Lifestyle

Survivor spoiler 20/5: Αλλάζουν ριζικά οι αποχωρήσεις

Survivor spoiler 20/5: Αλλάζουν ριζικά οι αποχωρήσεις
Survivor spoiler 20/5: Το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης είναι το παιχνίδι των ανατροπών, ενώ τώρα που έχει γίνει ατομικό έχει πολύ ενδιαφέρον.

Νέο spoiler για σήμερα 20/5 σε ότι αφορά το θέμα των αποχωρήσεων από το Survivor. Στο επεισόδιο της Τετάρτης 19/5, η Νικολέτα Μαυρίδη αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ υπήρξαν νέοι καυγάδες στο συμβούλιο του νησιού. Να θυμίσουμε ότι η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού Ελευθερία Ελευθερίου προέβη σε σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το επεισόδιο που πρόκειται να παίξει την Κυριακή, καθώς ετοιμάζονται πολλές αλλαγές σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις. Ακόμη, μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η πρόθεση του Τριαντάφυλλου για οικειοθελή αποχώρηση.

Καμία αποχώρηση και μόνο αγωνίσματα

Από ότι όλα δείχνουν ο Γιώργος Λιανός επιστρέφει στην Ελλάδα, επομένως στην παρουσίαση θα είναι ο Ατζούν. Και ο λόγος που το κάνει αυτό είναι τα πολύ μεγάλα έπαθλα που έρχονται. Τα πιο πιθανό σενάριο λοιπόν είναι πως την άλλη εβδομάδα όλα τα αγωνίσματα θα είναι ομαδικά και θα αφορούν έπαθλα.

Μπορεί αφού κερδίσει μία ομάδα να γίνει στη συνέχεια ατομικό.  Η πιο σημαντική είδηση όμως είναι πως την ερχόμενη εβδομάδα δεν θα φύγει κανείς. Θα μείνουν και οι οκτώ παίκτες μέσα στο παιχνίδι, δεν θα υπάρχουν προς το παρόν συμβούλια αποχώρησης, ιδιαίτερα μετά τις οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Απειλές Τριαντάφυλλου σε Ασημακόπουλο μετά το συμβούλιο

Νέος τσακωμός Τριαντάφυλλου – Ασημακόπουλου μετά το συμβούλιο του νησιού. Το ενδιαφέρον δεν επικεντρώθηκε στην αποχώρηση, καθώς ο Τριαντάφυλλος και ο Ασημακόπουλος έχουν το δικό τους πρόβλημα. Αυτή την φορά, βλέποντάς τον να μην καταφέρνει να διώξει τον Σάκη, γύρισε προς το πλευρό του να τον απειλήσει εν όψει της συνέχειας.

«Περίμενε και θα δεις. Ετοιμάσου, γιατί είσαι ο επόμενος», άρχισε να λέει μετά το συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος στον Ασημακόπουλο, εννοώντας φυσικά πως στην επόμενη ευκαιρία θα ψηφιστεί. Αυτό προϋποθέτει, φυσικά, μια νίκη του Σάκη στην ατομική ασυλία, με τον τραγουδιστή να είναι αισιόδοξος για αυτό το σενάριο.

Ο Ασημακόπουλος, από τη δική του πλευρά, του απάντησε σχετικά με τη στρατηγική του. «Λες για τον κόσμο σου, που σε ψηφίζει, αλλά φοβήθηκες να βγάλεις στον τάκο τον Ηλία», είπε εκείνος στον Τριαντάφυλλο, με το θέμα να λήγει κάπου εκεί με επέμβαση των υπολοίπων. Survivor spoiler 20/5

Πόσα χρήματα κερδίζει η Νικολέτα

Μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι η Νικολέτα έχει κερδίσει κάποια χρήματα. Παρότι εντάχθηκε στου διάσημους, η αμοιβή της ήταν στα 1000 ευρώ κάθε εβδομάδα. Μπήκε στο παιχνίδι στις 21 Φεβρουαρίου. Έμεινε 13 εβδομάδες, συνεπώς το ποσό που θα πάρει είναι 13.000 ευρώ.

Σημασία έχει πως αποχώρησε μετά από 20 εβδομάδες. Δεν ήθελε να συνεχίσει κι άλλο στο παιχνίδι από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η παράτασή του. Επιβεβαιώθηκε αυτό κι από ανάρτηση του αδερφού του Τζέημς Καφετζή.

Η αλήθεια για τη σχέση Νικολέτας και Σάκη

Για πρώτη φορά έγινε  γνωστό πως η Νικολέτα, που αποχώρησε στο επεισόδιο της Τετάρτης γνωριζόταν από πριν το παιχνίδι με τον Σάκη Κατσούλη. Ο λόγος; Κοινές παρέες, κάτι που ισχύει και για άλλους παίκτες του ριάλιτι, αποδεικνύοντας πως άπαντες έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους στον Άγιο Δομίνικο.

Η σχέση Σάκη – Μαριαλένας

Όλοι γνωρίζουν το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη Κατσούλη στο Survivor. Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα της Μαριαλένας έχει δηλώσει πως είναι έξαλλη με την παραγωγή του ριάλιτι. Μάλιστα μεταξύ του ζευγαριού έχει γίνει και μία σκηνή που δεν είχαν καταλάβει ότι τους έγραφε η κάμερα.

Πιο συγκεκριμένα, στην κάμερα της εκπομπής «Love It» μίλησε η Δήμητρα Τσιριμιάγκου, φίλη του Σάκη Κατσούλη αλλά και του Γιώργου Λιβάνη. Η ίδια, υποστήριξε πως το πρώην ζευγάρι τα έχει ξαναβρεί στο Survivor, τονίζοντας πως ο Λιβάνης αποφεύγει να μιλά για όσα βλέπουμε τηλεοπτικά να συμβαίνουν στον Άγιο Δομήνικο.

Η φίλη του Σάκη Κατσούλη ανέφερε πως «Ο Σάκης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχαν μια σχέση σοβαρή για σχεδόν δύο χρόνια. Ξέρω ότι πριν από έναν χρόνο έψαχναν να βρουν σπίτι για να συγκατοικήσουν. Το βρήκαν και συζούσαν. Νομίζω χώρισαν το καλοκαίρι», είπε και συνέχισε:

«Ο Γιώργος Λιβάνης αποφεύγει να μιλήσει γι’ αυτά που βλέπουμε. Βέβαια κάνει και χιούμορ γιατί πολλά ακούγονται. Νομίζω ότι δεν πιστεύει ότι συμβαίνει κάτι με τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Εμείς βέβαια, από αυτό που βλέπουμε είναι φανερό ότι τα παιδιά μάλλον πρέπει να τα έχουν ξαναβρεί.

Ο Σάκης έχει σίγουρα αισθήματα για τη Μαριαλένα, το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που την κοιτάει, από το ενδιαφέρον που της δείχνει. Εγώ πιστεύω ότι τα έχουν ξαναβρεί και αυτή τη φορά νομίζω θα έχει αίσιο τέλος. Την έχει ερωτευτεί φουλ, την πάτησε και δεν ξεκολλάει. Του στοίχισε ο χωρισμός τους. Ήταν στεναχωρημένος. Δεν ήταν ο Σάκης που ήταν με τη Μαριαλένα. Πριν από εκείνη δεν είχε σοβαρή σχέση με κάποια».

Τριαντάφυλλος: Ετοιμάζεται να φύγει από το Survivor

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Νικολαΐδου που μίλησε στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα», μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη που θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, σειρά έχει ακόμα ένας παίκτης να αφήσει… στα κρύα του λουτρού τον Acun Ilicali, μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας νέων ομάδων. svg%3E

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει την παραγωγή για την αποχώρησή του από το παιχνίδι, η οποία θα προβληθεί είτε στο επεισόδιο της Κυριακής, είτε σε αυτό της Δευτέρας. Να σημειωθεί, πάντως, πως ο ίδιος αποχωρεί με χρήματα που αγγίζουν το έπαθλο του νικητή, με τον λόγο να είναι ξεκάθαρος: Η παράταση του παιχνιδιού.

Όπως λέγεται, ο τελικός θα λάβει χώρα στα μέσα Ιουλίου, με τους περισσότερους παίκτες να δυσανασχετούν, καθώς είχαν κανονίσει να εργαστούν μέσα στο καλοκαίρι. Όσο για τον Τούρκο παραγωγό; Η ένταση στην Acun Medya είναι αδύνατο να κρυφτεί μετά τα τελευταία δεδομένα, καθώς η απόφασή του να παρατείνει το παιχνίδι, εντί για κέρδος έφερε τεράστια ζημιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments