Αθλητισμός

Sergio Ramos: Paris Saint Germain η νέα του ομάδα

Sergio Ramos: Paris Saint Germain η νέα του ομάδα
Sergio Ramos: Ο Ισπανός αμυντικός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Γαλλίας και είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Παρισιού

Η συμφωνία της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Σέρχιο Ράμος επετεύχθη. Ο Ισπανός σέντερ μπακ είπε ναι σε όλα και από τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα των Παριζιάνων. Το deal περιλαμβάνει συμβόλαιο δύο χρόνων και απομένουν μονάχα οι τυπικές διαδικασίες προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή.

Ο Ράμος είναι ελεύθερος και τυπικά από 1η Ιουλίου και έτσι, είχε το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα ήθελε. Η Παρί ήταν αυτή που του έκανε την πιο δελεαστική πρόταση. Μέχρι πρότινος τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αμφιβολίες όσον αφορά τα θέλω του 35χρονου κεντρικού αμυντικού. Ο Ισπανός έχει ζητήσει διετές συμβόλαιο με τις ίδιες απολαβές που είχε και στη Ρεάλ Μαδρίτης, δηλαδή 13 εκατομμύρια ευρώ.

Αλλάζει πόλη και χώρα μετά από 16 χρόνια

Η ομάδα του Αλ Κελαϊφί φέρεται να πείστηκε και εν τέλει ήρθε σε συμφωνία με τον Σέρχιο Ράμος ο οποίος μετά από 16 χρόνια θα παίξει μακριά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και για πρώτη φορά στην λαμπρή του καριέρα πέραν των ισπανικών συνόρων. Διότι πριν από τη «Βασίλισσα», είχε αγωνιστεί στη Σεβίλλη.

Ανεβάζει επίπεδο την άμυνα της Παρί ο Ράμος Αναμφίβολα η Παρί θα κάνει μια τεράστια μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ράμος θα ανεβάσει επίπεδο την άμυνά της και θα δώσει εμπειρία στα μετόπισθεν. Κάτι που έδειχνε να της λείπει φέτος, αν αναλογιστεί βκανειςυ πως έχασε και το πρωτάθλημα.

Η αρχή του Ράμος

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Σεβίλλη,κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και έτσι το 2005 πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Από τότε,είναι βασικός και αναντικατάστατος παίκτης. Με την ομάδα της Μαδρίτης, κέρδισε 18 διακρίσεις και εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ στην Λα Λίγκα από την θέση του αμυντικού. Σε διεθνές επίπεδο, εκπροσώπησε την Εθνική Ισπανίας σε τρία Μουντιάλ και τρία Γιούρο. Κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου το 2010, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2008 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση με το εθνόσημο στην ηλικία των 18 και το 2013 έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Εθνικής που φτάνει τις 100 συμμετοχές. Από το 2020 είναι ο κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης διεθνών συμμετοχών (κατάλογος ποδοσφαιριστών ανδρών με 150 ή περισσότερες διεθνείς συμμετοχές).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments