Lifestyle

Friends Reunion: Τα Φιλαράκια ενώθηκαν για μια βραδιά

Friends Reunion: Τα Φιλαράκια ενώθηκαν για μια βραδιά
Friends Reunion: Το πολυαναμενόμενο επεισόδιο που περίμεναν όλοι οι fan της πασίγνωστης σειράς προβλήθηκε την Τετάρτη το βράδυ.

Μετά από 17 χρόνια, τα Φιλαράκια ενώθηκαν για ακόμα μία βραδιά στο Friends the Reunion, το οποίο προβλήθηκε την Τετάρτη το βράδυ. Τα διάσημα «Φιλαράκια», που υποδύονται οι ηθοποιοί Jennifer Aniston, την Courteney Cox, τη Lisa Kudrow, τον Matt LeBlanc, τον Matthew Perry και τον David Schwimmer, επανενώθηκαν για πρώτη φορά μετά το 2004 και θα εμφανιστούν όλοι μαζί στο ίδιο επεισόδιο, το περιζήτητο reunion, τα γυρίσματα του οποίου αναβλήθηκαν πολλές φορές λόγω του κορωνοϊού.

Αυτό το reunion που θα έχει τον τίτλο “The One Where They Get Back Together”, όπως έχει ξεκαθαριστεί από την HBO Max, δεν θα είναι μια επανεμφάνιση των χαρακτήρων σε ένα νέο, original επεισόδιο αλλά συγκέντρωση των ηθοποιών που τους ενσάρκωσαν σε μια επετειακή «μάζωξη» για τα 25χρονα των Friends. Αυτό που είδαμε ουσιαστικά είναι μία συνάντηση των ηθοποιών, οι οποίοι αναπολούσαν και μίλαγαν για την σειρά που αγαπήθηκε τόσο πολύ.

Ο λόγος που διακρίθηκε η σειρά αυτή

Οι έξι ηθοποιοί δεν πήραν τους ρόλους γιατί ήταν καλύτεροι υποκριτικά από κάποιους άλλους. Τους πήραν γιατί κατάφεραν να τους ζωντανέψουν, να τους δώσουν σάρκα και οστά, να βάλουν τη δική τους αλήθεια. Ο Τζόι έκανε και χθες άκυρα αστεία, η Ρέιτσελ έκλαιγε σχεδόν στο μισό επεισόδιο και ο Τσάντλερ λίγο πιο βαρύς από όλους άκουγε προσεκτικά και έκανε καίριες παρατηρήσεις.

Ο καθένας από τον δικό του καναπέ θυμήθηκε ακριβώς τι έκανε την πρώτη φορά που είδε το φιλί του Ρος και της Ρέιτσελ και πόσα δικά του πρώτα φιλιά φαντάστηκε να είναι τόσο ρομαντικά. Νοστάλγησε την εποχή που σχεδίασε μια τόσο ιδιαίτερη πρόταση γάμου σαν αυτή της Μόνικα στον Τσάλντερ και φυσικά κατάλαβε «γιατί αυτό δεν πρέπει να το κάνουν οι γυναίκες».

4 φοβερές στιγμές

Σκηνές που μας έκαναν να γελάσουμε πριν καν τις δούμε ολόκληρες, η τσιρίδα του Ρος για να δείξει τον ενθουσιασμό του για το νέο του σπίτι (άσχετα αν η Φοίβη και η Ρέιτσελ τσίριζαν για άλλη αποκάλυψη),το τεράστιο γράμμα της Ρέιτσελ, οι γκάφες του Τσάντλερ, οι απορίες του Τζόι.

Όλα κομμάτι της δίκης μας εφηβείας και μια νεότητας που καλωσορίσαμε μαζί τους. Γιατί τα Φιλαράκια ήταν πάντα η καλύτερη παρέα μας. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Στις ατάκες μας, στα γέλια και στα κλάματα.

Και τώρα που «αναγκαστήκαμε» να τους δούμε για τελευταία φορά σίγουρα είχαμε παραπάνω απαιτήσεις, όπως ακριβώς από τον εαυτό μας.

Το συναίσθημα των ηθοποιών όταν επανενώθηκαν

Η έκπληξη των ηθοποιών όταν μπήκαν στο σκηνικό που πέρασαν 10 χρόνια από την ζωή τους, οι αγκαλιές τους, τα γέλια και κλάματα, ήξερα ότι ήταν αληθινά. Γιατί αληθινά ήταν και τα δικά μας συναισθήματα βλέποντας τους.

Η βραδιά είχε πολλές ωραίες στιγμές και εκπλήξεις αλλά το γύρισμα του τελευταίου επεισοδίου, το ξήλωμα του σκηνικού, το τελευταίο «cut» και οι αγκαλιές στον διάδρομο θα μείνουν πάντα χαραγμένες μέσα μας. Όπως βέβαια και ο έξαλλος Ρος που μισεί ακόμα την μαϊμού του και η άγνωστη -ακόμα και σήμερα- δουλειά του Τσάντλερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments