Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [19/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [19/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα βρίσκονται σε μια άκρως ερωτική διάθεση.

Κριός 

Η επικοινωνία με τον εραστής σου, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας, θα έχει ευχάριστα οφέλη. Πιθανόν να λάβεις μια γλυκιά υπενθύμιση για το ποιος ήταν εκεί για σένα στο παρελθόν και θα νιώσεις καθησυχασμένη πως αν χρειαστεί θα το ξανακάνει. Αν δείξεις την ευγνωμοσύνη σου γι’ αυτό το άτομο με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξεις, να ξέρεις πως δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Ταύρος

Αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς η γοητεία σου! Παρόλο που δεν θα χάσεις εντελώς τις πρακτικές σου ιδιότητες, η ανάλαφρη και νεανική πλευρά σου θα αναδυθεί λαμπρά και ελκυστικά. Θα είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη η λάμψη σου, αν είσαι ελεύθερη και θέλεις να γοητεύσεις κάποιο άτομο. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορείς να υπενθυμίσεις στον εραστή σου, πόσο σαγηνευτική μπορείς να γίνεις, όταν ακολουθείς ανέμελη στάση.

Δίδυμος

Οτιδήποτε κουραστικό ή μονότονο στην ερωτική σου ζωή θα τραβήξει την προσοχή σου τώρα. Ακόμα και κάτι που είναι ιδιαίτερα προβλέψιμο θα υποβληθεί σε ένα σοβαρό ταρακούνημα που θα σε οδηγήσει ένα βήμα πιο κοντά, στις εμπειρίες που θέλει να ζήσει καρδιά σου. Τουλάχιστον μια ζώνη άνεσης στον συναισθηματικό κόσμο σου πρόκειται να αντικατασταθεί με κάτι πιο αυθόρμητο και παθιασμένο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Καρκίνος

Αν βιώνεις την αίσθηση του άγνωστου στον συναισθηματικό σου κόσμο, τότε αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σε κάνει να φρενάρεις. Η περιττή επιφυλακτικότητα θα μπορούσε να καθυστερήσει ή να σταματήσει την παθιασμένη πρόοδο, που προσπαθεί με δυσκολία να εκδηλωθεί. Αυτή δεν χρειάζεται να την ελέγχεις ή να την κατευθύνεις. Το σύμπαν έχει ήδη ένα σχέδιο… και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να είσαι πιο δεκτική σ’ αυτό.

Λέων

Υπάρχει ένας εντελώς νέος κόσμος κοινωνικής αλληλεπίδρασης που σου προσφέρεται, ακόμα κι αν γίνεται μέσω οθόνης τηλεφώνου ή υπολογιστή. Η επανασύνδεση με κάποιον από το παρελθόν, θα οδηγήσει σε ευχάριστες συζητήσεις ή ανταλλαγές. Αν είσαι ελεύθερη και νιώσεις πως ένας μικροσκοπικός σπινθήρας ανάμεσά σας μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο, τότε επικοινώνησε μαζί του με αυτοπεποίθηση!

Παρθένος

Αυτά που ορίζεις τώρα στις συναρπαστικές συναντήσεις ή τις παθιασμένες εμπειρίες που προσφέρονται, είναι τα όρια. Αν χρειάζεσαι το χώρο σου για να εξισορροπήσεις την ερωτική με την προσωπική σου ζωή, τότε ο εραστής σου πρέπει να το καταλάβει. Κι αυτό θα γίνει με μια διευκρινιστική συζήτηση ανάμεσά σας. Επειδή διαφορετικά, μπορεί να υποθέσει πως η στάση σου, δείχνει αδιαφορία και απομάκρυνση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν περιττές επιπλοκές.

Ζυγός

Αν και η Σελήνη θα φέρει πολλά συναισθήματα στην επιφάνεια, θα μπορούσε επίσης να σε κάνει να κρύψεις ή να καταστείλεις αυτό που χρειάζεται να εμφανιστεί. Η παθιασμένη πρόοδος – και η αίσθηση της απελευθέρωσης – σημαίνει άνοιγμα ψυχής απέναντι στον εραστή σου. Αντί να επικεντρωθείς στη στιγμή, εστίασε στο μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο ρομαντικό μέλλον της σχέσης σας. Όλα ξεκινούν με το βήμα που καλείσαι να κάνεις τώρα.

Σκορπιός

Μπορεί να χρειαστεί απομόνωση, απόσταση ή απόσπαση για να εκτιμηθεί η βιωσιμότητα των παθιασμένων σου ονείρων. Ακόμα κι αν πιστεύεις πως οι άλλοι βιώνουν τις ρομαντικές ή οικείες απολαύσεις που επιθυμεί η καρδιά και η λίμπιντο σου, θα κατανοήσεις πως είναι καιρός να επανεξετάσεις και να αναβαθμίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Επειδή όπως εξελίσσεσαι εσύ… το ίδιο εξελίσσονται κι αυτές. 

Τοξότης

Ίσως να θέσεις υψηλότερους και πιο φιλόδοξους ρομαντικούς ή παθιασμένους στόχους τώρα. Όμως διαχωρίζοντας ό, τι μπορεί να επιτευχθεί από ό, τι είναι ανέφικτο, θα πρέπει να ξεχωρίσεις τις ευχές, από τις γνήσιες, βαθιές επιθυμίες. Επειδή μπορεί να αναμειχθούν εύκολα, με τρόπους που θα σε κάνουν να δεις με άδικο τρόπο τη λίστα όσων θέλει να βιώσει η καρδιά σου. Μια ρεαλιστική, παθιασμένη λίστα επιθυμιών… είναι αυτό που χρειάζεται τώρα.

Αιγόκερως

Παρόλο που ένα ρομαντικό ζήτημα είναι διαχειρίσιμο, πιθανότατα γνωρίζεις τι θα επιθυμούσες να δεις να προχωράει μαζί του. Η υπομονή που έχεις δείξει μέχρι τώρα, πιθανώς βοήθησε. Αλλά μπορεί να νιώσεις πως είναι αποτέλεσμα μιας ζώνης άνεσης – και πιθανώς από την πλευρά του εραστή σου. Θυμήσου πως υπάρχουν τρόποι για να αναβιώσεις αυτό το ζήτημα και να το συζητήσεις ανοιχτά, χωρίς να συμπεριφερθείς επιθετικά. 

Υδροχόος

Οι υποθέσεις συχνά οδηγούν σε παρεξηγήσεις. Όμως η σύγχυση ή η ένταση μπορούν να αποφευχθούν με τη βελτίωση των γραμμών επικοινωνίας. Ένα ζήτημα που προκύπτει, ίσως να οφείλεται σε αντικρουόμενες προσδοκίες – και η αιτία αυτού να είναι κάποια ανισορροπία. Έχεις την ιδανική ευκαιρία να μιλήσεις ανοιχτά και να ξεκαθαρίσεις «ποιος κάνει τι» στο δεσμό σας ή τι περιμένει ο ένας από τον άλλον.  

Ιχθύς

Υπάρχει πάντα μια σύνδεση μεταξύ ευπάθειας και τιμιότητας. Όπου υπάρχει ειλικρίνεια… η πραγματικότητα δεν είναι πολύ πίσω. Έτσι, υπάρχουν οφέλη αν επιχειρήσεις να είσαι πιο ανοιχτή και εκφραστική όσον αφορά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου τώρα. Αν κάνεις ένα βήμα δείχνοντας την ευάλωτη πλευρά σου στον εραστή σου, θα είναι μια κίνηση που αξίζει τον κόπο. Αυτό σημαίνει ότι δεν αφήνεις ούτε μια συναισθηματική πέτρα ασήκωτη, όταν πρόκειται να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά πιστεύεις και αισθάνεσαι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments