Ελλάδα

Μεγάλη μεταγραφή το Mega Channel

Μεγάλη μεταγραφή το Mega Channel
Mega Channel: Κατόπιν ανακοίνωσης του μεγάλου καναλιού, η Άννα Βλαβιανού αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα Corporate Communications & PR Director.

Νέο πρόσωπο αναμένεται να αναλάβει τα ηνία του γραφείου Τύπου του Mega Channel, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού. Να θυμίσουμε πως οι μεταγραφές συνεχίζονται για το Μεγάλο Κανάλι, καθώς ήδη έχουν κλείσει η Ελένη Μενεγάκη και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Άννα Βλαβιανού, που βρέθηκε στο τιμόνι της διεύθυνσης Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ANT1 επί δύο χρόνια, δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία της με το κανάλι, και αποχωρεί. Σήμερα (01/06), το Mega ανακοίνωσε η Άννα Βλαβιανού αναλαμβάνει καθήκοντα Corporate Communications & PR Director.

Η ανακοίνωση του σταθμού

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού έχει ως εξής: «Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Άννα Βλαβιανού, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα Corporate Communications & PR Director.

Στέλεχος με επιτυχημένη πορεία, πολυετή πείρα και δημιουργικές ικανότητες η Άννα Βλαβιανού θα ενισχύσει περαιτέρω το δυναμικό του MEGA και θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην υλοποίηση της στρατηγικής του».

Λίγα λόγια για την Άννα Βλαβιανού

Από τους δημοσιογράφους με την πιο δυνατή πένα, με χρόνια προσφοράς στον πολιτισμό και με σημαντικούς σταθμούς στο βιογραφικό της, η Άννα Βλαβιανού έχει κάνει αισθητή την παρουσία της και στον χώρο της τηλεόρασης έχοντας περάσει από επιτελικές θέσεις.

Τα δύο τελευταία χρόνια ηγείται του τμήματος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 και η πορεία της θεωρείται άκρως επιτυχημένη.

Η αποχώρηση του Κώστα Τσολάκη

Πριν από λίγες μέρες δε, ο επικεφαλής του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του σταθμού Κώστας Τσολάκης, είχε αποχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tina’sMess.gr αιτία της αποχώρησής του είναι η άφιξη της Αννας Βλαβιανού, μια άφιξη που ακουγόταν με τη διαφορά πως ο Κώστας Τσολάκης υπέβαλε την παραίτησή του πριν την άφιξή της.

O Κώστας Τσολάκης είναι ένα στέλεχος με πολυετή εμπειρία από το χώρο των Μέσων καθώς έχει διατελέσει επί σειρά ετών στέλεχος επικοινωνίας του Antenna. Παράλληλα διατηρεί το ρόλο του στο σχήμα της The Kompany, της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων που δημιούργησε το 2015.

Να σημειωθεί πως ο Κ. Τσολάκης μεταξύ άλλων, είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει τον “Σιωπηλό δρόμο” να πλασαριστεί στην αγορά ως μια σειρά τύπου Netflix και να σημειώσει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments