Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [09/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [09/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα έρθουν ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις.

Κριός 

Ο συναισθηματικός σου κόσμος ελκύει πολύ δράμα αυτές τις μέρες! Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να μην είσαι επιθετική ή αντιπαραθετική με το σύντροφό σου, γιατί θα δημιουργήσεις μεγάλη ένταση. Αν είσαι ελεύθερη, αυτό που δεν πρέπει να κάνεις, είναι να γίνεις η ίδια πηγή απογοήτευσης ή θυμού. Η νέα εποχή που ξεκινάει θα κάνει πολλά από αυτά που αντιμετωπίζεις τώρα, να φαίνονται ασήμαντα, πολύ σύντομα.

Ταύρος

Τα ερωτικά σου θέματα θα αποκτήσουν μια ασυνήθιστη και συγκεχυμένη ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή. Το γεγονός πως ασχολείσαι περισσότερο με ερωτήματα παρά με απαντήσεις, μπορεί να είναι ενοχλητικό… αλλά χρήσιμο. Μην δημιουργείς αβάσιμες αμφιβολίες και μην αγχώνεσαι. Προσπάθησε να δεις το άγνωστο μονοπάτι που βαδίζεις, σαν κάτι συναρπαστικό αυτή τη στιγμή. Η σαφήνεια θα φτάσει αρκετά σύντομα.

Δίδυμος

Η Σελήνη συνεχίζει να επηρεάζει την ανάγκη σου για μοναξιά. Αυτό θα εξηγήσει γιατί δεν έχεις διάθεση για κοινωνικότητα ή για ανάλαφρες απολαύσεις με τον εραστή σου. Αυτή η σεληνιακή επιρροή τελειώνει, αλλά μπορείς ακόμα να επωφεληθείς από τη σωματική, συναισθηματική και ψυχολογική ανάρρωση τώρα. Δεν είναι μόνο μια καλή ιδέα – έχει παράλληλα και την κοσμική έγκριση!  

Καρκίνος

Μπορεί να νιώσεις, αν μια ενισχυμένη φιλοδοξία ή περιπέτεια από πλευράς σου χτυπάει σε τοίχο. Προσπάθησε όμως αυτό να μην προσθέσει άγχος στις ήδη υπάρχουσες επιπλοκές ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τα σχέδιά σου – όμως αυτό δεν μπορεί να είναι κακή ιδέα. Αν μη τι άλλο, θα μπορούσες να διαμορφώσεις ένα μεγάλο πλάνο, σε κάτι εξίσου ευχάριστο ή απολαυστικό!

Λέων

Μπορεί να υπάρξουν ερωτικές πληροφορίες ή αποκαλύψεις αυτή την περίοδο. Όμως είσαι τόσο απορροφημένη με θέματα εκτός της ερωτικής σου σφαίρας, που θα περάσουν απαρατήρητα. Ωστόσο, έχεις την ευκαιρία να εντοπίσεις τα κενά που χρειάζονται προσοχή στην ερωτική σου ζωή. Αν καταφέρεις να βρεις χρόνο να δώσεις περισσότερη έμφαση στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου, τότε αυτός ο χρόνος θα αξίζει τον κόπο.

Παρθένος

Ίσως είναι απαραίτητο να βρεθούν ισορροπίες μεταξύ του βάθους των αλληλεπιδράσεων με τον εραστή σου και του σημείου στο οποίο πιστεύεις πως έκανες αρκετά. Η προσοχή σου θα αποσπάται συχνά αυτή τη στιγμή, καθιστώντας την οποιαδήποτε βαθιά ανταλλαγή, πιο δύσκολη. Αν όμως πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο να αναβάλλεις επεξηγηματικές συζητήσεις, προσπάθησε να το ξεκαθαρίσεις από την αρχή. 

Ζυγός

Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσεις αυτό που επιθυμείς για να χαρείς πιο υγιείς απολαύσεις. Οι αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους – συμπεριλαμβανομένου και του αγαπημένου σου – θα είναι πιο «στεγνές» και κουραστικές, παρά ωφέλιμες και βοηθητικές τώρα. Αντί να υπομένεις στωικά την κατάσταση, ενίσχυσε τα προσωπικά σου όρια για λίγο. Βυθίσου σε κάτι ηρεμιστικό ή χαλαρωτικό. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις την υπομονή που θα χρειαστεί να δείξεις, αργότερα.

Σκορπιός

Οι αλληλεπιδράσεις ή οι ανταλλαγές στη σχέση σου, μπορεί να απέχουν πολύ από το να είναι ξεκάθαρες και απλές τώρα. Αν μη τι άλλο, μπορεί να είναι πολύ έντονες, ακόμη και για τις προτιμήσεις σου. Μπορείς όμως να απομακρυνθείς από τη διαμάχη επιλέγοντας να επικεντρωθείς σε κάτι θετικό για να απασχολήσεις το μυαλό σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να μην κάνεις αβάσιμες υποθέσεις επίσης.

Τοξότης

Ένα ζήτημα που αφορά τα χρήματα κινδυνεύει να εκραγεί. Οποιοδήποτε οικονομικό φιάσκο επικρατεί ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, μπορεί να ωφεληθεί, αν μιλήσετε ανοιχτά, ειλικρινά και το αφήσετε πίσω σας. Γνωρίζοντας πού ξεκινάει και πού τελειώνει η συζήτηση, θα βοηθήσει ώστε να ληφθεί από κοινού μια απόφαση, την οποία θα τηρήσετε πιστά από δω και μπρος και οι δύο.

Αιγόκερως

Όσο κι αν προτιμάς τη δομή και την παράδοση στην ερωτική σου ζωή, θα επωφεληθείς αν δείξεις λίγη ευελιξία τώρα. Ο έρωτας μπορεί να ανθίσει αν υιοθετήσεις μια πιο ξέγνοιαστη και χαλαρή στάση. Γι’ αυτό ακολούθησε οποιαδήποτε ρομαντική ή οικεία «ροή» προσφέρεται αυτό το διάστημα. Αν κρατάς αυστηρή γραμμή σε άλλους τομείς της ζωής σου, άφησε τον συναισθηματικό σου κόσμο έξω απ’ αυτό… εκεί που δεν ισχύουν αυστηροί κανόνες.

Υδροχόος

Κάτι που συνδέεται με την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου έχει αρχίσει να μοιάζει με διαλυμένο πάζλ. Όμως τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μια εικόνα είναι εκεί… και πρέπει να έχεις την υπομονή για να τα ενώσεις. Ενθαρρύνεσαι επίσης να αξιολογήσεις αν η εικόνα που σχηματίστηκε είναι τόσο κατάλληλη τώρα, όσο ήταν στο παρελθόν. Αφιέρωσε χρόνο για να συλλέξεις αυτά τα συναισθηματικά δεδομένα.  

Ιχθύς

Αν κάνεις το λάθος να πιστέψεις πως ο εραστής σου έχει καταλάβει για ποιο λόγο ο χρόνος και η εστίασή σου χρειάζονται αλλού, τότε μάλλον θα συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να του εξηγήσεις. Αντί να δικαιολογήσεις τη στάση σου, προσπάθησε να έρθεις στη θέση του. Αυτό θα σου αποκαλύψει πως ο δεσμός σας λειτουργεί με τους δικούς σου όρους. Τότε θα κατανοήσεις πόσο υπομονετικός ήταν μέχρι τώρα ο αγαπημένος σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments