Οικονομία

Ελληνικό: Ποια έργα ξεκινούν – Θα δημιουργηθούν 70.000 θέσεις εργασίας

Ελληνικό: Ποια έργα ξεκινούν – Θα δημιουργηθούν 70.000 θέσεις εργασίας
Ελληνικό: Ξεκινούν άμεσα τα μεγάλα έργα στο Ελληνικό ενώ το επιτελείο της Lamda Development είναι ήδη «στην επόμενη μέρα» του μεγαλύτερου έργου αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη.

Ξεκινούν άμεσα τα μεγάλα έργα στο Ελληνικό ενώ το επιτελείο της Lamda Development είναι ήδη «στην επόμενη μέρα» του μεγαλύτερου έργου αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη.

Στις 25 Ιουνίου θα καταβληθεί στο ελληνικό δημόσιο η πρώτη δόση του τιμήματος, ποσού 300 εκατ. ευρώ και θα παραδοθεί στο ΤΑΙΠΕΔ η Εγγυητική Επιστολή, ποσού 347 εκατ. ευρώ.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας την εβδομάδα που μας πέρασε αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά των μετοχών της Ελληνικό ΑΕ καθώς εκδόθηκαν οι τελευταίες αποφάσεις του ΣτΕ και διευθετήθηκαν με το ΤΑΙΠΕΔ τα θέματα που σχετίζονται με την αναβλητική αίρεση που αφορά την άδεια λειτουργίας του Καζίνο.

Όπως αναφέρθηκε από την εταιρία, και σύμφωνα με το ΑΠΕ –ΜΠΕ η στιγμή είναι ιστορική καθώς συμπίπτει με την περίοδο επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας και την προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας.

Η Lamda Development θα πρωτοστατήσει, όπως τονίσθηκε, καθώς το Ελληνικό, είναι ένα έργο, που θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση στην Ελληνική οικονομία και θα επανατοποθετήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο επενδυτικό και τουριστικό χάρτη, ενσωματώνοντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και αρχές αστικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Θα δημιουργηθούν 70.000 νέες θέσεις εργασίας

Μέχρι την ολοκλήρωση του έργου αναμένεται να δημιουργηθούν 70.000 νέες θέσεις εργασίας, 10.000 με την έναρξη του έργου, 30.000 κατά τη διάρκεια και 70.000 συνολικά με την ολοκλήρωση του έργου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments