Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [04/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [04/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Εξαιτίας της Σελήνης που επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, τα πράγματα θα είναι θολά στους δεσμούς των ζωδίων σήμερα.

Κριός

Μπορεί να μην χρειαστεί πολύ χρόνο ο εραστής σου για να πατήσει τα λάθος κουμπιά μαζί σου. Μην ενθαρρύνεις όμως την αυξημένη σου ευαισθησία και απαντήσεις επιθετικά ή άδικα. Οι γραμμές επικοινωνίας ανάμεσά σας, μπορούν να διευρυνθούν χρήσιμα με μια μικρή αλλαγή στάσης. Ενώ έχεις την προσοχή του εραστή σου, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να ανταποκριθείς θετικά και μη σταθείς στις λεπτομέρειες, ενός συγκεκριμένου μηνύματος.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα αυξήσει την εστίαση στη συναισθηματική σου ασφάλεια. Είναι σημαντικό να εντοπίσεις και να αποδεχτείς τη διαφορά ανάμεσα στην ενίσχυσης της συναισθηματικής σταθερότητας και της υλικής ασφάλειας. Είναι το πρώτο που χρειάζεται και αξίζει την προσοχή σου τώρα. Η αποκάλυψη σκέψεων και συναισθημάτων στο ταίρι σου, είναι το πρώτο βήμα για να νιώσεις πιο ασφαλής και να ενθαρρύνεις την αμφίδρομη εμπιστοσύνη.

Δίδυμος

Η επιρροή της Σελήνης θα ενθαρρύνει τον βαθύ εσωτερικό προβληματισμό τώρα. Αυτό μπορεί να χρειαστεί…. για να σε βοηθήσει να κατανοήσεις ή να αποδεχτείς ό, τι είναι αυτό που σε εμποδίζει να βάλεις τον αγαπημένο σου, στην εικόνα για αυτό που πιστεύεις κι αισθάνεσαι. Ένα τολμηρό μήνυμα αγάπης θέλει να απελευθερωθεί. Βάζεις τον εαυτό σου και τον εραστή σου σε μειονεκτική θέση, καταστέλλοντάς το!

Καρκίνος

Τα θέματα της καρδιάς – και της σάρκας – θα έχουν μια μυστικιστική ατμόσφαιρα τώρα. Αν όμως η προσεκτική προσέγγιση ή η διασφάλιση της ερωτικής σου ζωής δεν είναι δουλειά κάποιου άλλου, αλλά δική σου και του αγαπημένου σου, ακολούθησε αυτό που νιώθεις πως είναι σωστό. Δώσε προσοχή στη διαίσθησή σου αν σου λέει να γίνεις περισσότερο ευαίσθητη συναισθηματικά. Παράκαμψε τους περισπασμούς και δώσε στην προσωπική σου ζωή την προσοχή που αναζητάει.

Λέων

Πιθανότατα δεν χρειάζεται να σκεφτείς πολύ για να αυξήσεις το ρομαντισμό και τον έρωτα στον κόσμο σου. Προτάσεις ή πιθανές προσκλήσεις θα έρθουν στο δρόμο σου που θα γεμίσουν το παθιασμένο σου πρόγραμμα. Οι θεοί της αγάπης δεν θα μπορούσαν να είναι πιο συνεργάσιμοι αυτή τη στιγμή, αλλά μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις, ποιες ευκαιρίες θα εκμεταλλευτείς.

Παρθένος

Η δημιουργία περισσότερης δομής στην ερωτική σου θα σε εξυπηρετήσει καλά αυτή τη στιγμή. Σε ό, τι επέτρεψες να προχωρήσει ή να εκδηλωθεί μόνο του χωρίς δική σου παρέμβαση, ίσως επωφεληθεί… αν προσωρινά κρατήσεις το τιμόνι. Μόνο μην πειστείς πως λίγος έλεγχος στα ερωτικά σου, θα κάνει τα πράγματα βαρετά, γιατί σε περιμένουν υπέροχες εκπλήξεις!

Ζυγός

Ακόμα κι αν οι προτάσεις του εραστή σου δεν πυροδοτήσουν στην αρχή τις παθιασμένες φλόγες μέσα σου, δωσ’ του την ευκαιρία να σου εξηγήσει περισσότερα. Αυτό που σου ακούγεται χιουμοριστικό ή εφήμερο από το στόμα του , θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας γεμάτης παθιασμένης περιπέτειας που θα χαρείς πολύ που την ξεκίνησες μαζί του. Άφησέ τον να πάρει το προβάδισμα και δες πού θα σε οδηγήσει!

Σκορπιός

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, θα νιώσεις πως είναι απαραίτητο να υιοθετήσεις μια πιο απτή προσέγγιση στα ερωτικά σου. Αντί να αγχώνεσαι για άμεση ευχαρίστηση – που είναι ο παθιασμένος στόχος σου – ενεργοποίησε τις εκπληκτικές δεξιότητες αποπλάνησης που διαθέτεις… και δες τα αποτελέσματα!

Τοξότης

Ξέρεις πού μπορείς και που είναι αδύνατον να παρακάμψεις τις ευθύνες που αφορούν τομείς της ζωής σου εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας. Όμως γνωρίζεις, πως το γέλιο, η παιχνιδιάρικη διάθεση και ίσως λίγη χαζομάρα, θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου τώρα. Ο χρόνος που περνάς με ένα συγκεκριμένο άτομο… που σε κάνει να ξεφεύγεις από την καθημερινότητά σου, είναι ακριβώς αυτό που διέταξε ο γιατρός της αγάπης.

Αιγόκερως

Εκεί που υπήρχε ερωτικό ή προσωπικό εμπόδιο, θα αρχίσεις να βλέπεις μια καθησυχαστική πρόοδο. Μια αλλαγή μπορεί να είναι ξαφνική, αλλά θα είναι παράλληλα ευπρόσδεκτη. Το να την ξεζουμίσεις όμως για την αξία της, δεν είναι καλή ιδέα. Αν πιέσεις τώρα για περισσότερη πρόοδο, τα αποτελέσματα δεν θα είναι θετικά. Φαίνεται πως έχεις πάρει το πράσινο φως από το σύμπαν – οπότε προχώρησε αργά!

Υδροχόος

Ίσως έρχεται σε αντίθεση με σένα το να απορρίψεις την οποιαδήποτε ιδέα ως τρελή ή παράξενη. Όμως τώρα είναι ώρα να ανοίξεις το μυαλό σου σε ασυνήθιστα οράματα και να τα εφαρμόσεις δημιουργικά στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Μπορείς να διασκεδάσεις φανταστικά αν αρχίζεις να είσαι πιο ανοιχτόμυαλη στα ερωτικά και τα προσωπικά σου. Η αξιοποίηση του παθιασμένου δυναμικού που προσφέρεται, απαιτεί από σένα… μόνο ανοιχτή σκέψη!

Ιχθύς

Αν επικρατεί στην ερωτική σου ζωή μια ασυνήθιστη ή άγνωστη ατμόσφαιρα, τότε αυτά είναι καλά νέα! Αυτό σημαίνει, πως αν μια ρομαντική πόρτα έκλεισε… μια άλλη ανοίγει διάπλατα. Μην ανησυχείς για ό, τι σου προκαλεί αναστάτωση. Υπάρχει ένα κύμα θετικής ενέργειας που σκοπεύει να μεταμορφώσει την ερωτική σου ζωή – κι έχεις κάθε λόγο να την εμπιστευτείς! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments