Lifestyle

Ρουκ Ζουκ: Χαμός στο παιχνίδι με την περιγραφή για τα αγγούρια

Ρουκ Ζουκ: Χαμός στο παιχνίδι με την περιγραφή για τα αγγούρια
Ρουκ Ζουκ: Έχει χαρίσει επικές ατάκες κατά καιρούς.

Ένα ακόμα αστείο περιστατικό έλαβε χώρα στην εκπομπή στο Ρουκ Ζουκ, που χαρίζει κατά καιρούς επικές ατάκες στους τηλεθεατές, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να έχει ακούσει τα πάντα σε αυτήν την εκπομπή.

Ρουκ Ζουκ: Χαμός στο παιχνίδι με την περιγραφή για τα αγγούρια

Μπορείτε να φανταστείτε τι συνέβη όταν «Πράσινα και κάθεσαι πάνω… εσύ», είπε ο παίκτης και η Ζέτα πάγωσε! Το εν λόγω περιστατικό, έγινε σε σε πλαιότερη εκπομπή, έχει γίνει viral οπως και πολλές ακόμη σκηνές από το τηλεπαιχνίδι και πάντα βρίσκει τον τρόπο να επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ρουκ Ζουκ: Η σκηνή με τον «προικισμένο παίχτη

Χαρακτηριστικό παράδειγμα και ο παρακάτω παίκτης που έκανε τη Ζέτα Μακρυπούλια να «λυγίσει», για μια ακόμα φορά. Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Δευτέρας ο παίκτης κλήθηκε να περιγράψει τη λέξη «προσόντα» στα υπόλοιπα άτομα της ομάδας του. Μετά το ανδρικό μόριο, τώρα «έσκασε» νέο μαργαριτάρι με τα προσόντα…

Μόλις τελικά η συμπαίκτριά του κατάφερε να βρει τη λέξη ξεστόμισε νευριασμένη «Καλά, πας καλά;», με τη Ζέτα να μην έχει λόγια γι’ αυτό που συνέβη στο πλατό. «Τώρα θα το πω!», είπε στην παρουσιάστρια πριν χτυπήσει την πλάτη της πρώτης συμπαίκτριάς του για να της περιγράψει τη λέξη. «Στους άντρες, τα γεννητικά όργανα είναι… Έχω μεγάλα…», με την συμπαίκτριά του να μην καταλαβαίνει και την Ζέτα Μακρυπούλια να ξεσπά στα γέλια.

Τελικά η κοπέλα βρήκε τη λέξη, αλλά όταν συνειδητοποίησε τι εννοούσε ο συμπαίκτης της γύρισε και του είπε: «Καλά πας καλά;;;». Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε ένας μικρός χαμός στο πλατό με το βίvτεο να έχει γίνει viral.

Ρουκ Ζουκ: Λίγα λόγια για τη Ζέτα Μακρυπούλια

  • Στο θέατρο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2004 στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε της έκανε την πρόταση να συμμετέχει στο Στο παρά 5.
  • Στην εν λόγω παράσταση έμεινε για δύο σεζόν, ενώ το 2006 πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Σ´αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε».
  • Το καλοκαίρι του 2007 ενσάρκωσε το ρόλο της καλόγριας στην παράσταση «Μήδεια», η οποία έκανε περιοδεία ανά την Ελλάδα.
  • Τη σεζόν 2007-2008, έπαιξε μαζί με τους Αργύρη Αγγέλου και Γιώργο Καπουτζίδη στην παράσταση «Το όνειρο της διπλανής πόρτας», ενώ την επόμενη χρονιά, συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Τάσου Χαλκιά και της Ράνιας Σχίζα στην παράσταση «Κουζίνες» στο Θέατρο Ήβη.
  • Τη σεζόν 2009-2010 εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και την παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’άστρα» του Γιώργου Βούκανου ενώ την επόμενη (2010-11) μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη πρωταγωνίστησαν στην «Τυφλοσούρτη» στο Μικρό Παλλάς.
Ρουκ Ζουκ
  • Τη σεζόν 2012-2013, έπαιξε στην παράσταση «Τα Βαφτίσια» με την οποία έκανε και περιοδεία (καλοκαίρι 2013).
  • Τη σεζόν 2013-2014, πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Sugar: Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό» στο Θέατρο Παλλάς και τη σεζόν 2014-2015, στην παράσταση «Ήρθες και θα μείνεις» στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης.
  • Το 2016, η παράσταση ανέβηκε και στο Θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη.
  • Τη σεζόν 2017-2018 έπαιξε στην παράσταση «Ιδιωτικές Ζωές» στο Θέατρο Γκλόρια ενώ τη σεζόν 2018-2019 θα παίξει στην παράσταση «Γιούγκερμαν» στο Θέατρο Πορεία.
  • Το καλοκαίρι του 2019 περιόδευσε με την παράσταση «Δον Ζουάν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments