Αθλητισμός

ΑΕΚ: Μεταγραφή Τζαβέλλα εντός της εβδομάδας

ΑΕΚ: Μεταγραφή Τζαβέλλα εντός της εβδομάδας
Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφή και με την τουρκική Αλάνιασπορ για να τελειώσει με θετικό τρόπο το θέμα του Τζαβέλλα, ενώ στη συνέχεια οι άνθρωποι της Ένωσης θα φουλάρουν και για τη μεταγραφή του 25χρονου χαφ, Ολιβιέ Εντσάμ.

Ο σχεδιασμός της ομάδας του Μιλόγεβιτς προχωράει με αμείωτους ρυθμούς, με τους “κιτρινόμαυρους” να θέλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για τη νέα σεζόν, το οποίο θα είναι για το Conference League.

Στην ΑΕΚ προσπαθούν μαζί με τον διεθνή αμυντικό να κλείσουν άμεσα την εκκρεμότητα με την Αλάνιασπορ.

Η εβδομάδα που μπήκε έχει για την «Ένωση» στο επίκεντρο τις εξελίξεις με τον Γιώργο Τζαβέλλα, που είναι νούμερο ένα επιλογή για την πρώτη σημαντική ενίσχυση της ομάδας στην άμυνα. Ο στόχος για τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι ο διεθνής αμυντικός να βρίσκεται στην πτήση με την οποία θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας την Κυριακή (27/6) για τις Βρυξέλλες και από κει για το Burg Haamstede, Zeeland στην Ολλανδία, που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων».

Όπως είναι γνωστό  εδώ και μέρες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Τζαβέλλα υπάρχει συμφωνία για να έρθει ο Έλληνας αμυντικός στην ομάδα. Και οι δύο πλευρές κινούνται πλέον προς την κατεύθυνση του να αποδεσμευθεί άμεσα από την Αλάνιασπορ. Η πλευρά της Ένωσης προσπαθεί για μια όσο το δυνατό πιο συμφέρουσα οικονομικά διευθέτηση, εκτός της κάθετςη λύσης της πληρωμής της ρήτρας αποδέσμευσης και μέσα στα επόμενα 24ωρα, θα ξεκαθαρίσει το ποια ακριβώς θα είναι η φόρμουλα βάσει της οποίας θα αποχωρήσει ο Γιώργος Τζαβέλλας από τον τουρκικό σύλλογο για να ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕΚ. svg%3E

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments