Ελλάδα

Πειραιάς: Νεκρός οδηγός μετά από πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι

Πειραιάς: Νεκρός οδηγός μετά από πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι
Πειραιάς: Τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μετά από πτώση αυτοκινήτου στη θάλασσα, ένας οδηγός έχασε τη ζωή του.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ατύχημα που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης (05:10 στον Πειραιά όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι και συγκεκριμένα μπροστά από την πύλη Ε2 πύλη που εξυπηρετούνται τα πλοία από Κρήτη), αφού ο οδηγός του ανασύρθηκε νεκρός λίγο μετά τις 7μιση.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από διερχόμενο οδηγό που είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στη θάλασσα και αμέσως σήμανε συναγερμός στο λιμενικό, ενώ άλλες πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι το περιστατικό έγινε αντιληπτικό και από επιβάτες πλοίου, οι οποίοι επίσης ενημέρωσαν τις αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Mega, το αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη Ε2, όπου και αναχωρούν τα πλοία για την Κρήτη. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από διερχόμενο οδηγό που είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στη θάλασσα. Στο σημείο  έσπευσε πλωτό του λιμενικού σώματος και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, προκειμένου να διεξάγει έρευνες, ενώ τα αίτια της πτώσης διερευνώνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του οδηγού, ηλικίας 55-60 ετών, μεταφέρεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Το αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τις αρχές να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το 1ο Τμήμα Λιμενικού Πειραιά, ενώ το όχημα έχει ανασυρθεί από τη θάλασσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments