Lifestyle

Survivor: Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Survivor: Οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Νέα δεδομένα στο Survivor και νέος τρόπος για την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Τα δεδομένα στο Survivor άλλαξαν μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις των Τζέιμς και Νίκου, αφού το παιχνίδι έγινε ατομικό και οι κανόνες για την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση άλλαξαν. Με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κερδίζει την ατομική ασυλία έναντι της Καρολίνας Καλύβα, τα πράγματα αλλάζουν ραγδαία κι ο ίδιος δεν μπορούσε να ψηφιστεί την αποψινή βραδιά αλλά θα μπορεί να ψηφιστεί κανονικά αύριο, που θα ακολουθήσει νέο αγώνισμα για την ασυλία.

Αρχικά στο Συμβούλιο του Νησιού η ψηφοφορία των παικτών έδειξε ομόφωνα και για δέκατη φορά ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο. Έπειτα ο Ασημακόπουλος, αφού αμφιταλαντεύτηκε αν θα ψηφίσει στρατηγικά ή βάσει φιλίας, επέλεξε τελικά να βάλει στον τάκο δίπλα στον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη Κατσούλη.

Μάλιστα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξέσπασε σε δάκρυα, που δεν ψήφισε την ίδια, όπως περίμενε αλλά τον Σάκη που είναι από τους καλύτερους παίκτες.

Υπενθυμίζεται πως για αυτή την εβδομάδα την κόκκινη ομάδα αποτελούν οι Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης, Ελένη Χαμπέρη, Νικολέτα Μαυρίδη και Γιώργος Ασημακόπουλος ενώ την μπλε ομάδα αποτελούν οι Καρολίνα Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι και Τριαντάφυλλος.

Survivor: Υποδοχή νικητή είχε ο Τζέιμς Καφετζής στη Ρόδο

Επέστρεψε στη Ρόδο ο Τζέιμς Καφετζής, ο πιο δημοφιλής παίκτης του Survivor, που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι τις προηγούμενες ημέρες και έκανε το αντίστροφο ταξίδι από τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό μέσο rodiaki.gr, την πλατεία Φαληρακίου, παρά τις συστάσεις όλων αλλά και της οικογένειάς του Τζέιμς Καφετζή, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου αυστηρά με μάσκες που καλοσώρισαν τον Τζέιμς, ο οποίος δεν έχανε την ευκαιρία να μιλάει στο παιχνίδι για τη Ρόδο, το χωριό του τις Καλυθιές και το Φληράκι.

Οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν τον Τζέιμς ως τον νικητή του φετινού Survivor, αφού δεν ήταν μόνο ο πρώτος στα αθλήματα στους 5 μπλε παραμένοντες στο παιχνίδι, αλλά εντυπωσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό για την ακεραιότητά του, τον χαρακτήρα του, τον ύμνο της φιλίας και της ευφυίας του.

Δεκάδες ήταν τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της Ρόδου για την υποδοχή του δημοφιλούς παίκτη. Άτομα κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Φαληρακίου, τα πανό έγραφαν «Τζείμς νικητή της καρδιάς μας» και ο ίδιος έφτασε απευθείας από το αεροδρόμιο, μαζί με τη συμπαίκτρια του Άννα Μαρία Βέλλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments