Οικονομία

Αναστολές Ιουλίου: Από σήμερα οι δηλώσεις στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ

Αναστολές Ιουλίου: Από σήμερα οι δηλώσεις στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ
Αναστολές Ιουλίου: Ξεκινούν από σήμερα οι δηλώσεις στο «ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ» για τις αναστολές Ιουλίου. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως 24 Ιουλίου. Η παραπάνω προθεσμία αφορά το διάστημα από 1 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου 2021.
Αναστολές Ιουλίου: Ξεκινούν από σήμερα οι δηλώσεις στο «ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ» για τις αναστολές Ιουλίου. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως 24 Ιουλίου. Η παραπάνω προθεσμία αφορά το διάστημα από 1 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου 2021.

Ξεκινούν από σήμερα οι δηλώσεις στο «ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ» για τις αναστολές Ιουλίου. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως 24 Ιουλίου. Η παραπάνω προθεσμία αφορά το διάστημα από 1 Ιουλίου έως 24 Ιουλίου 2021.

Από 25 Ιουλίου οι επιχειρήσεις – εργοδότες θα μπορούν να προαναγγέλλουν αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων, μη έχοντας τη δυνατότητα μεταβολής των δηλώσεων για χρονικό διάστημα από 1 Ιουλίου έως και 24 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι επιχειρήσεις – εργοδότες δύνανται να θέτουν σε αναστολή συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων τους που έχουν προσληφθεί έως και την 31 Μαρτίου 2021.

Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στο πρόγραμμα 100.000 νέων θέσεων εργασίας

Για τις περιπτώσεις προσλήψεων εποχικά εργαζομένων του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου χωρίς δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης που πραγματοποιήθηκαν από 1 Ιουνίου μέχρι 14 Ιουλίου, από επιχειρήσεις του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και οι οποίες επιθυμούν να εντάξουν τους εργαζόμενους αυτούς στο ανοιχτό πρόγραμμα 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη των εν λόγω εργαζομένων τους στο πρόγραμμα, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, έως 30 Ιουλίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην αίτηση αυτή οι επιχειρήσεις-εργοδότες δηλώνουν, ότι οι εργαζόμενοι που επιθυμούν να εντάξουν στο πρόγραμμα είναι εποχικά εργαζόμενοι του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου χωρίς δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης με προηγούμενη πρόσληψη.

Νέες προθεσμίες υποβολής συμπληρωματικών δικαιολογητικών από τους δικαιούχους οικονομικής ενίσχυσης (θέατρα, σινεμά, διανομείς κινηματογραφικών ταινιών κλπ)

Σημειώνεται τέλος ότι επιχειρήσεις θεάτρων, μουσικών σκηνών, χοροθεάτρων, συναυλιακών χώρων και χώρων παραστάσεων καθώς και οι επιχειρήσεις κινηματογράφων και διανομέων ταινιών κινηματογράφου που είναι δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης που προβλέπεται στις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, μπορούν να υποβάλουν τα απαιτούμενα συμπληρωματικά δικαιολογητικά των άρθρων 7 και 8 των ανωτέρω ΚΥΑ από σήμερα 21 Ιουλίου έως και τις 30 Ιουλίου 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments