Αθλητισμός

Σέρχιο Ράμος: Παρί και επίσημα για τον Ισπανό αμυντικό

Σέρχιο Ράμος: Παρί και επίσημα για τον Ισπανό αμυντικό
Σέρχιο Ράμος: Όλες οι φήμες περί μετακίνησης του στο Παρίσι επιβεβαιώθηκαν πριν από λίγη ώρα με τον Ισπανό να ανεβάζει φωτογραφία με την ανακοίνωση του από τον σύλλογο της Γαλλίας

Κάτοικος Παρισιού είναι και επίσημα ο Σέρχιο Ράμος , ο οποίος ήδη άλλαξε φωτογραφία στα χρώματα της Παρί στα social media, καθώς ανακοινώθηκε από την ομάδα της Γαλλίας. Ο Σέρχιο Ράμος έπειτα από 16 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης , αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι και όλα έδειχναν από την αρχή πως η Paris Saint Germain έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες της για τον Ισπανό αμυντικό, ο οποίος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του , η οποία έως τώρα είναι η καλύτερη δυνατή που θα μπορούσε να έχει .

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει μετρήσει πολλούς τίτλους με την Ρεάλ τόσο στην Ισπανία όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις , καθώς και με την εθνική ομάδα της χώρας του . Είναι μια μεταγραφική προσθήκη που θα δώσει άλλο κύρος στην άμυνα της Παρί και θα συμβάλει τα μέγιστα για τον στόχο της ομάδας του Παρισιού που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Champions League, το οποίο ψάχνει απεγνωσμένα εδώ και χρόνια.

Ο Σέρχιο Ράμος συμφώνησε με τους Γάλλους έως το καλοκαίρι του 2023 και έσπευσε να το δημοσιοποιήσει ο ίδιος στα social media γράφοντας:

«El mejor lugar para seguir soñando, el mejor club para seguir ganando. Vamos a luchar con todo y por todo.

Le meilleur endroit pour continuer à rêver, le meilleur club pour continuer à gagner. Nous allons tout donner pour aller jusqu’au bout.

The best place to keep on dreaming, the best club to keep on winning. We’re going to fight with everything we have for everything.

Allez PSG – Paris Saint-Germain!

#IciCestParis #WeAreParis

Το καλύτερο μέρος για να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι το καλύτερο κλαμπ για να συνεχίσεις να κερδίζεις. Θα πολεμήσουμε με τα πάντα και για τα πάντα»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments