τρυφερότητα στον/στην σύντροφό σας. Επωφεληθείτε από αυτό για να κάνετε κάτι υπέροχο μαζί και να εμβαθύνετε ακόμη περισσότερο τον δεσμό ανάμεσά σας.

Τοξότης

Εάν έχετε εμπλακεί πρόσφατα σε μια νέα σχέση, το τρέχον πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι πρόκειται να μπείτε σε μια ξεχωριστή περιπέτεια. Μόλις αρχίσατε να γνωρίζετε καλύτερα ο ένας τον άλλον και είστε ήδη ενθουσιασμένοι για όσα έχετε ανακαλύψει. Μπορεί να θελήσετε να ασχοληθείτε με ένα εγχείρημα που θα συνδυάζει τις δεξιότητες και των δυο σας.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει φως και χρώμα στην ερωτική σας ζωή και σας διαβεβαιώνει ότι όλα είναι καλά ανάμεσα σε εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Αισθάνεστε ασφαλείς στην σχέση σας και χαρούμενοι να εκφράσετε τη χαρά σας όταν ο/η σύντροφός σας σας προτείνει να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε.

Υδροχόος

Δείξτε τον ενθουσιασμό σας προς το ταίρι σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μοιραστείτε τα πραγματικά σας συναισθήματα και να μην κρύβεστε πίσω από ένα αδιάφορο προσωπείο. Θα περάσετε πολύ καλύτερα αν είστε ειλικρινείς και τον/την αφήσετε να δει ότι πραγματικά εννοείτε αυτό που λέτε. Δώστε του/της ένα πρωτότυπο δώρο.

Ιχθύς

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του υψηλές προσδοκίες για μια υπέροχη βραδιά με ένα ξεχωριστό άτομο. Και δεν θα απογοητευτείτε, ειδικά καθώς αισθάνεστε πολύ πιο σίγουροι και θαρραλέοι. Πραγματικά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα, ή να προσπαθήσετε να προσποιηθείτε για να διευκολύνετε τα πράγματα. Είναι απλά γραμμένο να πάει καλά. Χαρείτε το!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments