Πολιτική

Νίκος Μωραΐτης: Σάλος για το σχόλιο του στιχουργού για Μενδώνη – Παναγιωταρέα

Νίκος Μωραΐτης: Σάλος για το σχόλιο του στιχουργού για Μενδώνη – Παναγιωταρέα
Σάλο έχει προκαλέσει το tweet που έκανε ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης για τις εμφανίσεις της Λίνας Μενδώνη και της Άννας Παναγιωταρέα, στην επίδειξη του Dior στο Καλλιμάρμαρο.

Σχολιάζοντας τα ρούχα που επέλεξαν για τη βραδιά, ο Νίκος Μωραΐτης, έγραψε με κεφαλαία γράμματα στο λογαριασμό του στο Twitter: “H ΜΕΝΔΩΝΗ ΝΤΥΜΕΝΗ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑ ΣΕΤ ΜΕ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ DIOR. ΤΟ 1967 ΣΤΟ 2021. ΜΩΡ’ ΤΙ ΖΟΥΜΕ;”.

Όπως ήταν αναμενόμενο η χυδαία ανάρτηση ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε χαρακτηριστικά: “Διακωμώδησε το ντύσιμο δύο κυριών, της κας Μενδώνη και της κας Παναγιωταρέα και χλεύασε πρόβλημα υγείας της δεύτερης που την αναγκάζει να χρησιμοποιεί πατερίτσα. Αν αυτός δεν ήταν Αριστερός αλλά Δεξιός και αυτές κυρίες της Αριστεράς τί θα είχε γίνει; Υποκριτές!”.

“Αν ο κ. Μωραϊτης ήταν ένας δεξιός καταξιωμένος καλλιτέχνης & οι κυρίες της φωτογραφίες ανήκαν στον χώρο της αριστεράς, μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα γινόταν με αυτό το ποστ στα ΜΜΕ &στα social media; Τροφή για σκέψη ιδίως για κατ επάγγελμα δικαιωματιστές & ευαίσθητους α λα καρτ”, έγραψε από την πλευρά του ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Το tweet του Νίκου Μωραΐτη προκάλεσε πολλά σχόλια στο twitter με πολύ κόσμο να καυτηριάζει το ύφος και το λεξιλόγιο της συγκεκριμένης ανάρτησης:

Μετά τις αντιδράσεις ο ίδιος προχώρησε σε ένα νέο tweet, γράφοντας: «Παιδιά, δεν είμαι πολιτικός για να αντέχω μία δολοφονία χαρακτήρα. Απέναντι στους γύπες δηλώνω αδύναμος. Νικήσατε. Μόλις άκουσα τα τραγούδια που μου φτιάχνει η Λένα Πλάτωνος κι αγαλλίασε η καρδούλα μου. Πιστέψτε με, είναι στη θέση της κι ας προσπαθήσατε να την ξεσκίσετε σήμερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments