Lifestyle

Eurovision 2021: Έκλεψε τις εντυπώσεις η Στεφανία με το «Last Dance» στον τελικό [vid & pics]

Eurovision 2021: Έκλεψε τις εντυπώσεις η Στεφανία με το «Last Dance» στον τελικό [vid & pics]

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Eurovision 2021: Η Στεφανία Λυμπερακάκη εμφανίστηκε 10η στη σειρά στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Last Dance», δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn και με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, εμφανίστηκε δέκατη στη σειρά εκπροσωπώντας την χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision. Tα πήγε περίφημα και τα προβλήματα που είχαν εμφανιστεί στον β’ ημιτελικό φαίνεται πως λύθηκαν. Η 18χρονη Ελληνίδα που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ολλανδία ανέβηκε στη σκηνή του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό.

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, θα το ανακοινώσει ο μόλις 10 ετών ταλαντούχος Μανώλης Γκίνης, τον οποίο απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στον ρόλο του Άγγελου, του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου. Ο Μανώλης θα ανακοινώσει σε όλη την Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και θα κατακτήσει μια σημαντική πρωτιά: θα γίνει ο νεότερος spokesperson στην 65χρονη ιστορία του Διαγωνισμού.

Απολαύστε την:

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.