Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η τηλεοπτική κάλυψη των φιλικών

Ολυμπιακός: Η τηλεοπτική κάλυψη των φιλικών
Ολυμπιακός: Που θα δείτε τα φιλικά των πρωταθλητών Ελλάδος για την καλοκαιρινή προετοιμασίας της ομάδας στην Αυστρία.

Ο Ολυμπιακός έχει προγραμματίσει να δώσει έξι φιλικά παιχνίδια επί Αυστριακού εδάφους στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν τηλεοπτικά μέσα από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA. Την ίδια στιγμή οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν την επόμενη μεταγραφική κίνηση, μετά την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ και μάλιστα ετοιμάζονται να πυροδοτήσουν» τη μεταγραφική «βόμβα», Αλφόνσε Αρεόλα!

H ανακοίνωση της NOVA:

«Ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι έτοιμος να αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και οι συνδρομητές του Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός θα δώσει έξι δυνατά φιλικά παιχνίδια σε διάστημα 8 ημερών και ο προπονητής του Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να δει τα νέα αποκτήματα αλλά και να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων στο Novasports έχει ως εξής:

Σάββατο 26/6, 18:00: Ολυμπιακός-Βολφσμπέργκερ, Novasports1HD Κυριακή 27/6, 19:00: Ολυμπιακός-Κράσνονταρ, Novasports1HD Τρίτη 29/6, 19:00: Ολυμπιακός-Σάλτσμπουργκ, Novasports4HD Τετάρτη 30/6, 19.00: Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Novasports4HD Παρασκευή 2/7,19:00: Ολυμπιακός-Ούφα, Novasports4HD Σάββατο 3/7, 19:00 Ολυμπιακός-Κραϊόβα, Novasports3HD

Οι αγώνες των «ερυθρόλευκων» θα είναι διαθέσιμοι και ηχητικά από το Web TV του Novasports.gr».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments