Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [30/05/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [30/05/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα έχουν ανεβασμένη διάθεση στον ερωτικό τομέα.

Κριός 

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, επιθυμείς να κατανοήσεις βαθύτερα το ρόλο που παίζεις στη ζωή του εραστή σου. Έχεις δίκιο που πιστεύεις πως είναι καλύτερα να κάνεις μια διευκρινιστική κουβέντα μαζί του και να μην κάνεις μόνη σου υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερη η διερεύνηση των ρομαντικών σου επιλογών εκτός των κριτηρίων που είχες μέχρι τώρα συνηθίσει, θα σου αποκαλύψουν μερικές ενδιαφέρουσες δυνατότητες.

Ταύρος

Ο κατάλογος των λόγων που πρέπει ν’ αποφύγεις να σχολιάσεις ένα θέμα με το ταίρι σου, μπορεί να είναι μακρύς κι έγκυρος. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η άγνωστη ρομαντική ή οικεία περιοχή που κατευθύνεσαι, μπορεί να είναι εξίσου συναρπαστική και τρομακτική. Όμως μια αλήθεια που συνδέεται με τα ερωτικά σου, χρειάζεται προσοχή. Η επίτευξη του παθιασμένου δυναμικού σου, βασίζεται στο να το αγκαλιάσεις και να μην του αντισταθείς.

Δίδυμος

Αν ο αγαπημένος σου φαίνεται να ταλαιπωρείται με σκέψεις για κάποια θέματα που τον απασχολούν, τότε οποιαδήποτε έρευνα από μεριάς σου είναι απίθανο να βοηθήσει. Δεν μπορείς να προσφέρεις συμβουλές, πληροφορίες ή λύσεις, εκτός αν γνωρίζεις τα βασικά κομμάτια του παζλ. Ενημέρωσε τον αγαπημένο σου πως είσαι πρόθυμη να τον ακούσεις… γιατί αυτό είναι που θέλει αυτή τη στιγμή.  

Καρκίνος

Φαίνεται πως πρέπει να βρεθεί ισορροπία μεταξύ της εστίασης σε ένα ζήτημα που χρειάζεται προσοχή και της εξασφάλισης ότι δεν είναι υπερβολικό. Το κλειδί για να παραμείνουν τα πράγματα ήρεμα και διαχειρίσιμα ανάμεσά σας, είναι ν’ αφήσετε κατά μέρος τα συναισθήματα πριν κάνετε την απαραίτητη συζήτηση. Ξέρεις τι θέλεις για να νιώθεις πιο ισορροπημένη. Η ανισόρροπες καταστάσεις, δεν βοηθάνε καθόλου.

Λέων

Οι συζητήσεις για το μέλλον και την οικονομική σταθερότητα ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου θα είναι πιο σημαντικές και συχνές. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, φαίνεται ότι υπάρχει ανάγκη από την πλευρά σου να διασφαλιστεί ότι η σταθερότητα στηρίζει την υπάρχουσα σχέση σου ή τη μελλοντική σου σχέση. Έχεις επίσης δίκιο να πιστεύεις πως όσο πιο ασφαλής αισθάνεσαι, τόσο πιο ανοιχτόμυαλα θα αντιμετωπίσεις τις παθιασμένες προοπτικές σου!  

Παρθένος

Υπάρχει μια σύνδεση ανάμεσα σε ένα νέο επίπεδο ανοιχτής σκέψης για τα μυστήρια της ζωής ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Ακόμα κι αν αρνιόσουν παλαιότερα να σκεφτείς τη ζωή, το σύμπαν και το παρελθόν, θα συνειδητοποιήσεις πως είσαι πιο δεκτική απέναντι σε τέτοια θέματα τώρα. Αν αυτός που αγαπάς ενθαρρύνει ή υποκινεί μια τέτοιου είδους συζήτηση τότε ακολούθησε αυτή τη ροή. Μπορεί να σου αρέσει!

Ζυγός

Η ευτυχία και η συναισθηματική σου ικανοποίηση ήταν πάντα προτεραιότητες, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικές τώρα. Αν οι δεσμεύσεις εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας αρχίσουν να τακτοποιούνται, τότε θα αναζητήσεις την άνεση στον συναισθηματικό σου κόσμο ή τη σχέση σου. Το γεγονός πως τα ερωτικά σου μετακινούνται σε υψηλότερη θέση στη λίστα προτεραιοτήτων σου, σου υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά, τι χρειάζεσαι περισσότερο.

Σκορπιός

Αναζητάς απαντήσεις για κάποια ερωτήματα στην ερωτική σου ζωή τώρα. Όμως υπάρχει διαφορά αν δείχνεις ενδιαφέρον για το μυστήριο της σχέσης σου κι δεν το υποψιάζεσαι. Γιατί μόλις αρχίσεις να σκάβεις και να ψάχνεις, θα καταλήξεις σαν αυτούς τους επίμονους ιδιωτικούς ερευνητές. Ο εραστής σου, θα προτιμούσε να υποκινήσεις οποιαδήποτε διευκρινιστική συζήτηση ήρεμα, ευαίσθητα και σωστά! 

Τοξότης

Αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν μια ευαίσθητη χειρονομία ή μια μικρή στοργική κίνηση από την πλευρά σου, θα αγγίξει βαθιά τον αγαπημένο σου. Ίσως μάλιστα ενισχυθεί, αν τον προσκαλέσεις να ασχοληθεί με κάτι που αφορά την οικογένεια ή του προσφέρεις κάτι από το παρελθόν, με το οποίο συνδέεσαι μαζί του συναισθηματικά. Το γεγονός ότι το κάνεις χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση, δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Αιγόκερως

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να συνδεθείς ολόψυχα με τη φαντασία ή τη δημιουργικότητά σου, ειδικά αν η παθιασμένη πρόοδος βρίσκεται σε υψηλή θέση στην ατζέντα σου. Γνωρίζεις πως με τη σωστή στάση ή προσέγγιση, θα μπορέσεις ν’ αγγίξεις την καρδιά του αγαπημένου σου, να κάνεις το άτομο που σ’ ενδιαφέρει να σε ερωτευθεί τρελά ή να εξολοθρεύσεις οποιαδήποτε αντίπαλο. Συνδύασε ένα αυθεντικό μήνυμα από την καρδιά σου με την έμφυτη δημιουργικότητά σου και δες τι συμβαίνει! 

Υδροχόος

Να συνεχίσεις να ζεις στη ίδια κατάσταση ή να αναλάβεις πρωτοβουλίες; Αυτό είναι κάτι που αναρωτιέσαι αυτό το διάστημα. Ό, τι κι αν είναι αυτό που έχει ενθουσιάσει τον εραστή σου με αποτέλεσμα να ξοδεύει αρκετά χρήματα, είναι κάτι στο οποίο πιστεύεις πως πρέπει να πατήσεις πόδι. Το τελευταίο που επιθυμείς είναι να του δημιουργήσεις εμπόδια ή να τον στενοχωρήσεις, αλλά δεν θέλεις να είναι οικονομικά απερίσκεπτος. Δες αν μπορείς να καταφέρεις έναν χρήσιμο συμβιβασμό ανάμεσά σας.  

Ιχθύς

Συνεχίζεις να αποβάλλεις συναισθηματικές αποσκευές από το παρελθόν, για να συνδεθείς υπέροχα με το παθιασμένο μέλλον σου. Οι ξεπερασμένες στάσεις και πεποιθήσεις απέναντι στον ρομαντισμό, την αγάπη και την οικειότητα συνεχίζουν να χρειάζονται απόρριψη. Ξέρεις πόσο συναισθηματικά απελευθερωμένη θα νιώσεις. Γι’ αυτό εγκατέλειψε οριστικά ό, τι χρειάζεται ν’ αφήσεις πίσω σου…

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments