Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Παρασκευή [18/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Παρασκευή [18/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Εξαιτίας της Σελήνης που επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, τα πράγματα θα είναι θολά στους δεσμούς των ζωδίων σήμερα.

Κριός 

Η Σελήνη επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, υπενθυμίζοντας την ανάγκη σου για αγάπη. Ο σύντροφός σου ίσως δημιουργήσει δυσάρεστες και ανεπιθύμητες επιπλοκές στον κόσμο σου τώρα. Όμως η υποστήριξη κάποιου που βρίσκεται εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας, θα σε κάνει να σκεφτείς πως δεν χρειάζεται να ψάξεις μακριά, γι’ αυτόν που μπορεί να σου προσφέρει ό, τι χρειάζεσαι.

Ταύρος

Η σύνδεση με ένα χαμηλό προφίλ που προσφέρεται στην καθημερινότητά σου, μπορεί να είναι αναζωογονητικό. Αν όμως μπορείς να περάσεις τη μέρα σου κάνοντας αυτό που επιθυμείς με τον εραστή σου, απολαμβάνοντάς το με τους δικούς σου ρυθμούς…. θα είναι ακόμη καλύτερο. Σήμερα θα επικρατήσει μια υπέροχα τεμπέλικη αίσθηση. Καθοδηγήσου από τις εξελίξεις, που χρειάζονται μόνο ανοιχτό μυαλό για να γίνουν συναρπαστικές!

Δίδυμος

Κάθε άγχος ή απογοήτευση που έχεις βιώσει πρόσφατα εκφράζοντας τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου ,θα μπορούσε να αντικατασταθεί με κάτι άνετο. Η Σελήνη φέρνει ευαισθησία και ισορροπία στις συζητήσεις ή τις ανταλλαγές σου τώρα. Επωφελήσου λοιπόν και από τα δύο και ξεκαθάρισε αυτά που σκέφτεσαι ή νιώθεις. Να είσαι σίγουρη, πως τα σωστά επίπεδα φροντίδας και διπλωματίας θα στηρίξουν τα λόγια σου.  

Καρκίνος

Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια μπορεί να χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή τώρα. Όμως αντί να βλέπεις σαν περισπασμό ό, τι απαιτεί χρόνο ή προσπάθεια, φρόντισε να το δεις σαν μια ευκαιρία, για να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που κάνατε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις μεταξύ σας, τότε ο χρόνος είναι ιδανικός για να τις κάνετε τώρα.

Λέων

Αν υπήρχαν θέματα που ήθελες να θίξεις στον εραστή σου, αλλά δεν ήσουν σίγουρη από πού να ξεκινήσεις, τότε θα ανακαλύψεις, πως θα ξεκαθαρίσει σύντομα η σύγχυση. Οι διαδικασίες σκέψης σου θα είναι λιγότερο ασταθείς κι αυτό που αναδύεται από το στόμα σου, θα είναι πιο απλό και εύγλωττο. Αν φοβάσαι να κάνεις μια συζήτηση, τότε βάλε τα δυνατά σου για να δεις… πώς εξαφανίζεται αυτός ο φόβος!  

Παρθένος

Η αύξηση της αυτοπεποίθησής σου, θα σε οδηγήσει να δεις με ανανεωμένο φως τα ερωτικά σου. Αυτή η ώθηση μπορεί να σχετίζεται με χρήματα, ή μπορεί εσύ να έχεις κάποιους λόγους που νιώθεις ουσιαστικά ασφαλής. Όμως, η καλή διάθεση που επικρατεί τώρα στη σχέση σου, μπορεί να σου ανοίξει το μυαλό σε νέες δυνατότητες – και ίσως σε ένα ερωτικό ρίσκο που πιθανόν να σε ανταμείψει!

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, ενισχύει τη διαίσθησή σου και υπογραμμίζει συναρπαστικές ευκαιρίες και πρόοδο, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Όμως, προχωρώντας προς τα εμπρός με τα ερωτικά σου θέματα, χρειάζεται περιορισμένη λήψη αποφάσεων. Προσπάθησε να μην αφιερώσεις πολύ χρόνο κοιτάζοντας τις επιλογές σου…. επειδή δεν χρειάζεται να επιλέξεις μόνο μία.

Σκορπιός

Αν νιώθεις πως η ζωή σε τραβά σε περισσότερες από μία κατευθύνσεις, τότε θα ήταν χρήσιμο να βρεις λίγο χρόνο για να σκεφτείς τις επιλογές σου. Αυτό μπορεί να σου αποκαλύψει τον τρόπο που μπορείς να επωφεληθείς κατανοώντας τη σημασία που έχουν για σένα συγκεκριμένες φιλοδοξίες σου. Με αυτήν την κατανόηση, θα μπορέσεις να λάβεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι.

Τοξότης

Αξίζει να γνωρίζεις πώς θα μπορέσεις να αναζητήσεις μια απάντηση ή να αντιμετωπίσεις ένα συγκεκριμένο θέμα. Ευτυχώς, έχεις τη σεληνιακή επιρροή που λειτουργεί προς όφελός σου. Αυτή θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αντιμετωπίζοντας με ηρεμία κάποια πρόκληση. Αυτό ίσως είναι αντίθετο από αυτό που περίμενε από σένα ο εραστής σου. Όμως θα είναι γι’ αυτόν μια ευχάριστη έκπληξη, που θα καλωσορίσει!

Αιγόκερως

Το να γίνεις πιο φιλόδοξη στο όνομα της αγάπης έχει τα πλεονεκτήματά του. Βέβαια μπορεί να είσαι αναποφάσιστη για όσα θέλεις να πετύχεις ή να ζήσεις. Ευτυχώς όμως, γιατί η χρήσιμη σεληνιακή επιρροή μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία, βοηθώντας στη λήψη μιας απόφασης και στην εφαρμογή της. Αν θέλεις να εμπλακεί και ο σύντροφός σου στα σχέδιά σου, τότε η ηρεμία που δημιουργείς στη μεταξύ σας συζήτηση θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

Υδροχόος

Η Σελήνη ενισχύει την περιπέτεια, καθιστώντας ιδανική αυτή τη στιγμή για να κάνεις ένα τολμηρό βήμα. Μια ιδέα, ένα όραμα ή ένα σχέδιο μπορεί να σε ενέπνευσε, αλλά δεν έχεις την αυτοπεποίθηση για να το προχωρήσεις περαιτέρω. Ο δισταγμός ή οι αμφιβολίες όμως, μπορούν να αντικατασταθούν με αισιοδοξία ή έμπνευση. Γι’ αυτό πάρε θάρρος και κάνε την κίνησή σου για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς.

Ιχθύς

Μπορεί να υπάρχει κάτι παρηγορητικό στην έκφραση των σκέψεων ή των συναισθημάτων τώρα. Ίσως γνωρίζεις το πώς αφαιρείται η ένταση ή με ποιο τρόπο η ζεστασιά, αντικαθιστά την ένταση. Καλωσόρισε λοιπόν αυτήν την αλλαγή με ανοιχτό μυαλό και καρδιά. Μια συζήτηση ή μια ανταλλαγή θα μπορούσε να είναι ισορροπημένη με όλους τους σωστούς τρόπους, κάνοντας την εξέλιξη του δεσμού σου, κάτι περισσότερο από μια πιθανότητα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments