Αθλητισμός

Euro 2020: Oπαδός έπεσε από τις εξέδρες στο Αγγλία – Κροατία και κινδυνεύει η ζωή του

Euro 2020: Oπαδός έπεσε από τις εξέδρες στο Αγγλία – Κροατία και κινδυνεύει η ζωή του
Euro 2020: Άλλο ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στην φετινή διοργάνωση. Αυτή την φορά, ένας οπαδός τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα Αγγλία - Κροατία.

Το Euro 2020 στιγματίστηκε από ακόμη ένα εφιαλτικό επεισόδιο. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ένας οπαδός της Αγγλίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς, μετά την πτώση του από τις κερκίδες του Γουέμπλεϊ στην αναμέτρηση Αγγλία-Κροατία. Υπενθυμίζουμε πως μόλις χθες, το παγκόσμιο ποδόσφαιρο συγκλονίστηκε από την κατάρρευση του Δανού μέσου, Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο.

Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά την έναρξη της πρεμιέρας της Αγγλίας στο Euro 2020, απέναντι στην Κροατία. Ο τραυματισμένος φίλαθλος δέχτηκε αμέσως την ιατρική φροντίδα, πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Εκπρόσωπος της διοίκησης του γηπέδου επιβεβαίωσε το περιστατικό, προσθέτοντας: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας θεατής έπεσε από τις κερκίδες στον αγώνα της Αγγλίας με την Κροατία. Ο φίλαθλος έλαβε άμεσα ιατρική βοήθεια και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση».

Αγγλία-Κροατία 1-0: Πρεμιέρα με το δεξί για τα λιοντάρια

Euro 2020

Η Αγγλία επικράτησε με 1-0 επί της Κροατίας στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε πρεμιέρα του συγκεκριμένου τουρνουά. Υπενθυμίζουμε πως χθες η Δανία ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από την Φινλανδία ενώ και το Βέλγιο επικράτησε με 3-0 της Ρωσίας.

Η κατάρρευση του Έρικσεν

Όπως προαναφέραμε, αυτού του γεγονότος, προηγήθηκε μόλις χθες η κατάρρευση του διεθνούς άσου της Δανίας, Κρίστιαν Έρικσεν. Ο Δανός ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στο 44ο λεπτό του αγώνα, με τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων να δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαιριστή.

Ο Έρικσεν δεν είχε για αρκετό διάστημα τις αισθήσεις του και οι γιατροί έδωσαν μεγάλο αγώνα για να κρατήσουν ζωντανό τον διεθνή μέσο, κάνοντας τεχνητή αναπνοή και μαλάξεις στον παίκτη.

Οι σκηνές ήταν σοκαριστικές και ο κόσμος παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα, την προσπάθεια των γιατρών να κρατήσουν στην ζωή τον Έρικσεν.

Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές της Δανίας σχημάτισαν έναν κύκλο για να μη μπορεί να δει κανείς τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο και λίγη ώρα αργότερα μετά από συνομιλίες των δύο προπονητών με τον διαιτητή οι παίκτες της Φινλανδίας αποχώρησαν στα αποδυτήρια.

Ποιος είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Ντάνεμαν Έρικσεν (δανικά: Christian Dannemann Eriksen, 14 Φεβρουαρίου 1992) είναι Δανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός στην Σέριε Α για την Ίντερ και στην Εθνική Δανίας.

Γεννημένος στο Μίντελφαρτ της Δανίας, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Άγιαξ, το 2010.

Το 2011, ονομάστηκε Καλύτερος Δανός Παίχτης, Καλύτερο Ταλέντο του Ολλανδικού Πρωταθλήματος και Καλύτερο Ταλέντο του Άγιαξ. Με τον Άγιαξ κατάκτησε, έως και το 2013, τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα.

Το 2013-14, ονομάστηκε Καλύτερος Παίχτης της ομάδας, ενώ το 2015, κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη φορά τον τίτλο του Καλύτερου Δανού Ποδοσφαιριστή.

Από το 2013 έως το 2020 αγωνίστηκε στην Τότεναμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments