Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τζαβέλλας η νέα μεταγραφή

ΑΕΚ: Τζαβέλλας η νέα μεταγραφή
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ , θέλουν να οριστικοποιήσουν την μεταγραφή του Τζαβέλλα το συντομότερο δυνατόν καθώς ο χρόνος τους πιέζει ενόψει της θερινής προετοιμασίας .

Εντός της εβδομάδας θέλουν να τελειώσουν με την μεταγραφή του Γιώργου Τζαβέλλα στην ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως τα έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον διεθνή αμυντικό και μένει να συμβεί το ίδιο και με την Αλάνιασπορ η οποία έχει βάλει ρήτρα το ποσό των 400 χιλ. ευρώ για τον παίκτη.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θέλουν να τελειώσουν με το θέμα της μεταγραφής άμεσα ώστε ο Τζαβέλλας να βρεθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Πήλιο, για το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ΑΕΚ θα αναχωρήσει την Πέμπτη (17/6) ενώ την προηγούμενη μέρα είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας στα Σπάτα.

Η Ένωση θα προσπαθήσει να ρίξει την ρήτρα , ωστόσο εάν δεν το καταφέρει να θα καταβάλει στους Τούρκους το ποσό ώστε να μην χρειαστεί να γίνει μεταγραφικό σήριαλ η απόκτηση του Έλληνα παίκτη και να κλείσει το κενό στην άμυνα .

Ο Έλληνας στόπερ την σεζόν που πέρασε μέτρησε 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και σημείωσε δύο γκολ , αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε άψογη αγωνιστική φόρμα και θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη στον κορμό της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συνολικά τα χρόνια που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Τουρκίας έχει καταγράψει 140 συμμετοχές και 7 γκολ . Η ΑΕΚ θα είναι η τέταρτη κατά σειρά ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί , καθώς έχει παίξει με τα χρώματα της Κέρκυρας , του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ. Η καριέρα του ξεκίνησε στην Γερμανία και την δεύτερη ομάδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης .

Ο Γιώργος Τζαβέλας βρίσκεται στην Αλανιασπορ από το 2017 , ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα επαναπατριστεί με σκοπό να κλείσει σε λίγα χρόνια την καριέρα του εντός των συνόρων. Αν και το όνομα του ακούστηκε για αρκετές ομάδες της Ελλάδας, τον πρώτο λόγο τον έχει η ΑΕΚ , που όπως αναφέρθηκε είναι κοντά στην μεταγραφή του .

Ασχέτως με το εάν ο Τζαβέλλας τελικώς αποτελέσει μέλος την ΑΕΚ , οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν σκοπό να προχωρήσουν και σε απόκτηση ακόμη ενός στόπερ για να ενισχυθούν πλήρως στο κέντρο της άμυνας και να θωρακήσουν την ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments