Αθλητισμός

ΑΕΚ: Μεταγραφή Τζαβέλλα σε τελική ευθεία

ΑΕΚ: Μεταγραφή Τζαβέλλα σε τελική ευθεία
Οριστικά στην ΑΕΚ ο Γιώργος Τζαβέλλας, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία.

Ο σχεδιασμός της ομάδας του Μιλόγεβιτς προχωράει με αμείωτους ρυθμούς, με τους “κιτρινόμαυρους” να θέλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για τη νέα σεζόν, το οποίο θα είναι για το Conference League.

Η «Ένωση» και o 33χρονος αμυντικός τα έχουν βρει και απέμενε να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Αλάνιασπορ. Κάτι τέτοιο συνέβη, όπως ανέφερε αρχικά ο Σερκάν Ασκίν και στη συνέχεια διάφορα Μέσα. Οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να καταβάλλουν τη ρήτρα ύψους 400.000 ευρώ στην ομάδα της γειτονικής χώρας ώστε να κάνουν δικό τους τον διεθνή ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στην Αλάνιασπορ από το 2017. Από την ΑΕΚ δεν υπάρχει κάποια πληροφορία προς το παρόν και μένει να φανεί εάν θα επιβεβαιωθούν προσεχώς τα εν λόγω ρεπορτάζ από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Στο επίκεντρο ο Έλληνας αμυντικός

Η εβδομάδα που μπήκε έχει για την «Ένωση» στο επίκεντρο τις εξελίξεις με τον Γιώργο Τζαβέλλα, που είναι νούμερο ένα επιλογή για την πρώτη σημαντική ενίσχυση της ομάδας στην άμυνα. Ο στόχος για τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι ο διεθνής αμυντικός να βρίσκεται στην πτήση με την οποία θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας την Κυριακή (27/6) για τις Βρυξέλλες και από κει για το Burg Haamstede, Zeeland στην Ολλανδία, που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «κιτρινόμαυρων».

Λίγα λόγια για τον Τζαβέλλα

Ο Έλληνας στόπερ την σεζόν που πέρασε μέτρησε 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και σημείωσε δύο γκολ , αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε άψογη αγωνιστική φόρμα και θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη στον κορμό της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συνολικά τα χρόνια που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Τουρκίας έχει καταγράψει 140 συμμετοχές και 7 γκολ . Η ΑΕΚ θα είναι η τέταρτη κατά σειρά ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί , καθώς έχει παίξει με τα χρώματα της Κέρκυρας , του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ. Η καριέρα του ξεκίνησε στην Γερμανία και την δεύτερη ομάδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης .

Ο Γιώργος Τζαβέλας βρίσκεται στην Αλανιασπορ από το 2017 , ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα επαναπατριστεί με σκοπό να κλείσει σε λίγα χρόνια την καριέρα του εντός των συνόρων

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments