Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [11/07/21-17/07/21]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [11/07/21-17/07/21]
Ζώδια: Δείτε τι φέρνει η νέα εβδομάδα και για τα δώδεκα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Κυριακή 11 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο 17 Ιουλίου.

Κριός 

Για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, θα επικρατεί μια αίσθηση ηρεμίας!Στις 12 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο του ψυχισμού σας. Σήμερα, θα αντιλαμβάνεστε ευκολότερα τις σκέψεις και τα κίνητρα των άλλων. Μπορεί να αντιμετωπίσετε τους ανθρώπους σαν πιόνια σε σκακιέρα. Είστε σε θέση να δείτε τις διαφορετικές στρατηγικές που χρησιμοποιούν για να πάρουν αυτό που θέλουν. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αυτοπροσδιοριστείτε, βοηθώντας τους άλλους και παράλληλα τον εαυτό σας.

Την Τρίτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στο Λέοντα κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο της περιπέτειας και του ρομαντισμού. Σήμερα εμφανίζεται μια ελκυστική προοπτική για έρωτα (ή τουλάχιστον ένας ενθουσιασμός). Δεν σκέφτεστε τίποτε άλλο παρά την αυξημένη σας λίμπιντο. Θα επιμείνετε στις κοινωνικές ή ερωτικές συνδέσεις. Ξεκινήστε στέλνοντας μερικά ρομαντικά μηνύματα και δείτε τι συμβαίνει, όταν χτυπάτε την πόρτα για αγάπη.

Ταύρος

Έχετε αρκετή ηρεμία για το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εβδομάδας, ειδικά αν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, με τον Ερμή στον Καρκίνο που τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο των φίλων. Σήμερα θα ακούσετε όμορφα νέα, από έναν φίλο, έναν αδελφό ή έναν ξάδελφο. Είναι εδώ για να σας ευχαριστήσουν για την υποστήριξή σας.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλές χαρούμενες στιγμές. Την Τρίτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στο Λέοντα κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Με τον αγαπημένο σας, ίσως αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να διακοσμήστε το χώρο σας, αν μένετε ήδη μαζί. Ο πρακτικός διάλογος θα είναι ένας τρόπος για να κυνηγήσετε ο ένας τον άλλον γύρω από τον καναπέ. Θα τελειώσετε τη μέρα σας, απολαμβάνοντας ερωτικές στιγμές.

Δίδυμος

Αυτή την εβδομάδα, επικρατούν πιο αθόρυβες ενέργειες. Μοιάζετε με άτομο που σερφάρει στα κύματα. Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο της καριέρας σας. Σήμερα, τα εργασιακά σας θα πάνε καλά. Ενδέχεται να λάβετε επαινετικά σχόλια, για μια αναφορά που κάνατε ή για το πώς χειριστήκατε έναν δύσκολο πελάτη. Αν ψάχνετε για δουλειά, θα δώσετε μια εξαιρετική συνέντευξη σήμερα και ίσως σας προσφέρουν επί τόπου δουλειά.

Την Τρίτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στο Λέοντα κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο της επικοινωνίας σας. Μπορεί να νιώσετε ένα μυρμήγκιασμα στο σώμα σας, διαβάζοντας το μήνυμα του αγαπημένου σας. Τα λόγια του θα σας στείλουν κατευθείαν στην αγκαλιά του. Σας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν είστε ελεύθερη, χρησιμοποιήστε αυτήν την καλή ενέργεια για να προσεγγίσετε κάποιον που σας φαίνεται ελκυστικός.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, η ενέργεια ανάβει για τα καλά. Πλησιάζει Καρκίνε, η ευκαιρία που περιμένατε. Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, ο Ερμής στο ζώδιό σας, κάνει τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο της σοφίας. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι παραταγμένοι έξω από την πόρτα σας επιζητώντας τις γνώσεις και τις συμβουλές σας. Αν είστε προπονητής ή σύμβουλος, αυτή θα είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα για εσάς, καθώς θα έχετε κρατήσεις νέων πελατών. Είναι υπέροχη μέρα για να ξεκινήσετε μια εναλλακτική υγιεινή πρακτική.

Την Τρίτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στο Λέοντα κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο των οικονομικών σας. Ενώ συνήθως αυτή ο όψη «μιλάει» για έρωτα… εσείς εντούτοις αυτή τη φορά θα «ερωτευθείτε» ένα αντικείμενο. Η επιθυμία σας να αποκτήσετε κάτι που σας προκάλεσε ενθουσιασμό, θα είναι συντριπτική σήμερα. Μπορεί να σας κάνει να μπείτε στον εκθεσιακό χώρο και να δώσετε προκαταβολή. Φροντίστε όμως να είστε επιφυλακτική με τις παρορμητικές αγορές σήμερα, καθώς μπορεί να τις αποπληρώνετε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Λέων

Τα σχέδια αναβάλλονται. Αυτή η εβδομάδα, είναι οι αλκυονίδες μέρες του καλοκαιριού. Η εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, με τον Ερμή στον Καρκίνο που τριγωνίζει τον Δία στον Ιχθύες στον οίκο των πόρων σας. Σήμερα, μπορεί να ακούσετε για μια εξαιρετική ευκαιρία, που θα σας προσφέρει μια σταθερή πηγή εσόδων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι σχεδόν πολύ εύκολο, αλλά προσέξτε να μην την προσπεράσετε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι συμβαίνει γύρω σας για να ανακαλύψετε αυτό το δώρο από το Σύμπαν.

Την Τρίτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο της εμπιστοσύνης. Τα χαρίσματά σας είναι αξεπέραστα σήμερα. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας, όπου κι αν πάτε. Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να ανακαλύψετε τον έρωτα. Δείξτε διάθεση για συναντήσεις με νέους ανθρώπους είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω διαδικτυακών γνωριμιών. Σήμερα σας ψάχνει ο έρωτας!

Παρθένος

Η ζωή επιβραδύνεται. Στις αρχές της εβδομάδας, θα έχετε χρόνο να περάσετε όμορφα με τους φίλους σας. Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο των σχέσεων. Σήμερα, ένας φίλος μπορεί να σας πει τη γνώμη του για τη σχέση σας ή τις ερωτικές σας αναζητήσεις. Καλό είναι να τον ακούσετε. Είστε πολύ έξυπνη και το μυαλό σας αναλύει πληροφορίες, αρκετά γρήγορα. Αλλά σκεφτείτε και επεξεργαστείτε καλά τη συμβουλή του, πριν απαντήσετε.

Την Τρίτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στο Λέοντα κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο του ψυχισμού σας. Το Σύμπαν ακούει τώρα, οπότε είναι καλή ιδέα να μιλήσετε για τις επιθυμίες σας. Μπορείτε να το κάνετε ανάβοντας ένα κερί και φέρνοντας στο μυαλό σας την εικόνα αυτού που θέλετε. Φορέστε μερικά κοσμήματα από πολύτιμους λίθους σήμερα. Διαμάντι για δύναμη, ρουμπίνι για αγάπη, κιτρίνη για χρήματα, ή αμέθυστο για ειρήνη.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, θα αποκτήσετε φήμη και αναγνώριση. Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, ο Ερμή στον Καρκίνο τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο της εργασίας. Θα υπάρξει μια εξαιρετική ευκαιρία για την επιχείρησή σας ή την καριέρα σας σήμερα: όπως μια προσφορά εργασίας ή μια προαγωγή. Αν έχετε κάνει αίτηση για δουλειά, η μέρα είναι ιδανική για να προγραμματίσετε τη συνέντευξη.

Την Τρίτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στο Λέοντα κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο της φιλίας. Η αγάπη είναι εκεί έξω. Αν ψάχνετε για έρωτα, αυτή η όψη είναι υπέροχη για να επικοινωνήσετε με κάποιον που σας ενδιαφέρει ή να ζητήσετε από φίλους να σας κανονίσουν ένα ραντεβού. Η καρδιά σας είναι πιο δυνατή, από τον φόβο σας. Βγάλτε τις παρωπίδες… και ίσως δείτε τον έρωτα, να στέκεται ακριβώς μπροστά σας.

Σκορπιός

Παίζετε το παιχνίδι της αναμονής αυτή την εβδομάδα, επειδή απαιτείται να κάνετε υπομονή. Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο της διασκέδασης και της περιπέτειας. Η ημέρα είναι ιδανική για να διασκεδάσετε με την παρέα σας. Να βγείτε για φαγητό, να χορέψετε ή να παίξετε παιχνίδια στην ύπαιθρο ή στο σπίτι σας καθισμένοι στον καναπέ. Αυτή η όψη αυξάνει επίσης τη γονιμότητα, γι ‘αυτό προσέχετε με τις στενές επαφές σας.

Την Τρίτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στο Λέοντα κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο της καριέρας. Ο πλανήτης της επιθυμίας Αφροδίτη, συναντά τον Άρη που είναι προσανατολισμένος στη δράση, εστιάζοντας στην επαγγελματική σας κατάρτιση. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε στον προϊστάμενό σας για όσα θέλετε να πετύχετε στην τρέχουσα εργασία σας. Και αν είστε βέβαιη ότι είστε στη σωστή εταιρία, ήρθε η ώρα να στείλετε στο Διαδίκτυο το βιογραφικό σας ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.

Τοξότης

Μια ήρεμη ενέργεια επικρατεί στη ζωή σας αυτήν την εβδομάδα – τουλάχιστον προς το παρόν. Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο τριγωνίζει τον Δία στους Ιχθύες, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι πολύ θετική ενέργεια για άπλετη ευτυχία στο σπίτι. Μπορεί να ακούσετε κάτι αποκαλυπτικό από έναν από τους πιο σιωπηρούς συγγενείς σας, να θεραπεύσετε παλιές πληγές και να λιώσετε κρύες καρδιές. Είναι επίσης καλή ενέργεια για να βρείτε καινούργιο σπίτι, για να μετακομίσετε ή για να το αγοράσετε.

Την Τρίτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στο Λέοντα κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο των ταξιδιών. Το να χάσετε χρήματα εξαιτίας ενός ταξιδιωτικού σφάλματος, είναι υποτιμητικό. Ίσως καταστραφείτε ολοσχερώς. Μπορεί να αναζητάτε την περιπέτεια, αλλά αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε σ’ όλο τον κόσμο εξαιτίας του προϋπολογισμού σας, σκεφτείτε να μπείτε στο αυτοκίνητο και να οδηγήσετε στην κοντινότερη παραλία. Δοκιμάστε ένα νέο φαγητό. Ή επικοινωνήστε με κάποιον που ζει στην άλλη πλευρά του κόσμου. Ίσως να λάβετε μια πρόσκληση.

Αιγόκερως

Θα έχετε μια ευκαιρία για δημιουργία σχέσης. Αυτή την εβδομάδα, είστε το αντικείμενο της αγάπης. Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο της επικοινωνίας σας. Θα έχετε ευνοϊκά αποτελέσματα με ένα συμβόλαιο ή νομικό ζήτημα. Ίσως υπογράψετε μια επαγγελματική συμφωνία. Τώρα, μπορείτε να διαπραγματευτείτε σημεία, όπως μια πρόσθετη άδεια ή ένα πιο ευέλικτο εργασιακό πρόγραμμα. Αν θέλετε να κάνετε μια αγωγή, θα βρείτε εξαιρετική εκπροσώπηση αυτή τη στιγμή.

Την Τρίτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στο Λέοντα κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο των πόρων σας. Αν και αυτή η όψη μπορεί να σας φέρει έναν άγριο και απολαυστικό έρωτα, φέρνει επίσης την ευκαιρία για ένα οικονομικό απροσδόκητο. Είναι καλή ιδέα να έχετε το νου σας για οικονομικές ευκαιρίες, όπως μια μεγάλη πώληση ή την επιλογή παθητικού εισοδήματος. Και σε ό, τι αφορά τον ρομαντισμό, θα περάσετε τέλεια, με κάποιον που έχετε γνωρίσει πρόσφατα.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, έχετε τακτοποιήσει τα πάντα. Έχετε πλέον όλα όσα χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο κάνει τρίγωνο με τον Δία στους Ιχθύες στον οίκο των χρημάτων σας. Σήμερα, μπορεί να λάβετε ένα απροσδόκητο χρηματικό ποσό, χωρίς καμιά προσπάθεια. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για ευκαιρίες που σχετίζονται με επιχειρήσεις, πωλήσεις ή επενδύσεις. Είναι πιθανό κάποιος να ψιθυρίσει μια μεγάλη συμβουλή στο αυτί σας.

Την Τρίτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στο Λέοντα κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο των σχέσεων. Σήμερα, τα αρχέτυπα της αγάπης ενώνονται για να σας δώσουν μια υπέροχη ενέργεια συνεργασίας (ανεξάρτητα από το φύλο που ψάχνετε). Αν είστε ελεύθερη αυτή η όψη είναι υπέροχη για να βρείτε ένα καινούργιο έρωτα. Ελέγξτε τις απαντήσεις στο διαδικτυακό προφίλ γνωριμιών σας ή ζητήστε από έναν φίλο να σας κλείσει ένα ραντεβού στα τυφλά.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, θα αναπνεύσετε με ανακούφιση. Σας αξίζει ένα καλό διάλειμμα. Τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο τριγωνίζει τον Δία στο δικό σας ζώδιο και στον οίκο της εμπιστοσύνης. Σήμερα θα συνδεθείτε με ανθρώπους που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σας… και ίσως κάνετε μια καινούργια ερωτική γνωριμία. Σκεφτείτε όμως αρχικά, τι είδους σχέση θέλετε να κάνετε.

Την Τρίτη 13 Ιουλίου, η Αφροδίτη στο Λέοντα κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο της εργασίας. Αυτή η όψη είναι εξίσου καλή για δημιουργία σχέσεων, όσο και για αύξηση της παραγωγικότητάς σας. Εστιάστε στην εργασία που θέλετε να κάνετε και θα μπορέσετε να την ολοκληρώσετε πανηγυρικά. Και επειδή είστε τόσο παραγωγική σήμερα, θα βγείτε κι ένα ρομαντικό ραντεβού… το βράδυ!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments