Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [18/07/21-24/07/21]

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας [18/07/21-24/07/21]
Ζώδια: Δείτε τι φέρνει η νέα εβδομάδα και για τα δώδεκα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Κυριακή 18 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο 24 Ιουλίου.

Κριός

Μετά από κάποιες ασάφειες αυτή την εβδομάδα, θα καταφέρετε να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα στον οίκο του ρομαντισμού, κάνει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο της σύγχυσης. Σήμερα, ίσως οδηγηθείτε σε λάθος δρόμο εξαιτίας κάποιου, με ελκυστικό χαμόγελο. Αυτή είναι μια κατάσταση στην οποία βρεθήκατε και στο παρελθόν – και είχατε υποσχεθεί πως δεν θα επαναλάβετε. Βάλτε τον έρωτα και τις ερωτικές σχέσεις σε αναμονή σήμερα, μέχρι να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, κάνει τετράγωνο με τον Χείρωνα στο ζώδιό σας.

Η οικογένειά σας έρχεται, για να σας σώσει σήμερα. Λάβετε την υποστήριξη που χρειάζεστε, είτε είναι συναισθηματική είτε οικονομική. Ένας συγγενής είναι έτοιμος να σας βοηθήσει… και η αποδοχή της βοήθειάς του μπορεί να θεραπεύσει και τους δύο.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, δε θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη με κάποια θέματα αλλά θα είναι κάτι προσωρινό. Οι σαφείς οδηγίες, θα φτάσουν ακριβώς στην ώρα τους. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα, στον οίκο του σπιτιού κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο της τεχνολογίας . Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στο σπίτι που σχετίζονται με το ηλεκτρικό ρεύμα ή το νερό. Θα χρειαστεί να κάνετε σημαντικές προσαρμογές.

Τώρα τα σχέδιά σας πρέπει να υποχωρήσουν για μια νέα προτεραιότητα. Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της επικοινωνίας σας, τετραγωνίζει τον Χείρωνα στον οίκο της θεραπείας σας. Έχετε την ευκαιρία να ακούσετε μερικές θεραπευτικές συμβουλές από μια εκπληκτική πηγή. Αν έχετε δυσκολίες με έναν αδελφό, έναν ξάδελφο ή έναν άλλο στενό συγγενή, μπορεί να δείτε μια διαφορετική στάση από αυτούς σήμερα. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να συνεχίσετε τη συζήτηση σε θετικό κλίμα. Τώρα μπορείτε να χτίσετε μια γέφυρα κατανόησης.

Δίδυμος

Δίδυμοι, υπάρχει μια οικονομική ευκαιρία στον ορίζοντα. Αυτή την εβδομάδα θα πετύχετε κάτι, που φαινόταν αδύνατο. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα, στον οίκο της επικοινωνίας σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο της καριέρας σας. Σήμερα, προσέξτε τα μηνύματα που στέλνετε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ομάδα σας – και ειδικά στον προϊστάμενό σας.

Μια λάθος επικοινωνιακή κίνηση θα απαιτήσει εξηγήσεις. Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο των χρημάτων σας, τετραγωνίζει τον Χείρωνα στον οίκο του μέλλοντος. Δίδυμοι, αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να κάνετε έναν οικονομικό προϋπολογισμό. Τακτοποιήστε τα χρέη σας ή κάνετε αποταμίευση. Μπορεί στο παρελθόν, να μην ήσασταν αυτό που λέμε άψογοι στο σχεδιασμό, αλλά τώρα η θεραπευτική ενέργεια του Χείρωνα επηρεάζει τον οίκο του μέλλοντός σας. Οι επιλογές «του σήμερα», θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό για «το αύριο»!

Καρκίνος

Καρκίνε θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις αυτή την εβδομάδα, για να καταφέρετε να πάρετε αυτό που χρειάζεστε. Αυτό βέβαια συμβαίνει, μέχρι να σπάσετε μερικούς κανόνες. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα στον οίκο των χρημάτων σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των πεποιθήσεών σας. Σήμερα, μια πιθανή ευκαιρία δημιουργίας χρημάτων μπορεί να βρίσκεται εκτός της ζώνης άνεσής σας. Ίσως πιστεύετε ότι υπάρχουν όρια σε όσα μπορείτε να κάνετε.

Καθώς αυτές οι σκέψεις έρχονται στο φως, μπορείτε να εξαλείψετε τα εμπόδια που μπλοκάρουν την ευημερία σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να κοινοποιήσετε τα συναισθήματά σας. Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής, στο δικό σας ζώδιο, τετραγωνίζει τον Χείρωνα στον οίκο της καριέρας. Σήμερα μπορεί να έχετε μια συνάντηση με τον προϊστάμενό σας. Και θα είναι ένα απροσδόκητο όφελος… που σας αφήνει έκπληκτους και χαρούμενους. Αυτό το άτομο μπορεί να σας υποστηρίξει στην ανώτερη διοίκηση ή να είναι πρόθυμο να σας προσφέρει μια προαγωγή ή ακόμη και να σας προτείνει μια νέα εργασία.

Λέων

Αυτήν την εβδομάδα, λαμβάνετε μηνύματα από το Σύμπαν. Ήρθε η ώρα να κατανοήσετε τα σημάδια. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης, στο ζώδιό σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των πόρων σας. Μια υπόσχεση θα παραβιαστεί σήμερα, ή κάποιος μπορεί να παραποιήσει την αλήθεια. Μια τράπεζα ή ένα ίδρυμα μπορεί να μην σας δώσει το επιτόκιο που υποσχέθηκε ή μια επένδυση μπορεί να μην πραγματοποιηθεί όπως ελπίζατε. Σήμερα, είναι σημαντικό να επενδύετε μόνο σε πράγματα που γνωρίζετε.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της διαίσθησης, κάνει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο της πίστης σας. Σήμερα, ο φύλακας άγγελος σας είναι μαζί σας, σας παρακολουθεί και σας καθοδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι καλό να αναγνωρίζετε τα σημάδια. Αν κάτι δεν λειτουργεί, προχωρήστε σε κάτι άλλο. Αν ο δρόμος μπροστά σας είναι μπλοκαρισμένος, πάρτε το σαν ένδειξη, πως ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο. Σήμερα η ευελιξία, είναι το κλειδί.

Παρθένος

Παρθένε, η θεραπευτική ενέργεια προέρχεται από φίλους. Αυτή την εβδομάδα κάποιο δικό σας άτομο, σας εμπνέει να αναζητήσετε ένα νέο μονοπάτι. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα στον οίκο της διαίσθησής σας, κάνει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των σχέσεων. Ενώ θα πιστεύετε με σιγουριά πως ξέρετε τι σκέφτεται ο αγαπημένος σας, θα εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε. Είναι εύκολο να μην μπορείτε να βγάλετε άκρη σήμερα. Αυτή η δύσκολη όψη ίσως κρύβει τις δονήσεις που συνήθως αντιλαμβάνεστε πολύ εύκολα. Σήμερα, είναι σαν να προσπαθείτε να βρείτε βελόνα στα άχυρα.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της φιλίας, τετραγωνίζει τον Χείρωνα στον οίκο των πόρων σας. Θα χαρείτε όταν συνειδητοποιήσετε σήμερα, πως ένας φίλος ξεφεύγει από το δρόμο του… για να σας στηρίξει. Αυτό το άτομο είναι έτοιμο να ακούσει τα μελλοντικά σας σχέδια. Προσεγγίστε το και πείτε του τι έχετε στην καρδιά σας.

Ζυγός

Αυτήν την εβδομάδα, θα αναρωτηθείτε για κάποια σημαντικά θέματα που αφορούν τη σταδιοδρομία σας. Όμως, θα εμφανιστεί μια ξεκάθαρη επιλογή. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα στον οίκο της κοινότητάς σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον εργασιακό σας οίκο. Μπορεί να αισθάνεστε ανεπιθύμητοι αυτή την εβδομάδα. Ίσως ονειρεύεστε να κάνετε κάτι σημαντικό για να βοηθήσετε την κοινότητά σας.

Αυτός είναι ένας αξιόλογος στόχος. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να σχεδιάσετε νέους τρόπους.. για τα προς το ζην. Ζητήστε έμπνευση από το Σύμπαν… και την επόμενη εβδομάδα, θα γεμίσει από ιδέες το μυαλό σας. Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της φήμης τετραγωνίζει τον Χείρωνα στον οίκο των συνεργασιών.

Σήμερα, μπορείτε να επεκτείνετε τον φιλικό σας κύκλο, συναντώντας άτομα που συνδέονται με την δουλειά σας ή με την ομάδα στην οποία ανήκετε. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε συνομιλίες με άτομα από το διαδίκτυο και να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα. Αν ψάχνετε για αγάπη, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να τραβήξετε στην άκρη ένα φίλο, ζητώντας του ερωτικές συμβουλές.

Σκορπιός

Σκορπιέ κάποια μυστικά γεγονότα συμβαίνουν αυτή την εβδομάδα. Το Σύμπαν, σας μιλά απευθείας. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα στον οίκο της καριέρας σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο του ρίσκου. Σήμερα, μπορεί να νιώθετε πολύ ανυπόμονοι για τη δουλειά σας. Αλλά αυτή η ενέργεια δεν είναι ευνοϊκή για μεγάλα άλματα- τουλάχιστον προς το παρόν. Έχετε ταλέντα και ιδέες, αλλά τα σχέδιά σας χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Τώρα σχεδιάστε την καμπάνια σας για να βρείτε μια ουσιαστική δουλειά.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο της πιστοποίησης και των διπλωμάτων σας, κάνει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον εργασιακό σας οίκο. Αν σας οφείλεται κάποιο δίπλωμα από ένα ίδρυμα, είναι καλή στιγμή να μιλήσετε με τη διοίκηση για να το πάρετε. Μπορεί επίσης να θελήσετε να επιστρέψετε στα θρανία. Μπορεί να ετοιμάζεστε συλλέγοντας υλικό για μια μελέτη ή κάνοντας συναντήσεις με συμβούλους. Εξετάστε το ενδεχόμενο να πάρετε την πιστοποίηση για την ακίνητη περιουσία σας ή για κάποιο συμβόλαιο.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, ένα κατηγορηματικό «όχι» μετατρέπεται σε «ίσως». Τοξότη, βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα στον οίκο της πνευματικότητάς σας, κάνει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των προγόνων σας. Καθώς μεγαλώνετε πνευματικά, ενδέχεται να απομακρυνθείτε από κάποιες παιδικές πεποιθήσεις. Τώρα νιώθετε πιο σίγουροι για τη σύνδεσή σας με το Σύμπαν.

Σήμερα η μέρα είναι καλή για να εξετάσετε τη μεταφορά πνευματικών πρακτικών στην καθημερινότητά σας – όπως προσευχή, ανάγνωση ιερών κειμένων ή διαλογισμό. Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο στον οίκο των πόρων σας, κάνει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο των απογόνων σας. Αν έχετε παιδιά, ανιψιές και ανιψιούς, μπορεί να σας ζητηθεί να τους βοηθήσετε οικονομικά. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο να δημιουργήσετε επενδυτικούς λογαριασμούς, για τους νεότερους συγγενείς σας αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως

Μια ερωτική φαντασίωση, θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Αυτή την εβδομάδα, η προθυμία σας να ακούτε… θα είναι το κλειδί. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα, στον οίκο των πόρων σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των συμφωνιών. Αυτή είναι δύσκολη ενέργεια για την υπογραφή ή την τελική έγκριση ενός συμβολαίου. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο ή να υπογράψετε μια αγοραπωλησία, να ξέρετε πως θα υπάρξουν δυσκολίες σήμερα. Θα ήταν καλύτερα να ασχοληθείτε με νομικά θέματα… αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Αν πρέπει να υπογράψετε, διαβάστε κάθε διάταξη προσεκτικά και δείτε αν μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα σημεία που δεν σας αρέσουν. Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο στον οίκο των σχέσεων, κάνει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Ένα μέλος της οικογένειάς σας, μπορεί να σας ζητήσει συγχώρεση. Μπορεί να είχατε αποξενωθεί και τώρα είναι η ευκαιρία να έρθετε και πάλι πιο κοντά . Το αίτημά του είναι ειλικρινές και θα έχετε την ευκαιρία να θεραπεύσετε μια πληγή σήμερα.

Υδροχόος

Θα κάνετε μια εκπληκτική συνειδητοποίηση για τον εαυτό σας αυτήν την εβδομάδα. Αυτό θα δώσει μια μεγάλη ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας. Την Κυριακή 18 Ιουλίου ο Άρης στον Λέοντα στον οίκο των σχέσεων, κάνει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στον οίκο των οικονομικών σας. Αν και συμφωνείτε συνήθως με το ταίρι σας… σήμερα, μπορεί να υπάρχει μια διαφωνία σχετικά με τα χρήματα. Έχετε την ευκαιρία τώρα να επιλύσετε ορισμένα ζητήματα μεταξύ σας. Μπορείτε να βρεθείτε στην ίδια σελίδα, κάνοντας ένα σωστό οικονομικό προϋπολογισμό.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο στον οίκο της ευημερίας σας, κάνει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο της σκέψης. Η αρνητική σκέψη και η κριτική απέναντι στον εαυτό σας δεν είναι ευεργετικά. Μπορεί να το γνωρίζετε καλά, αλλά είναι μια δύσκολη συνήθεια για να την ξεπεράσετε. Αποφασίστε να κάνετε μόνο θετικές σκέψεις. Δώστε συγχαρητήρια στον εαυτό σας. Θα τελειώσετε την ημέρα νιώθοντας ενεργοποιημένοι και αισιόδοξοι.

Ιχθύς

Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα νιώθοντας εξαρτημένοι από τους άλλους. Όμως, είναι πιθανό να ολοκληρώσετε την εβδομάδα μ’ ένα αίσθημα ανεξαρτησίας και δύναμης. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, ο Άρης στον Λέοντα, στον οίκο της δουλειάς σας, κάνει χιαστί με τον Ποσειδώνα στο δικό σας ζώδιο. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε, είναι να περάσετε την ημέρα σας δουλεύοντας. Ωστόσο, η εργασία σας μπορεί να ακολουθεί κάποιο πρόγραμμα. Σκεφτείτε να συμβιβάσετε τα πράγματα με μισή μέρα εργασίας και μισή μέρα διασκέδασης.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο Ερμής στον Καρκίνο, στον οίκο του ρομαντισμού, κάνει τετράγωνο με τον Χείρωνα στον οίκο της αυτοεκτίμησης. Αν ψάχνετε για αγάπη, μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία κάνοντας πρώτα μια βαθιά ενδοσκόπηση. Όταν ξέρετε πόσα μπορείτε να προσφέρετε σε μια σχέση, θα είναι ευκολότερο να προσελκύσετε έναν υπέροχο σύντροφο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments