Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [16/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [16/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Κριός 

Οι αμφιβολίες και οι αβάσιμες υποθέσεις είναι οι εχθροί σου τώρα. Για λόγους που γνωρίζεις μόνο εσύ θα πιστέψεις πως οι προσπάθειές σου να υποστηρίξεις τον εραστή σου, υπολείπονται των προσδοκιών τόσο των δικών σου όσο και των δικών του. Από πού προέρχεται αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης; Η αλήθεια είναι πως σπάνια λειτουργείς με ημίμετρα… και μια διευκρινιστική συζήτηση μ’ αυτόν που αγαπάς, θα το επιβεβαιώσει!

Ταύρος

Η Σελήνη υποστηρίζει την ειλικρίνεια τώρα. Όμως, η υπερβολική εστίαση σε όσα θέλεις ή πρέπει να πεις ίσως μειώσει τη σοβαρότητα του μηνύματός σου ή αφαιρέσει μια εναλλακτική εφαπτομένη. Ακόμα κι αν υπάρχει ένα θέμα που έχετε αποφύγει πρόσφατα, η κοινή εστίαση στη μια μεγαλύτερη εικόνα, μπορεί να την κάνει πολύ πιο εύχρηστη.

Δίδυμος

Αν η καρδιά σου υποστηρίζει πραγματικά τις ρομαντικές φιλοδοξίες σου, τότε θα ανακαλύψεις πως το σύμπαν δεν έχει κανένα πρόβλημα να υποστηρίξει τις προσπάθειές σου. Αν κάποιος φαίνεται απρόσιτος ή κάτι που λαχταράς συναντά εμπόδια, τότε θα εκπλαγείς από το πόσο λίγη προσπάθεια χρειάζεται για να κάνεις τις επιθυμίες σου πραγματικότητα. Με την ανάλογη πίστη… τίποτα δεν θα πάει στραβά.

Καρκίνος

Αν αισθάνεσαι πως διευρύνονται οι γραμμές επικοινωνίας με τον εραστή σου, τότε προσπάθησε για να βγάλεις από μέσα σου, μερικά πράγματα που σκέφτεσαι και νιώθεις. Το φεγγάρι θα ενθαρρύνει λίγο παραπάνω έλεγχο και τη σημασία στην λεπτομέρεια όσων θέλεις να πεις – κάτι που δεν είναι απαραίτητο. Όμως κάτι ανάμεσά σας, μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο αν αποφασίσετε να μιλήσετε ανοιχτά μεταξύ σας.

Λέων

Με τον παθιασμένο Άρη στο ζώδιό σου θα μπεις στον πειρασμό να εξελίξεις τη σχέση σου. Όμως παρόλο που θα είναι διασκεδαστικό και σέξι να αξιοποιήσεις την αποφασιστικότητά σου σε θέματα καρδιάς και σάρκας, να έχεις υπόψη, πως μπορεί να μετατραπεί σε επιθετικότητα αν δεν προσέξεις. Η φωτιά μέσα σου προσθέτει καύσιμο στη λίμπιντο σου και χρειάζεται ένα υγιές, παραγωγικό και ευχάριστο σημείο.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα εντείνει τα συναισθήματα, γι’ αυτό προσπάθησε να τα εκμεταλλευτείς θετικά αντί να γίνουν αιτία για μια δραματική κλιμάκωση. Ίσως ένα αθώο σχόλιο ή ένα αστείο σου, αγγίξει κάποιο ευαίσθητο νεύρο του εραστή σου. Λάβε υπόψη πως πρέπει να ελέγξεις την ένταση των συναισθημάτων σου και να είσαι ικανή να κρατήσεις μακριά οποιοδήποτε δράμα.

Ζυγός

Η καρδιά και το υποσυνείδητό σου σε βοηθούν να αναγνωρίσεις αυτό που προκαλεί σύγχυση στη ζωή σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραιτηθείς από την προσπάθεια να κατανοήσεις ό, τι σου φαίνεται αόριστο ή αναπάντητο. Όμως πριν ανεβάσεις το στοίχημα στα ερωτικά σου, θα πρέπει ν’ αρχίσεις να μη φοβάσαι το άγνωστο. Εμπιστέψου, πως αυτό που φαίνεται άβολο τώρα, θα αποτελέσει πηγή άνεσης σύντομα.

Σκορπιός

Μια ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου θα βοηθήσει για να καθορίσεις τους φιλόδοξους ερωτικούς σου στόχους. Γνωρίζεις πως σε περιμένουν νέες εμπειρίες… και πως η προσκόλληση σε πτυχές του παρελθόντος, πρέπει να μείνουν εκεί που ανήκουν και να δημιουργήσεις χώρο για καινούργιες. Αυτό που φαινόταν επικίνδυνο στο παρελθόν μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά δελεαστικό τώρα. Άφησε τις αναδυόμενες επιθυμίες να σε ωθήσουν να κάνεις ένα τολμηρό βήμα τώρα!

Τοξότης

Οτιδήποτε φαίνεται ασυνήθιστο ή άγνωστο στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, δεν χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με δυσπιστία. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που πολλές καταστάσεις είναι έντονες και σε οδηγούν σε άμυνα ή αντιπαράθεση. Αλλά έχεις αναζωογονημένη ενέργεια για να μπορέσεις να εφαρμόσεις μακροπρόθεσμους στόχους στα ερωτικά σου. Όσο αξιοποιείται σωστά… μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχεις.

Αιγόκερως

Θα προσπαθήσεις να σκάψεις βαθύτερα ένα ευαίσθητο ζήτημα που αφορά τον αγαπημένο σου. Ωστόσο, θα αντιληφθείς πως πιστεύει ότι το θέμα έχει κλείσει και δεν είναι ανοιχτό πλέον για συζήτηση. Οι προσπάθειές σου βασίζονται στο να βοηθήσεις και όχι να φτάσεις την κατάσταση στα άκρα. Δοκίμασε να πλησιάσεις τον εραστή σου, αργά και ήρεμα. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να τον ηρεμήσεις και να δεχτεί να συζητήσετε.

Υδροχόος

Με τον παθιασμένο Άρη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, θα αντιμετωπίσεις την ανήσυχη ενέργειά του που θα σε δυσκολέψει να την εκμεταλλευτείς. Όμως η αυξημένη σου λίμπιντο μπορεί να εξυπηρετήσει έναν χρήσιμο σκοπό αν την κατευθύνεις προς τα εμπνευσμένα ερωτικά σου οράματα. Μην υποτιμάς πόσο μια αποφασιστική προσπάθεια, μπορεί να βοηθήσει μια σχέση να σχηματιστεί ή να ανθίσει!

Ιχθύς

Έχεις την υπέροχη κοσμική υποστήριξη για να προσθέσεις πάθος και φαντασία στη σχέση σου. Μπορείς να αντικαταστήσεις αυτό που είναι κουραστικό με την παιχνιδιάρικη, δημιουργική σου διασκέδαση και να μεταμορφώσεις ό, τι έχει γίνει μονότονο. Γι’ αυτό άφησε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου να ανάψουν τη σπίθα για να πάρει φωτιά ο δεσμός σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments