Lifestyle

Χριστίνα Βαρζοπούλου: Πέθανε η δημοφιλής ηθοποιός

Χριστίνα Βαρζοπούλου: Πέθανε η δημοφιλής ηθοποιός
Χριστίνα Βαρζοπούλου: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει ο θάνατος της αγαπημένης ηθοποιού. Δείτε τι έγραψε για εκείνη ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου, σε ηλικία 73 ετών. Υπενθυμίζουμε πως μόλις χθες, απεβίωσε και η συγγραφέας Lucinda Riley.

Την είδηση του θανάτου της έσπευσε να κάνει γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας. Χριστίνα Βαρζοπούλου

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον χαμό της Χριστίνας Βαρζοπούλου:

«Μετα το σοκ του χαμού της αγαπημένης Σοφίας Αδαμίδου, σήμερα μαθαίνουμε την τραγική αποχώρηση της αξιολάτρευτης φίλης μας Χριστίνας Βαρζοπούλου που τόσες φορές δουλέψαμε μαζί και μεγάλη αγάπη μας έδενε. Μια από τις πρώτες συζύγους μου στο θέατρο…Καλο ταξίδι Χριστινάκι και κουράγιο στον Θόδωρο και την Μαριλου….Μαζί με αυτό το νεο ηρθε και το νεο μιας αλλης αποχωρησης που εγινε ομως στις 15 Μαη και την.μαθαμε αργα.. Μια καλη μας συναδελφος,αθόρυβη, που πολυ παιξαμε μαζι και στην Ομαδα θεαμα του Κακλεα και στην Θεοδώρα με την Mimi Denissi … Η Ανδρομαχη Γεωργίου…Καλο ταξίδι Μαχη μου», έγραψε ο ηθοποιός.

Η δημοφιλής ηθοποιός αγαπήθηκε μέσα από τους ρόλους της στο θέατρο, τις μεταγλωττίσεις και την τηλεόραση, όπως το «Λαβ Σόρυ» τη δεκαετία του ’90.

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Θοδωρή Κατσαφάδο, με τον οποίο απέκτησαν την Μαριλού Κατσαφάδου.

Παράλληλα, ανέφερε και τον θάνατο της Ανδρομάχης Γεωργίου που κατέληξε στις 15 Μαΐου. Μαζί με τη Μιμή Ντενίση, όπως αναφέρει, είχαν παίξει στο θέατρο. Χριστίνα Βαρζοπούλου

Το παρόν σαββατοκύριακο γίναμε μάρτυρες και ενός ακόμη θανάτου ενός ανθρώπου από τον καλλιτεχνικό κόσμο., της συγγραφέως Lucinda Riley.

Η αγαπημένη συγγραφέας Lucinda Riley, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 55 ετών, δίνοντας τα τέσσερα τελευταία χρόνια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Lucinda Riley: Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Lucinda Riley γεννήθηκε στην Ιρλανδία και έπειτα από μια σύντομη καριέρα ως ηθοποιός σε ταινίες, θεατρικά έργα και στην τηλεόραση, έγραψε το πρώτο της βιβλίο σε ηλικία 24 ετών. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε 37 γλώσσες και έχουν πουλήσει περισσότερα από τριάντα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Έχει ανακηρυχθεί πολλές φορές Νο 1 ευπώλητη συγγραφέας στη λίστα των «Sunday Times» και των «New York Times». Πρόσφατα, η Lucinda δούλεψε πάνω στη σειρά «Οι Κόρες των Αστεριών», η οποία βασίζεται αλληγορικά στον µύθο του πασίγνωστου αστερισµού των Πλειά­δων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments