Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μαζί στη σκηνή με την Ιωάννα Μαλέσκου

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μαζί στη σκηνή με την Ιωάννα Μαλέσκου
Η αμηχανία της Μαλέσκου στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2021 όταν βρέθηκε κοντά της ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Εκθαμβωτική, τραβώντας όλα τα βλέμματα επάνω της, εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή των Mad Video Music Awards 2021 η Ιωάννα Μαλέσκου για να δώσει το βραβείο Καλύτερο Βίντεο Λαϊκό βιντεοκλίπ. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα φλούο μάξι φόρεμα με έναν ώμο και μεγάλο σκίσιμο. Μαλέσκου

Μαζί της σκηνή βρέθηκε ο σεφ Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Mad Clip: Μαζί με την Ζοζεφιν κέρδισαν το βραβείο για «Το Καλύτερο Ντουέτο» και συγκεκριμένα για το τραγούδι «Φήμη» που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Mad Clip έχει μπει για τα καλά στα μουσικά δρώμενα της χώρας και δεν έχει μείνει μόνο στο είδος της rap/trap μουσικής αλλά πειραματίζεται και σε πιο pop κομμάτια όπως αυτό με την Ζοζεφίν όπου και κέρδισε το βραβείο στα MAD.

Ήταν ένα τραγούδι το οποίο ακούστηκε πολύ κατά την διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού και συνεχίζει να ακούγεται με τους δύο τραγουδιστές να χαίρονται το βραβείο που τους δόθηκε. Μάλιστα ο Mad Clip φαίνεται να έχει βρει το συστατικό των hits καθώς εδώ και λίγο διάστημα έχει κυκλοφορήσει μαζί με την Ελένη Φουρέιρα ένα pop κομμάτι που αναμένεται να ξεπεράσει σε ακούσματα αυτό με την Ζοζεφίν, αφού από τις πρώτες κιόλας ημέρες της κυκλοφορίας του έχει σπάσει τα κοντέρ σε views αλλά και στα fm.

Οι δυο τους ήταν συνυποψήφιοι μαζί με τους, Ήβη Αδάμου και Γιώργο Μαζωνάκη για το «Φωτιά μου», Έλενα Παπαρίζου και Marseaux για το «Deja Vu», Τamta και Mente Fuerte για το «Den Eisai Edo», Γιάννα Τερζή & Πασχάλη Τερζή για το «Για Σένα Μόνο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments