Πολιτική

Δημοσκόπηση Marc: 16,4 μονάδες μπροστά η ΝΔ

Δημοσκόπηση Marc: 16,4 μονάδες μπροστά η ΝΔ
Δημοσκόπηση Marc: Τι καταγράφει νεά δημοσκόπηση της Marc για τις προτιμήσεις των πολιτών.

Σημαντικό προβάδισμα καταγράφεται υπέρ της κυβέρνησης έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της Marc, με τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται με 16,4 μονάδες. Αντίστοιχα ευρήματα παρουσιάστηκαν και σε δημοσκόπηση της Alco, που κατέγραψε διαφορά 12,4 μονάδων.

Δημοσκόπηση Marc: Η υποχώρηση της πανδημίας φέρνει αισιοδοξία στους πολίτες

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Marc, dύο χρόνια μετά την εκλογική νίκη της 7ης Ιουλίου του 2019, το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα διευρύνεται, καθώς οι πολίτες αξιολογούν θετικά τα πεπραγμένα του περασμένου 24μήνου. Δημοσκόπηση Marc

Τα ευρήματα μεγάλης δημοσκόπησης διενήργησε η εταιρεία Marc για λογαριασμό του «ΘΕΜΑτος», δείχνουν ότι η υποχώρηση της πανδημίας οδηγεί σε σταδιακή αύξηση την αισιοδοξία των πολιτών, οι οποίοι εκφράζουν την υποστήριξή τους στον σημερινό πρωθυπουργό και την κυβερνητική ομάδα του και διατρανώνουν τη βούλησή τους για εξάντληση της τετραετίας.

Δημοσκόπηση Marc: 65% υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών

Παράλληλα,  με τη νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού, που φέρει την κωδική ονομασία «Δέλτα», να απειλεί για τα καλά την επιστροφή στην κανονικότητα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και πανευρωπαϊκά, η επιτάχυνση των εμβολιασμών μπαίνει ως κεντρικός στόχος της κυβέρνησης, η οποία βλέπει την ίδια ώρα ότι η θέση της για υποχρεωτικότητα των εμβολίων να γίνεται αποδεκτή απ’ όλο και περισσότερους πολίτες, όπως καταγράφει η δημοσκόπηση. Ειδικότερα όπως αανφέρεται, το 65% των πολιτών πιστεύει ότι πρέπει να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, ενώ ζητούν απομάκρυνση ή μετάθεση για τους «αρνητές».

Δημοσκόπηση Marc

Τι αναφερόταν σε δημοσκόπηση της Alco

Σε δημοσκόπηση της Alco, το κυβερνών κόμμα καταγράφει προβάδισμα 12,9% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα, οριακές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό αποτυπώνει δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για το Open που πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου, με τη Νέα Δημοκρατία να διατηρεί σημαντικό προβάδισμα της τάξεως των 12,9 ποσοστιαίων μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 36,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24%, το ΚΙΝΑΛ 6,8%, το ΚΚΕ 5,5%, η Ελληνική Λύση 4% και το ΜέΡΑ25 βρίσκεται στο 3%. Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μεγάλο προβάδισμα με 39% έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα. «Κανένας από τους δύο» απαντά το 35%.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments