Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κοντά στην απόκτηση του Φολ

Ολυμπιακός: Κοντά στην απόκτηση του Φολ
Ολυμπιακός: Κοντά στην απόκτηση του Φολ βρίσκονται οι Πειραιώτες για να ενισχύσουν τη θέση του σέντερ με τον θηριώδη παίκτη, ύψους 2,18μ.

Κοντά στην απόκτηση του Μουσταφά Φολ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν στον σχεδιασμό της νέας σεζόν και εντείνουν τις προσπάθειες τους για να κλείσουν τις τρύπες στο ρόστερ τους. Όπως φαίνεται θα ξεκινήσουν από τη θέση του σέντερ. Η ομάδα του Πειραιά είναι κοντά στην απόκτηση του Μουστάφα Φολ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Βιλερμπάν.

Οι Πειραιώτες εγκατέλειψαν την περίπτωση του Τζοκ Λαντέιλ, που έχει θέσει ως προτεραιότητα την εύρεση συμβολαίου στο ΝΒΑ και ο εκλεκτός του Γιώργου Μπαρτζώκα στις επόμενες περιπτώσεις της λίστας είναι ο Μουσταφά Φολ. Ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες επαφές μαζί του και εκτός απροόπτου τη νέα σεζόν θα φορέσει τη φανέλα των «ερυθρολεύκων».

Ο Μουστάφα Φολ φέτος μέτρησε κατά μέσο όρο 8.8 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 0.9 κοψίματα σε 22 λεπτά.

Ο 29χονος σέντερ, που βλέπει τον κόσμο από τα 2,18 μέτρα, αγωνίστηκε στην Βιλερμπάν μετρώντας 8,8 πόντους (70,1% στα δίποντα), 5,5 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά ματς στην Euroleague και το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για οριστικό deal μέσα στις επόμενες μέρες.

Αν ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει την απόκτηση του Φολ, τότε θα… κλείσει το θέμα στους σέντερ, αφού υπολογίζεται κανονικά και ο Χασάν Μάρτιν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments