Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Στιγμές μέσα από το σπίτι που μένει εδώ και έναν χρόνο στην Αθήνα

Ιωάννα Μαλέσκου: Στιγμές μέσα από το σπίτι που μένει εδώ και έναν χρόνο στην Αθήνα
Ιωάννα Μαλέσκου: Στιγμές μέσα από το σπίτι που μένει εδώ και έναν χρόνο στην Αθήνα η γνωστή παρουσιάστρια .

«Μετακόμιση» είχε γράψει στις 23 Ιουλίου 2020 η Ιωάννα Μαλέσκου στον λογαριασμό που έχει ανοίξει στο Instagram για το σκυλάκι της, την Balloo. Η παρουσιάστρια που έφυγε από την Κρήτη και το «Κρήτη TV» για να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα στην Αθήνα, μένει εδώ και μερικούς μήνες στο νέο της σπίτι στην πρωτεύουσα. Ιωάννα Μαλέσκου

Παρόλο που η οικοδέσποινα του «Love It» μετρά λίγες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό εκτός του studio της εκπομπής της, στο Instagram του κατοικίδιου της μπορούμε να δούμε αρκετά πλάνα από τον προσωπικό της χώρο.

Cozy, με έμφαση στη δημιουργία ενός «ζεστού» καθιστικού με γκρι καναπέ και πολλά μαξιλάρια, το σπίτι της παρουσιάστριας διαθέτει τζάκι και μπαλκόνια με εντυπωσιακή θέα, ενώ η ίδια έχει δώσει έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια της διακόσμησης, όπως μπορείς να δεις από τις ακόλουθες αναρτήσεις της.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνισή της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μπήκε με φόρα  στην τηλεοπτική σεζόν που πέρασε. Μπορεί να μην βρισκόταν σε κεντρικό κανάλι πριν δυο χρόνια, αλλά η εμπειρία της από το ΚΡΗΤΗ TV μέτρησε για τη μεταγραφή της και την καθιέρωση στον ΣΚΑΪ με το Love It. Η συνολική παρουσία, το χαμόγελό της, η άνεση με την οποία στέκεται μπροστά στον φακό, αλλά και το πλούσιο λεξιλόγιο που διαθέτει την έχουν βοηθήσει.

svg%3E
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments