Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της
Ελένη Μενεγάκη: Η γνωστή παρουσιάστρια που επιστρέφει στο Mega έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της και ενθουσίασε τους φαν της.

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση επισήμως μέσα από το Mega. Το Μεγάλο Κανάλι είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως η αγαπημένη παρουσιάστρια θα αποτελεί από την επόμενη σεζόν μέρος του καθημερινού προγράμματος επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες των προηγούμενων ημερών.

Στις τελευταίες της φωτογραφίες λοιπόν προσέξαμε τη νέα της αλλαγή. Μπορεί σε όλες αυτές που κατά καιρούς ανεβάζει η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο Instagram να εκθειάζουμε τα υπέροχα σύνολα της, στην πιο πρόσφατη όμως ζηλέψαμε τα κοσμήματά της και ποιο από αυτά φορά σπάνια; Τα σκουλαρίκια.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Συνήθως η Ελένη δεν επιλέγει ως βασικό αξεσουάρ τα σκουλαρίκια αφού αφήνει τα μαλλιά της κάτω κι έτσι είναι κάτι που δεν την απασχολεί στο να φαίνεται. Ασφαλώς κι έχει φορέσει και μάλιστα πολλές φορές αλλά δεν είναι από τα αυτά τα αξεσουάρ που προσέχει κανείς πάνω της.

Αυτή τη φορά όμως βλέποντας τη νέα της φωτογραφία διαπιστώσαμε κι ένα διακριτικό δεύτερο σκουλαρίκι, ένα υπέροχο λαμπερό διαμαντάκι. Είναι κάτι που αν παρατηρήσεις τις παλαιότερες φωτογραφίες της δεν θα δεις.

Για την εκπομπή

Σε ό, τι αφορά τώρα στη νέα της εκπομπή, μαζί με την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή και τον παραγωγό της νέας της εκπομπής Κεβόρκ ντε Σαρκισιάν βρίσκονται διαρκώς στα γραφεία του Μεγάλου Καναλιού, με την παρουσιάστρια να ασχολείται διεξοδικά με όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται τόσο με τους συνεργάτες όσο και τα σκηνικά της εκπομπής.

Μέχρι στιγμής το σίγουρο είναι πως η εκπομπή θα ενταχθεί στην καθημερινή, μεσημεριάτικη ζώνη του καναλιού, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η ακριβής ώρα, ενώ θα βγαίνει από τα σύγχρονα πλατό που χρησιμοποιεί ο σταθμός στον Γέρακα. Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη επιστροφή

Θυμίζουμε ότι πέρυσι τέτοια εποχή ξεκίνησε η φημολογία ότι η παρουσιάστρια θα αποχωρήσει από την τηλεόραση. Και όντως, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 21 Μαΐου ανακοίνωσε πως την επόμενη σεζόν -αυτή που διανύουμε τώρα- δεν θα είναι στην τηλεόραση. Την 1η Απριλίου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της συγκινημένη και με όλη της την οικογένεια στο πλευρό.

Η ίδια έκανε μια αναδρομή στην τηλεοπτική της πορεία και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τα τρία κανάλια που δούλεψε όλα αυτά τα 30 χρόνια, το Mega, τον ΑΝΤ1 και τον Alpha. Παράλληλα, είπε: «Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου. Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά, θα είναι κάτι άλλο. Δεν μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments