Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [29/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [29/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να λύσουν τα όποια προβλήματα τους ταλαιπωρούν μέσω μιας συζήτησης.

Κριός 

Είναι σίγουρα μια στιγμή που μπορείς να εστιάσεις σ’ αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι παρά σε οτιδήποτε άλλο. Η ευτυχία σου στο παρόν και το μέλλον, απαιτεί να ανεβάσεις τον πήχη. Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα αν αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά ή σε θέματα οικιακά. Ο έρωτας, θα είναι η καλύτερη απόσπαση της προσοχής – κάτι που χρειάζεσαι τώρα. 

Ταύρος

Τα ερωτικά σου θέματα θα έχουν μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή. Οι ερωτήσεις ενδέχεται να ξεπερνούν τις απαντήσεις κι αυτό είναι κάτι που θεωρείς άβολο ή ενοχλητικό. Όμως τίποτε δε σ’ εμποδίζει να ρωτήσεις χωρίς προστριβές τον εραστή σου για ό, τι σε προβληματίζει. Μια αυθεντική συζήτηση μπορεί να διασαφηνίσει όλες τις υποθέσεις ή τις απορίες σου. 

Δίδυμος

Ακόμα κι αν διστάζεις να μοιραστείς με τον εραστή σου κάποιες κρυφές πτυχές του παρελθόντος σου θα μπορέσεις να δείξεις τη συναισθηματική πλευρά σου με άλλους τρόπους. Αν αποκαλύψεις κάτι που σε ενέπνευσε όταν ήσουν νεότερη θα μπορούσε να είναι ένα μυστικό που δεν έχεις πει σε πολλούς ανθρώπους. Να είσαι βέβαιη πως αυτός που αγαπάς, θα απολαύσει να δει μια πλευρά σου που δεν είχε ξαναδεί στο παρελθόν.  

Καρκίνος

Η κατάκτηση μιας ρομαντικής πρόκλησης θα σε κάνει να νιώσεις εμπνευσμένη και απελευθερωμένη. Θα ξαναθυμηθείς την ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις τα εμπόδια με χάρη. Η αντιμετώπιση όσων χρειάζεται να επιλυθούν μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ ισορροπημένη ροή στο δεσμό σου. Γνωρίζοντας πως έχεις αφήσει πίσω σου κάποιες καταστάσεις, αυτό θα σε εμπνεύσει να σκεφτείς τι άλλο είναι επίσης εφικτό.

Λέων

Αν ο εραστής σου έχει μια ανώριμη στάση απέναντι στις δαπάνες, τότε αυτό θα σου χαλάσει τη διάθεση. Σίγουρα υπάρχει κάτι συναρπαστικό στις υπερβολικές χειρονομίες ή στις ακριβές αγορές. Όμως γνωρίζεις πως πρέπει να πληρωθούν λογαριασμοί. Μην τσακωθείς με το ταίρι σου… μόνο φρόντισε να τον πείσεις να κάνετε περισσότερη οικονομία.  

Παρθένος

Καθώς μαθαίνεις περισσότερα για τον εαυτό σου, θα διαπιστώσεις πως εξελίσσεται μαζί σου και η στάση σου απέναντι στον έρωτα και τις σχέσεις. Οποιαδήποτε αλλαγή βιώνεις μπορεί να συντελέσει για να αφήσεις πίσω σου φόβους και ανασφάλειες. Η ενσυναίσθηση και η συμπόνια θα είναι αισθητά από τις ισχυρότερες ιδιότητες που διαθέτεις, τώρα. Μερικές φορές, τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό από αυτές! 

Ζυγός

Θα εστιάσεις περισσότερο στην αυτοεκτίμηση και στις αξίες σου, μέσα στη σχέση σου. Αυτό που ανακαλύπτεις, ίσως προκαλέσει σύγχυση αρχικά, καθιστώντας δύσκολο να εξηγήσεις στον εραστή σου τι αισθάνεσαι. Αυτή μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για μια σοβαρή συζήτηση. Συνέχισε την βαθιά προσωπική σου εκτίμηση, διατηρώντας τα πράγματα ήρεμα προς το παρόν.  

Σκορπιός

Ένα δύσκολο ή ευαίσθητο θέμα θα δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αυτήν τη στιγμή. Ίσως είναι κάτι που ενώ εσύ είσαι πρόθυμη να αντιμετωπίσεις και να λύσεις… ο εραστής σου δεν δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον. Μπορείς να ελέγξεις και να καθοδηγήσεις μια συζήτηση μεταξύ σας, με τρόπο που να την κατανοήσει ο αγαπημένος σου. Όσο λιγότερο φοβάσαι ν’ αντιμετωπίσεις ένα θέμα , τόσο λιγότερο θα ανησυχεί και το ταίρι σου.

Τοξότης

Αυτό που συμβαίνει στο μυαλό ή στην καρδιά του εραστή σου, μπορεί να είναι κάτι που δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις αυτήν τη στιγμή. Η επιθυμία σου για μια συζήτηση που θα σου δώσει απαντήσεις, είναι απαραίτητη. Αν είσαι αποφασισμένη να την υποκινήσεις τότε ξεκαθάρισε από την αρχή πως θα τον αφήσεις να μιλήσει και θα ακούς προσεκτικά. Έτσι πιθανόν, να σημειωθεί πρόοδος.  

Αιγόκερως

Αν θέλεις ν’ αφιερώσεις χρόνο για να επιβεβαιώσεις τις προσδοκίες σου, τότε είναι πολύ καλό διάστημα να το κάνεις τώρα. Αυτό θα σου αποκαλύψει μια ανισορροπία που ήταν κρυμμένη πίσω από τον εφησυχασμό. Αφαιρώντας τις υποθέσεις και από τις δύο πλευρές σχετικά με το ποιος κάνει τι στο δεσμό σας, μπορεί να βρεθεί μια εφαρμόσιμη λύση. Κάτι θα μπορούσε να λυθεί άμεσα, προτού γίνει τεράστιο θέμα. 

Υδροχόος

Γνωρίζεις πως είναι απαραίτητη μία συζήτηση που αφορά άβολα θέματα όπως τα οικονομικά και τις δαπάνες. Ακόμα κι αν αυτό είναι κάτι που μέχρι τώρα διαχειριζόταν ο αγαπημένος σου, τώρα νιώθεις πως πρέπει ν’ ακουστεί και η δική σου φωνή. Θα μπορούσατε μαζί να εφαρμόσετε, μια νέα δημοσιονομική στρατηγική.

Ιχθύς

Με τον εραστή σου, θα μπορούσατε να δείτε τη ζωή μέσα από ένα πιο πνευματικό φακό τώρα. Ίσως θέλετε να εξερευνήσετε αιθέριες έννοιες που κανένας από εσάς δεν είχε καταλάβει στο παρελθόν. Ίσως υπάρξει κάποια ισχυρή, κοινή διεύρυνση του μυαλού σας. Μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο, πως αυτό μπορεί να εξελίξει τη σχέση σας, με περισσότερους από έναν τρόπους!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments