Nέα της αγοράς

Ελληνικό: Αποκαλυπτήρια αύριο για το παράκτιο μέτωπο και τη Marina Galleria

Ελληνικό: Αποκαλυπτήρια αύριο για το παράκτιο μέτωπο και τη Marina Galleria
Ελληνικό: Η Lamda Development θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια του παράκτιου μετώπου αύριο.

Η LamdaDevelopment μας προσκαλεί στη δεύτερη κατά σειρά διαδικτυακή παρουσίαση, ανοιχτή προς το κοινό, αυτή τη φορά για το παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού και τα αρχιτεκτονικά σχέδια της Marina Galleria για το Ελληνικό.

Τα έργα, που αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, στο πλαίσιο των ενημερωτικών webinars που διοργανώνει η Lamda Development για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού.

Ελληνικό: Αύριο τις 12.00 το μεσημέρι η παρουσίαση

Ο νέος τρόπος επικοινωνίας που εγκαινιάζει η LamdaDevelopment μέσω των διαδικτυακών παρουσιάσεων,δίνει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμονα ενημερώνεται για την πρόοδο του Ελληνικού, ενός μοναδικού έργου για όλους. Την παρουσίαση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 στις 12.00 το μεσημέρι θα γίνει η παρουσίαση

Για να παρακολουθήσετε το webinar επισκεφθείτε το κανάλι του Ελληνικού στοYouTube www.youtube.com/TheEllinikon Ελληνικό

Ελληνικό: Παρουσίασε το Marina Tower

Στην πρώτη διαδικτυακή παρουσίαση παρουσίασε τα σχέδια του πρώτου πράσινου ουρανοξύστη στην Ελλάδα, του Marina Tower που θα ανεγερθεί στην περιοχή της μαρίνας του Άγιου Κοσμά. Ένα από τα πρώτα αρχιτεκτονικά τοπόσημα του Ελληνικού, ο Marina Tower θα αποτελεί το ψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα, αλλά και τον πιο ψηλό πράσινο παραθαλάσσιο ουρανοξύστη στη Μεσόγειο.

Κορυφαία αρχιτεκτονική αισθητική, πρωτοποριακός σχεδιασμός, πράσινο, νερό, φως και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του εμβληματικού αυτού κτιρίου, που θα εντάξει τη χώρα μας στον παγκόσμιο αρχιτεκτονικό αλλά και τουριστικό χάρτη.

Το διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο Foster+Partners,το οποίο διαθέτει τεράστια εμπειρία στη σχεδίαση ψηλών κτιρίων παγκοσμίως, υπογράφει τη μελέτη και το σχεδιασμό του. Ο ουρανοξύστης, ύψους 200 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, θα διαθέτει 200 διαμερίσματα σε 45 ορόφους. Με την ολοκλήρωσή του, εντός της επόμενης πενταετίας, θα είναι το ψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα και ένα από τα συνολικά έξι ψηλά κτίρια που θα ανεγερθούν στο Ελληνικό. Ελληνικό

Βασικό χαρακτηριστικό της σχεδιαστικής προσέγγισης αποτελεί η δημιουργία ενός αισθητικά λιτού κτιρίου, σε πλήρη εναρμόνιση με τη θάλασσα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μεσογειακού τοπίου. Ξεχωρίζει η σημαντική παρουσία του πράσινου και του υδάτινου στοιχείου, που ενισχύουν έτσι το βιοκλιματικό χαρακτήρα του κτιρίου.

Όλες οι κατοικίες είναι διαμπερείς και προσφέρουν ανεμπόδιστη πανοραμική θέα. Κάθε διαμέρισμά του έχει τα πλέον σύγχρονα ποιοτικά χαρακτηριστικά, σε χώρους, παροχές και ανέσεις, εξαιρετικά υλικά κατασκευής, φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς και όλες τις προδιαγραφές ενός έξυπνου κτιρίου. Ο MarinaTower θα είναι ένας από τους πιο πράσινους ουρανοξύστες παγκοσμίως και ένα υπόδειγμα βιώσιμου σχεδιασμού, ενσωματώνοντας τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές και τα πλέον σύγχρονα διεθνώς πρωτόκολλα ασφάλειας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments