Αθλητισμός

«Χτυπάει» και άλλο Έλληνα διεθνή ο Μελισσανίδης

«Χτυπάει» και άλλο Έλληνα διεθνή ο Μελισσανίδης
Μελισσανίδης: Από ότι φαίνεται ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ ετοιμάζεται για πολλές μεταγραφές, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται ακόμα ένας Έλληνας διεθνής.

Η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει και ήδη ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ξεκινήσει τις μεταγραφές. Να θυμίσουμε ότι πλέον βρίσκεται σε συμφωνία με τον Ολιβιέ Έντσαμ. Ακόμη, πρόσφατα είχε κλείσει τον Μιλόγεβιτς στην θέση του τεχνικού, ενώ ο ρεπόρτερ της ομάδας είχε μιλήσει σχετικά με συγκεκριμένο στόχο για την θέση του τερματοφύλακα.

Ένα από τα ονόματα που έχει επιλέξει η ομάδα είναι και αυτό του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο 29χρονος σέντερ μπακ το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο, αφού οι πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί που είχε δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μόλις 4 συμμετοχές της σεζόν 2019/2020.  Ο διεθνής άσος βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη στην Κροατία και την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Τα σενάρια για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sportday, μετά τον Τζαβέλλα, ο Μελισσανίδης θέλει και τον Παπαδόπουλο. Πού θα χωρέσουν όμως;

Αν βέβαια υποθέσουμε ότι ο Κυριάκος θα θελήσει να επαναπατριστεί και, μάλιστα, σε άλλον Δικέφαλο από αυτόν της καρδιάς του. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, δεν χωράνε και οι Γούτας, Μήτογλου.

Αρνητική η απάντηση Παπαδόπουλου στον Τιμούρ Κετσπάγια

Από ότι φαίνεται ο Έλληνας διεθνής αρνήθηκε την πρόταση του προπονητή της Ανόρθωσης, για να επαναπατριστεί. Στη Λοκομοτίβα του Ζάγκρεμπ αγωνίζεται άλλωστε και είναι ξεκάθαρο πως ψάχνει την ευκαιρία

Ο Τιμουρ Κετσπάγια τον προσέγγισε για να τον έχει μαζί του στην Ανόρθωση πιστεύοντας πως μπορεί να στηριχθεί πάνω του για την άμυνα της ομάδας του. Η απάντηση όμως που πήρε σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Κύπρο ήταν αρνητική.

Η σεζόν στην Λοκομοτίβα και ο ΠΑΟΚ

Η γεμάτη σεζόν που έκανε στην Κροατία και η λειψανδρία που υπήρχε στη θέση του σέντερ μπακ στην Εθνική ομάδα, μετά το «κόψιμο» των Παπασταθόπουλου, Μανωλά και Σιόβα από τον Τζον Φαν Σιπ, έφεραν τον Παπαδόπουλο στην γαλανόλευκη και μάλιστα να αγωνίζεται ως βασικός.

Φέτος, ο 29χρονος πραγματοποίησε 24 συμμετοχές με την Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ, έχοντας 2 γκολ σε 2.118 λεπτά συμμετοχής, με τον Φαν Σιπ να τον καλεί στην Εθνική και να του δίνει φανέλα βασικού στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και στα φιλικά με Βέλγιο και Νορβηγία.

Το συμβόλαιό του με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο και το όνομά του έχει αρχίσει να ακούγεται έντονα στο μεταγραφικό παζάρι. Το περασμένο καλοκαίρι ο Ζήσης Βρύζας προσπάθησε να τον πάει στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά δεν υπήρξε συμφωνία, αφού οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν πολλές ενστάσεις σχετικά με εάν μπορεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο, μετά τους πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς που είχε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments