Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [04/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [04/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Εξαιτίας της Σελήνης που επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, τα πράγματα μπορεί να είναι θολά στους δεσμούς των ζωδίων σήμερα.

Κριός 

Ίσως έχεις συνηθίσει τις προβλέψιμες καταστάσεις στον συναισθηματικό σου κόσμο, όμως οι θεοί της αγάπης φαίνεται πως ετοιμάζουν εκπλήξεις. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια πλατωνική φιλία θα αποκαλυφθεί πως είναι κάτι περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, μια αυθόρμητη ενέργεια του εραστή σου, θα αγγίξει την καρδιά σου.

Ταύρος

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση θα γίνει σαφές πως οι ευχάριστες συναντήσεις ή η παθιασμένη πρόοδος χρειάζονται βοήθεια – δεν θα εκδηλωθούν μόνες τους. Αυτό όμως σου δίνει την ευκαιρία να αποφασίσεις τι θέλεις να συμβεί – ή με ποιον θέλεις να συμβεί. Σου δίνονται ευκαιρίες. Ήρθε η ώρα να δεις τι σου προσφέρει και η δική σου προσπάθεια!

Δίδυμος

Ακόμη κι αν δεν μπορείς να κάνεις τα περιπετειώδη βήματα που θέλεις να κάνεις, πολλά μπορούν να προγραμματιστούν ή να προετοιμαστούν. Η παρόρμηση να κάνεις κάτι ασυνήθιστο ή άγνωστο με τον εραστή σου, θα σε ωθήσει να είσαι πιο ευφάνταστη ή πειραματική με συγκεκριμένα σχέδια. Η ανοιχτόμυαλη σκέψη σε συνδυασμό με τη φαντασία μπορούν να δημιουργήσουν κάτι αξέχαστο!

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 27 Ιουνίου, επωφελήσου από τη μαγική επιρροή του πλανήτη της αγάπης, της ομορφιάς και της άνεσης – μεταξύ πολλών άλλων. Παρόλο που η γοητεία σου ενισχύεται, η πιο σέξι πλευρά σου θα εκπέμπει μια ανάλαφρη και νεανική ατμόσφαιρα. Αυτό ίσως ο εραστής σου το βρίσκει ακαταμάχητο!

Λέων

Η παρόρμηση να απολαύσεις αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου, θα είναι ισχυρή τώρα. Ξέρεις πού ξεκινάει η λογική και που σταματάει η υπερβολή. Το να περιποιηθείς τον εαυτό σου μαζί με το αντικείμενο του πόθου σου, θα είναι πολύ αναζωογονητικό. Κάνοντάς το μάλιστα από την άνεση του σπιτιού σας, θα είναι εξίσου διασκεδαστικό με οποιοδήποτε πολυτελές και λαμπερό ξενοδοχείο.

Παρθένος

Μια δέσμευση απέναντι στον εραστή σου θα χρειαστεί περισσότερο πάθος ή ενθουσιασμό από μεριάς σου. Το φεγγάρι επηρεάζει τις συνεργασίες και τις ευθύνες, βοηθώντας να διευκρινίσεις ή να επιβεβαιώσεις τις προσδοκίες που αναμένεται να συναντήσεις… όπως κι εκείνες που πρέπει να εκπληρώσεις. Αξιολόγησε σοφά κάθε υποχρέωση που υποστηρίζει η καρδιά σου. Γιατί οτιδήποτε γίνεται με μισή καρδιά, δεν θεωρείται επιλογή.

Ζυγός

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις ρουτίνες και τις συνήθειες, θα διαπιστώσεις πως διαθέτεις την ενέργεια και την αποφασιστικότητα να γίνεις πιο αποτελεσματική ή παραγωγική στη δουλειά σου. Αυτό μπορεί να ελευθερώσει χρόνο για να εστιάσεις στις προσωπικές ή ευχάριστες αναζητήσεις σου. Λίγη φροντίδα απέναντι στον εαυτό σου, μετά από μια κουραστική μέρα, θα σε βοηθήσει να νιώσεις αναζωογονημένη και σε κορυφαία φόρμα για κάποιον τυχερό… αργότερα!  

Σκορπιός

Μια ιδέα να περιποιηθείς τον εαυτό σου, πρέπει να περιλαμβάνει οπωσδήποτε τον εραστή σου. Ίσως να μην φανεί έτσι αρχικά. Προσπάθησε να μη δείξεις πως απολαμβάνεις εγωιστικά, υπερβολική επιείκεια. Αντί να υποθέτεις πως κάνεις το σωστό σχετικά με κάτι που μπορείτε και οι δύο να απολαύσετε, δώσε τη δυνατότητα στο ταίρι σου να πάρει τις αποφάσεις.

Τοξότης

Με τη Σελήνη που επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια, το σπίτι σου θα είναι όπου είναι η καρδιά σου – και σε περιμένουν παθιασμένες εμπειρίες. Η τάση σου για δουλειά θα σου φανεί ελάχιστα ελκυστική σε σύγκριση με το να περνάς απολαυστικό χρόνο μ’ αυτόν που αγαπάς- κλείνοντας τις κουρτίνες και απενεργοποιώντας τα τηλέφωνα. Παρ ‘όλα αυτά, θα εξακολουθεί να σε καλεί το καθήκον – αλλά θα το αντιμετωπίζεις διαφορετικά όταν ξέρεις πως θα έχεις κάτι ευχάριστο να περιμένεις αργότερα!  

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα ενισχύσει ή θα αυξήσει τους περισπασμούς στον κόσμο σου αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό όσο νωρίτερα ολοκληρώνεις τις εργασίες σου, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχεις γι’ αυτόν που αγαπάς αργότερα. Ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις αρκετά για να ολοκληρώσεις κάθε στοιχείο από τη λίστα με τις υποχρεώσεις σου. Εστίασε μόνο σε ό, τι είναι σημαντικό – και όπου είναι δυνατόν, άφησε για αύριο ό, τι δεν έκανες σήμερα! 

Υδροχόος

Είσαι εντυπωσιακά παραγωγική ανά πάσα στιγμή, αλλά αυτό θα είναι ακόμη πιο εμφανές τώρα. Αντί να αμφισβητείς τι έχει ενισχύσει την αποτελεσματικότητά σου, αξιοποίησε το κύμα της ενέργειας που έχεις στη διάθεσή σου. Μόλις το διοχετεύσεις στον συναισθηματικό σου κόσμο, θα γίνει ξεκάθαρο στο ταίρι σου, πως το παθιασμένο σου κέφι έχει ενισχυθεί.  

Ιχθύς

Θα είναι μια από τις υπέροχες στιγμές που αντιλαμβάνεσαι τη θετική ενέργεια που σε περιβάλλει. Είτε πρόκειται για στενούς φίλους ή συγγενείς – ή ακόμα και αν δεν μπορείς να την εντοπίσεις – μπορείς να συνδεθείς μαζί της διαισθητικά. Οι δονήσεις που εκπέμπει αυτή η ενέργεια, την κάνουν ακόμη πιο δελεαστική. Γι’ αυτό χαλάρωσε και άφησέ τη να ρέει όπως αυτή θέλει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments