Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Παρασκευή [25/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Παρασκευή [25/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα έχουν ανεβασμένη διάθεση στον ερωτικό τομέα.

Κριός 

Ένα κύμα θετικής, παθιασμένης ενέργειας χρειάζεται μια υγιή κι ευχάριστη διέξοδο. Θα μπορούσες να το εκμεταλλευτείς ιδιωτικά, πίσω από κλειστές πόρτες με τον εραστή σου! Όπως θα μπορούσες επίσης να εστιάσεις, στην ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ένα κοινό σχέδιο ή έργο που ήταν τελευταία παραγκωνισμένο, μπορεί να δεχτεί μια επανεξέταση.

Ταύρος

Να έχεις υπόψη, πως αυτό που φαίνεται διακριτικό ή συνηθισμένο στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να κρύβει σοβαρές, παθιασμένες δυνατότητες. Αν είσαι ελεύθερη, ένα φευγαλέο χαμόγελο ή μια αναγνώριση από κάποιον ίσως κρύβει συναισθήματα… πολύ πιο βαθιά. Αν είσαι σε σχέση, αυτό που φαινομενικά ξεκινά σαν μια απλή συζήτηση με το ταίρι σου, μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πολύ πιο συναρπαστικό κι εμπνευσμένο.

Δίδυμος

Το να μένεις πίσω από μια γραμμή και να παίζεις εκ του ασφαλούς στα ερωτικά σου, μπορεί να σε κάνει να νιώθεις άνετα. Αν όμως η καρδιά σου σε κάνει ν’ αναρωτιέσαι τι θα γινόταν αν τολμούσες να ρισκάρεις, τότε αυτό πρέπει να το προσέξεις. Οι επιθυμίες και οι φαντασιώσεις δεν υπάρχουν για να αιωρούνται επ’ αόριστον. Επέλεξε αυτές που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα και θα συνειδητοποιήσεις σύντομα πως είναι εφικτές.

Καρκίνος

Αν η αποφασιστικότητά σου έχει μειωθεί τελευταία, τότε θα μπορούσες να βρεις τρόπο να συνέλθεις. Μπορείς να υιοθετήσεις μια πιο πρακτική ή λογική προσέγγιση για τον καθορισμό και την επίτευξη των ερωτικών σου φιλοδοξιών. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ουσιαστικό πρώτο βήμα για την επίτευξη μιας μεγάλης και παθιασμένης προόδου. Δημιούργησε ισχυρά θεμέλια – και άφησε τη μαγεία να ξεκινήσει!

Λέων

Οι καθημερινές ρουτίνες θα είναι κουραστικές και μεθοδικές τώρα. Αν αυτό που κάνεις κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι κουραστικό και καθόλου εμπνευσμένο, άφησέ το στο κατώφλι όταν ψάχνεις ευκαιρία να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Κάνε ό, τι μπορείς για να ανακάμψει και να λάμψει η διάθεσή σου. Μπορεί να μην είσαι η μόνη που κάνει κέφι, λίγο γέλιο κι αρκετή σέξι διασκέδαση!  

Παρθένος

Το φεγγάρι φωτίζει την ανάγκη σου για ξεκούραση κι διασκέδαση τώρα. Έχεις ένα κοσμικά εγκεκριμένο αίτημα για να απολαύσεις τις χαρές της ζωής και να κάνεις ό, τι σε χαροποιεί…. και κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο γρήγορα. Ο έρωτας, θα έχει μια πολύ «γειωμένη» αίσθηση, αλλά μάλλον γνωρίζεις τι είναι πιο ασφαλές, σταθερό ή προβλέψιμο.

Ζυγός

Μια λιγότερο φανταστική, ιδεαλιστική προσέγγιση στα ερωτικά σου, όπως και μια πιο πρακτική ή λογική, θα σου φανούν, σαν ψυχρολουσία. Μπορείς όμως να ενισχύσεις τα συναισθηματικά σου θεμέλια και να αντιμετωπίσεις αυτό που ήταν ασταθές ή μπερδεμένο. Επίσης, ίσως χρειαστεί να γίνεις λίγο πιο ενεργητική στο όνομα της αγάπης. Αν μάλιστα ορισμένες εξελίξεις δεν ξεδιπλωθούν φυσικά, ίσως το δεις σαν αναγκαία περίπτωση.  

Σκορπιός

Έχεις απόλυτο δίκιο να πιστεύεις πως το εισιτήριό σου για παθιασμένη πρόοδο περιλαμβάνει πιο ανοιχτή έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων σου. Μπορεί ο πρακτικός τρόπος με τον οποίο εκφράζεσαι να ενισχύει την πίστη σου σ’ αυτά που λες ή μεταφέρεις. Είσαι όμως σε θέση, να αφαιρέσεις ό, τι είναι περιττό και να φτάσεις κατευθείαν στο ουσιώδες σημείο με ένα ερωτικό μήνυμα τώρα. Προχώρα!

Τοξότης

Η εξέταση των ερωτικών σου θεμάτων μέσα από ένα ρεαλιστικό πρίσμα, διευκολύνει την αναζήτηση και την εφαρμογή λύσεων όπου χρειάζεται. Μπορείς επίσης να υιοθετήσεις μια αντίθετη στάση απέναντι στην όποια αρνητικότητα του εραστή σου. Η λογική συνδυάζεται με αισιοδοξία τώρα, οπότε άφησε τον εαυτό σου να γίνει ο φορέας και των δύο!

Αιγόκερως

Ο απρόβλεπτος Ουρανός φέρνει αυθορμητισμό και αστάθεια στα ερωτικά σου. Όμως ο επαναστάτης πλανήτης θα σε ενθαρρύνει να αναλάβεις ένα ασυνήθιστο ρίσκο στο όνομα της αγάπης. Ανεξάρτητα από το πώς επιμένεις σε ό, τι είναι οικείο ή παραδοσιακό, έχεις συνειδητοποιήσει πως η πρόοδος της σχέσης σου, εξαρτάται από ανοιχτό μυαλό και την τόλμη, να είσαι διαφορετική τώρα.

Υδροχόος

Πάρε μια υπόδειξη από την επιρροή της Σελήνης σε θέματα που αφορούν την απόσταση ή τον αποχωρισμό τώρα. Είναι μια τέλεια ευκαιρία να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να σκεφτείς με ειλικρίνεια τι είναι αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι από τα ερωτικά σου. Η απομάκρυνση από τη μάχη θα σε βοηθήσει να δεις το παθιασμένο δυναμικό που υπάρχει, μέσα σε αυτό που πίστευες πως ήταν απρόσιτο πριν λίγο καιρό.

Ιχθύς

Η Σελήνη φωτίζει τις ελπίδες, τα όνειρα και τις ευχές. Μπορεί να είναι απαραίτητο να «χωρίσεις το σιτάρι από την ήρα» σχετικά με το τι σε πυροδοτούσε στο όνομα της αγάπης – που τώρα σε αφήνει αδιάφορη. Το να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου τι θέλεις να πετύχεις ή να βιώσεις ρομαντικά ή προσωπικά, σημαίνει να αποδεχτείς την αλήθεια για τις επιθυμίες της καρδιάς σου. Αυτό θα σε οδηγήσει σε έναν εντελώς νέο παθιασμένο κόσμο!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments