Πολιτική

Ηλιόπουλος: Κυβερνητική ευθύνη το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών

Ηλιόπουλος: Κυβερνητική ευθύνη το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών
Ηλιόπουλος: Σχετικά με την ασφάλεια και την εγκληματικότητα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας κριτική στην Κυβέρνηση.

Για την ασφάλεια κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Νάσος Ηλιόπουλος, προσθέτοντας ότι «η αντιπολίτευση, από την πλευρά μας, θα είναι αναλόγως σκληρή». Nα θυμίσουμε ότι ο ίδιος έχει αναφέρει πως με εντολή Μητσοτάκη έχει γίνει η φίμωση του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή.

«Για την έκρηξη της ανασφάλειας στην ελληνική κοινωνία ευθύνεται η κυβέρνηση της ΝΔ», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο TRT TV, υπενθυμίζοντας την πρόσφατη μέτρηση που ανέδειξε ότι «πριν τρία χρόνια η πλειοψηφία των συμπολιτών μας ένιωθε μεγαλύτερη ασφάλεια».

Νάσος Ηλιόπουλος

Νάσος Ηλιόπουλος

“Συνεχίζονται οι αποτυχίες Χρυσοχοΐδη στα θέματα της ασφάλειας “

Συνεχίζοντας υποστήριξε: «Οι αποτυχίες του κ. Χρυσοχοΐδη στα θέματα της ασφάλειας είναι αποτυχίες του ίδιου του κ. Μητσοτάκη που εργαλειοποίησε τα ζητήματα αυτά με χυδαίο τρόπο από την πρώτη στιγμή…». Σημείωσε ότι «μέσα σε 50 ημέρες είχαμε 5 μαφιόζικες δολοφονίες στην Αττική, ενώ ο Χρ. Παππάς της Χρυσής Αυγής παραμένει ελεύθερος».

Γενικεύοντας ανέφερε: «Η κυβέρνηση της ΝΔ στηρίζεται στα ψέματα και τη λάσπη για να καλύψει τις αποτυχίες της, αφού προσπαθεί να «περάσει» το κοινωνικό και οικονομικό της πρόγραμμα-από το νέο εργασιακό με τα απλήρωτα 10ωρα και τον πτωχευτικό κώδικα, μέχρι το τζογάρισμα στην κοινωνική ασφάλιση». Κλείνοντας έκανε λόγο για «αμηχανία στην κυβέρνηση στα θέματα εξωτερικής πολιτικής λόγω των εσωκομματικών της ΝΔ, αμηχανία που πληρώνει η χώρα».

Σχετικά με το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση

«Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αμφισβητούν το κατοχυρωμένο δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση», τονίζει, σε σημερινή δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος. Όπως αναφέρει, «ψήφισαν υπέρ της καταγγελίας έκθεσης, που χαρακτηρίζει ως “ανθρώπινο δικαίωμα” το δικαίωμα στην άμβλωση».

«Ακροδεξιοί και συντηρητικοί σε ολόκληρη την Ευρώπη κάνουν ότι μπορούν για να μας γυρίσουν σε ένα παρελθόν χωρίς δικαιώματα. Νομίζουν ότι το γυναικείο σώμα τούς ανήκει, νομίζουν ότι οι ζωές μας τους ανήκουν», υπογραμμίζει ο κ. Ηλιόπουλος και καταλήγει: «Η ΝΔ είναι βαρύτατα εκτεθειμένη. Η ηγεμονία ακροδεξιών ιδεών στο εσωτερικό της είναι ολοφάνερη. Δεν θα επιτρέψουμε να μας γυρίσουν στο παρελθόν. Για άλλη μια φορά ο σκοταδισμός θα ηττηθεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments