Τεχνολογία

Dropbox: Θέλει τις φωτογραφίες σου από το Google Photos

Dropbox: Θέλει τις φωτογραφίες σου από το Google Photos
Dropbox: Θέλει τις… φωτογραφίες σου από το Google Photos και φέρνει ολοκαίνουργια password features.

Το Dropbox είχε αναφέρει την προηγούμενη Τρίτη, ότι θα προσφέρει ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά στην γνωστή υπηρεσία password management που διαθέτει, ενώ πλέον προσθέτει και δυνατότητες upload φωτογραφιών στο βασικό πακέτο , ‘οπως μας ενημρώνει το wifinews.

Το Dropbox ανακοίνωσε τον password manager του την προηγούμενη χρονιά, ως μια λύση για τους χρήστες του να αποθηκεύσουν με ασφάλεια τα passwords τους. Λίγο αργότερα τον έκανε διαθέσιμο και στο Basic πακέτο, δηλαδή το free. Ωστόσο, έλειπαν σημαντικά χαρακτηριστικά, που τα διαθέτουν λύσεις του ανταγωνισμού. Πλέον, κάτι τέτοιο αλλάζει, καθώς η υπηρεσία ανακοίνωσε τα εξής: dropbox

Ένα πρόσθετο Dropbox Passwords για τους browsers για την αποθήκευση και την αυτόματη συμπλήρωση των passwords.

Δυνατότητα διαμοιρασμού passwords και δυνατότητες αποθήκευσης πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Όλα τα νέα password features θα είναι διαθέσιμα στους Dropbox Basic, Plus, Family και Professional χρήστες της υπηρεσίας.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε δυνατότητες upload φωτογραφιών στο βασικό πακέτο. Η αλήθεια είναι, ότι δεν πρόκειται για κάτι καινούργιο για τους χρήστες του iCloud, ή του Google Photos. Ωστόσο, το Dropbox μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον σαν ένα πρόσθετο backup για photo uploads, τώρα με τους περιορισμούς της Google. Με λίγα λόγια, το Dropbox σε ενθαρρύνει απλά να απενεργοποιήσεις τα photo uploads στο cloud της Google και να αντικαταστήσεις την λύση εκείνη, με το Dropbox. Τώρα, τι ακριβώς πρόταση είναι αυτή, από τη στιγμή που η Google δίνει 15GB χώρο και το Dropbox 2GB, το αφήνουμε σε εσάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments