Lifestyle

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Μία σπάνια φωτογραφία ανάρτησε η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν από τις πιο μεγάλες ηθοποιούς, ενώ μέχρι και σήμερα οι φωτογραφίες της αποτελούν σπάνιο αρχείο. Βέβαια η αξέχαστη ηθοποιός είχε αρκετές ιστορικές φωτογραφίες, όπως εκείνη με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ακόμη, η αλήθεια για την σχέση μεταξύ της Αλίκης και της Τζένης Καρέζη και τη κόντρα τους μένει να αποδειχτεί.

Πιο συγκεκριμένα, μία σπάνια φωτογραφία από το αρχείο της ανάρτησε η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή στο φωτογραφικό blog που διατηρεί στο Instragram της, από τα πρώτα γενέθλια του Γιάννη Παπαμιχαήλ, γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Τι έγραψε η δημοσιογράφος

Η δημοσιογράφος έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Το 1970 το περιοδικό «Φαντάζιο» δημοσιεύει ένα ρεπορτάζ από τα πρώτα γενέθλια του Γιάννη Παπαμιχαήλ, μονάκριβου γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Στην σπάνια φωτογραφία, ο μικρός Γιάννης δέχεται ένα τρυφερό φιλί από ένα κοριτσάκι που δεν είναι άλλο από την Μάρθα Κουτουμάνου, κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Πέτρου Κουτουμάνου που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερή του».

Όταν η Αλίκη ήταν έγκυος στον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1969 και για την Αλίκη θεωρήθηκε ένα θαύμα καθώς η ίδια είχε αποβάλει στο παρελθόν τρεις φορές, στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρονται οι προσπάθειες της αείμνηστης ηθοποιού να μείνει έγκυος, φτάνοντας μέχρι και την Παναγία της Τήνου για να κάνει τάμα.

Η εγκυμοσύνη του 1968, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της «Δασκάλας με τα χρυσά μαλλιά» εξελίχτηκε ομαλά για την Αλίκη και δύο χρόνια μετά βρέθηκε στα πρώτα γενέθλια του μονάκριβου γιου της να φωτογραφίζεται ευτυχισμένη κρατώντας το χρονιάρικο γιο της, ενώ η κόρη της Ζωής Λάσκαρη του δίνει ένα φιλί.

Ιστορική η φιλία Καρέζη Βουγιουκλάκη

Η φιλία τους ξεκίνησε από τότε που ήταν συμφοιτήτριες στο Εθνικό Θέατρο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα φοιτητικά τους χρόνια και ανέπτυξαν μία δυνατή φιλία, η οποία διήρκεσε έως το τέλος της ζωής τους. Η τραγική ειρωνεία, πέθαναν και οι δύο από καρκίνο τον ίδιο μήνα με 4 χρόνια και τέσσερις ημέρες διαφορά. Συγκεκριμένα στις 27/7/92 η Τζένη και στις 23/7/96 η Αλίκη. svg%3E

Στην τελευταία της συνέντευξη το 1990 η Τζένη Καρέζη είχε ομολογήσει ότι ο υποτιθέμενος ανταγωνισμός τους εξυπηρετούσε ειδικά στον κινηματογράφο, τις εταιρείες στο να τις μοιράζονται, ενώ οι ίδιες είχαν μια ωραία σχέση.

Ενώ η Βουγιουκλάκη μιλώντας στην τηλεόραση όταν έφυγε από τη ζωή η Τζένη Καρέζη δεν άντεξε να την αποχαιρετήσει και λύγισε μπροστά στον φακό. «Ααααχ, Τζένη αδερφή μου, μάτια μου, καλό ταξίδι εκεί που πας! Κι όταν θα ανταμωθούμε, θα τα ξαναπούμε! Είναι… Παιδιά, δεν μπορώ…» είπε, λυγίζοντας μπροστά στον φακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments