Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [22/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [22/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να λύσουν τα όποια προβλήματά τους με ηρεμία.

Κριός 

Η Σελήνη συνεχίζει να ενθαρρύνει το άνοιγμα και την ευπάθεια. Όμως η αποζημίωση που συνδέεται με τη μείωση των συναισθηματικών φραγμών, θα οδηγήσει στην ενίσχυση της σχέσης σου – ανεξάρτητα από την κατάστασή της. Το μυαλό και η καρδιά σου μπορούν τώρα να συνεργαστούν για να σε βοηθήσουν να γίνεις πιο τολμηρή κι εκφραστική – και πιθανώς πιο ουσιαστική- στις κινήσεις σου στο όνομα της αγάπης. Δεν θα το μετανιώσεις!

Ταύρος

Η Σελήνη επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις τώρα. Με αποτέλεσμα η δημιουργία μιας πιο υγιούς ισορροπίας με τον εραστή σου, θα γίνει για σένα, προτεραιότητα. Μην εκπλαγείς αν λάβεις πληροφορίες ή ανακαλύψεις κάτι που σε οδηγεί πέρα από αυτό που είναι προφανές στον συναισθηματικό σου κόσμο ή τη σχέση σου. Αν η διαίσθησή σου σε παροτρύνει να εξερευνήσεις μερικές ασυνήθιστες, παθιασμένες δυνατότητες, ακολούθησε τη συμβουλή της! 

Δίδυμος

Το μυαλό σου ίσως έχει μια ιδέα για το πώς να ακολουθήσεις ή να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις παθιασμένες σου δυνατότητες. Όμως η καρδιά σου θα έχει πιο δυνατή φωνή – κι αυτό πρέπει να το προσέξεις. Επίσης μπορεί να είναι η καρδιά σου η αιτία που σε ενθαρρύνει να γίνεις πιο αυθόρμητη στην ερωτική σου ζωή. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να παραβιάσεις κάποιους κανόνες, αλλά θα μπορούσες να επωφεληθείς, αν «λύγιζες» ένα ή δύο!  

Καρκίνος

Αν επιτρέψεις στη φαντασία σου να περιπλανηθεί, μπορεί να φέρει ένα κύμα ζεστασιάς στον συναισθηματικό σου κόσμο. Μπορεί επίσης να έχεις την άνεση να απολαύσεις, την πολυτέλεια που θα φέρει γενικότερα στον κόσμο σου. Αν τα χρήματα είναι περιορισμένα, τότε βυθίσου στις ερωτικές σου φαντασιώσεις. Μπορεί να φαίνονται πολύ παραπλανητικές τώρα, αλλά θα γίνουν το εισιτήριό σου για να εκδηλώσεις το παθιασμένο μέλλον σου.

Λέων

Ίσως χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια για να ισορροπήσεις την επαγγελματική με την ερωτική σου ζωή. Όμως η πραγματική κοσμική αποστολή σου είναι να μην αφήσεις τη δυσαρέσκεια που επικρατεί στη σχέση σου να δυσκολέψει περισσότερο τα πράγματα. Δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος που τα παθιασμένα σου σχέδια δεν μπορούν να στηρίξουν τους επαγγελματικούς σου στόχους. Προσπάθησε να βρεις τη σύνδεση ανάμεσά τους. Η ευγνωμοσύνη που θα νιώσεις… σύντομα θα αλλάξει τη στάση σου!

Παρθένος

Θα σε προβληματίσει το αν η στιγμή είναι κατάλληλη για να μιλήσεις ή να μην πεις τίποτα στον εραστή σου. Η ικανότητά σου να γοητεύεις το σύντροφό σου, είναι ισχυρή, αλλά κρατάει λίγο. Αμέσως μετά σε πιάνει ξανά η εσωστρέφεια. Να ξέρεις όμως, πως η διαφάνεια σε οποιοδήποτε επίπεδο… είναι καλύτερη επιλογή από το να παραμένεις αθόρυβη. Δεν χρειάζεται να το παρακάνεις… αλλά το να διατηρείς ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας ανάμεσά σας, είναι χρήσιμο και συνετό τώρα.

Ζυγός

Η αυτοπεποίθησή σου θα αυξομειώνεται σήμερα, καθιστώντας δύσκολο να διαχειριστείς ή να κατευθύνεις τις ρομαντικές σου περιστάσεις. Αντιμετωπίζεις μια έντονη και συγκεχυμένη ενέργεια στα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή. Αξιοποίησε μια άλλη μέρα για να καταγράψεις θέματα που αφορούν την καρδιά – και τη σάρκα. Η σημερινή λήψη αποφάσεων – ειδικά εκείνων που νιώθεις πιεσμένη να κάνεις – δεν θα είναι χρήσιμες σήμερα.

Σκορπιός

Η Σελήνη συνεχίζει να καταλαμβάνει το ζώδιό σου δημιουργώντας απόσπαση της προσοχής από τα ερωτικά σου. Αυτή η σεληνιακή επιρροή μπορεί όμως να συμβάλει στη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών ώστε να κάνεις μερικές παθιασμένες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Όσο περισσότερο αποκαλύπτεις τα συναισθήματά σου, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το συναισθηματικό άνοιγμα του εραστή σου. 

Τοξότης

Η μεγαλύτερη έμφαση στην φροντίδα του εαυτού σου, μπορεί να σε κάνει να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Όμως η είσοδος στις σκιές του εαυτού σου μπορεί να σε βοηθήσει να ανακτήσεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής. Κάνε μια βαθιά ενδοσκόπηση και φρόντισε να είσαι επιλεκτική με όσα επιθυμεί η καρδιά σου. Δεν είναι εγωιστικό αν δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες σου τώρα.

Αιγόκερως

Λάβε υπόψη σου τα ορατά σημάδια βαρεμάρας του εραστή σου, όταν μιλάς αδιάκοπα για κάτι…. περιορισμένου ενδιαφέροντος γι’ αυτόν. Ίσως πιστεύεις πως είναι απαραίτητο να ανατρέξεις σε έντονες λεπτομέρειες για ό, τι θα μπορούσες να συνοψίσεις, σε μερικές προτάσεις. Προσπάθησε να μπεις στη θέση του. Εξήγησε αυτό που επιθυμείς, με τον τρόπο που θα ζητούσες να σου το εξηγήσει.

Υδροχόος

Η σύγχυση ή η απρόβλεπτη ενέργεια μπορεί να αξιοποιηθεί θετικά και παραγωγικά. Η φαντασία σου θα σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις κάτι μοναδικό και αυθόρμητο στα ερωτικά σου. Μόνο προσπάθησε να καταλάβεις, πως αυτό που εσύ θεωρείς συνηθισμένο ή απλό… για το αντικείμενο του πόθου σου ίσως είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο.

Ιχθύς

Θα κοιτάξεις το μέλλον ή τις δυνατότητες διεύρυνσης του παθιασμένου σου ορίζονται με μεγάλη ένταση τώρα. Αν συμπεριλάβεις και τον εραστή σου στα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου, ίσως καταφέρετε να βρείτε κοινό έδαφος. Είσαι διατεθειμένη να αναλάβεις τα ηνία ή να πάρεις μερικές αποφάσεις, για λογαριασμό του αγαπημένου σου. Όμως σύντομα θα ανακαλύψεις πόσο χρήσιμο είναι να τον εμπλέξεις από την αρχή!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments