Ελλάδα

Ζωγράφου: Επίθεση σε 21χρονη – Νεαρός της επιτέθηκε για να τη βιάσει

Ζωγράφου: Επίθεση σε 21χρονη – Νεαρός της επιτέθηκε για να τη βιάσει
Ζωγράφου: Επίθεση από έναν νεαρό άνδρα που φορούσε μάσκα δέχθηκε μια 21χρονη στν περιοχή.

Στιγμές τρόμου έζησε μια 21χρονη στου Ζωγράφου όταν της επιτέθηκε ένας άνδρας για να τη βιάσει. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τη μια το βράδυ της 6ης Ιουλίου όταν η κοπέλα κατέβηκε από το σπίτι της για να πάει σε μίνι μάρκετ.Όπως είπε στους αστυνομικούς ξαφνικά ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μπισκίνη και Τραυλαντώνη αντιλήφθηκε ένα άτομο να την ακολουθεί αλλά πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι γίνεται ο άγνωστος άνδρας της όρμηξε.

Κατά την κατάθεση της 21χρονης ο νεαρός έβαλε το χέρι κάτω από τη φούστα της και τη θώπευσε στα γεννητικά της όργανα.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, την έριξε και κάτω σε μια προσπάθεια να τη βιάσει με την κοπέλα να βάζει τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να τρομάξει και να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Η κοπέλα περιέγραψε των αγνώστων στοιχείων δράστη ως άνδρα νεαρής ηλικίας, μετρίου αναστήματος με μαύρα ίσια μαλλιά που φορούσε μαύρα ρούχα αλλά και μαύρη μάσκα.

Επίθεση στου Ζωγράφου: Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν όσα έζησαν από την ξαφνική κι άνευ λόγου επίθεση του άγνωστου άνδρα σε όποιον έβρισκε μπροστά του.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα, χθες 7/7, στην περιοχή του Ζωγράφου όπου ένας άνδρας επιτέθηκε σε περαστικούς και τραυμάτισε τρία άτομα με μαχαίρι στην Οδό Κουσίδου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, ο άνδρας είχε διαφύγει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί όπου νοσηλευόταν από τις 12-12-2020.

Πρόκειται για Έλληνα, 54 ετών, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι χρήστης ναρκωτικών με ψυχολογικά προβλήματα. Ο άντρας βγήκε στον δρόμο και συγκεκριμένα στην οδό Κουσίδη και άρχισε να επιτίθεται στον κόσμο που περνούσε. Μαχαίρωσε έναν περαστικό στα πλευρά και τα νεφρά, έναν άλλο στο χέρι και υπάρχουν πληροφορίες και για τρίτο θύμα, το οποίο πήρε ταξί και πήγε στο νοσοκομείο. zwgrafou_maxairies10

Μετά τη ματωμένη διαδρομή, ο άντρας ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη και πήρε τηλέφωνο την αστυνομία απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εισέβαλαν στο σπίτι και τον βρήκαν να έχει κόψει τις φλέβες του. Του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες για να σταματήσουν την αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. svg%3E

Πώς περιγράφουν την επίθεση αυτόπτες μάρτυρες

«Ήταν δυσάρεστο περιστατικό. Τρομοκράτησε πολύ τον κόσμο της περιοχής» δήλωσε στο MEGA ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και δημοσιογράφος, Δήμος Μπουλούκος.

«Υπήρχαν καταγγελίες στην αστυνομία για τον συγκεκριμένο. Είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Στο συγκεκριμένο μαγαζί ζητούσε συνεχώς τροφή. Ο ιδιοκτήτης κατάλαβε ότι δεν πάει άλλο και έτσι ξεκίνησαν όλα» πρόσθεσε.

«Έφτιαχνα καφέ και είδα ξαφνικά τον κ. Άρη να είναι κάτω. Νόμιζα ότι κάτι έπαθε, ότι λιποθύμησε. Είμαι πολύ σοκαρισμένη, ακόμα και τώρα δεν μπορώ να ηρεμήσω» δήλωσε στο MEGA η κ. Νεκταρία, αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης και εργαζόμενη στον φούρνο. svg%3E

«Πριν πολύ καιρό ο 54χρονος ήταν σε αμόκ και είχε έρθει στον φούρνο και είχε σπάσει πράγματα» συμπλήρωσε η εργαζόμενη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε άλλη αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ, ο άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα με ουσίες και η οικογένειά του είχε επιχειρήσει να τον βοηθήσει, αλλά δεν κατέστη δυνατό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments