Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [24/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [24/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου.

Κριός

Ακόμα κι αν είσαι αποφασισμένη να προσφέρεις υποστήριξη στον εραστή σου ενδέχεται να μην το συνειδητοποιήσει ή να το αποδεχτεί αμέσως. Αυτό ίσως έχει να κάνει με υπερηφάνεια του. Αν πρέπει να του δώσεις λίγο χώρο, εστίασε σε κάτι που ανεβάζει τη διάθεση και των δυο σας. Αν φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου όσο περιμένεις την ανταπόκριση του εραστή σου, θα είναι ένα καλό διάστημα για να «σκοτώσεις» το χρόνο σου.

Ταύρος

Θα έχετε διαφορετικές απόψεις με το αντικείμενο του πόθου σου. Επίσης, αυτό που έρχεται στο φως από τη διαφωνία σας, θα είναι αποκαλυπτικό. Αν όμως τα πράγματα ενταθούν δείξε ψυχραιμία και απομακρύνσου από μια αδέξια συζήτηση ή ανταλλαγή. Γιατί η διαφωνία είναι ένα πράγμα… αλλά το να καταλήξει επιζήμια, είναι κάτι διαφορετικό. Γι’ αυτό εστίασε σε τρόπους ώστε να μειωθεί η ένταση και η αρνητικότητα, χωρίς να επιβαρύνεις την κατάσταση.

Δίδυμος

Μην αποθαρρυνθείς αν κάτι που σε ενεργοποιεί συναντά με αντίσταση από τον αγαπημένο σου. Γνωρίζεις καλά τι σε εμπνέει και σε ενθουσιάζει. Αν όμως ο εραστής σου το απορρίψει μπορείς ακόμα να κρατήσεις αναμμένη την παθιασμένη φλόγα μέσα σου… μέχρι να γίνει πιο ανοιχτόμυαλος !

Καρκίνος

Αν τα ερωτικά σου τελευταία είναι πιο απογοητευτικά από ζεστά και παρήγορα τότε θα αρχίσεις να ανησυχείς. Όμως το να βλέπεις ρεαλιστικά την κατάσταση σε ό, τι αφορά τις παθιασμένες σου προσδοκίες σε βοηθάει να αποφύγεις την απογοήτευση. Κοιτάζοντας τις βελτιώσεις που μπορείς να κάνεις μέσα σου, θα σε βοηθήσει να συνδεθείς πιο ουσιαστικά με τον εραστή σου. Η συναισθηματική και σωματική ικανοποίηση πρέπει να βασίζεται στον ρεαλισμό, όχι στις φαντασιώσεις τώρα.

Λέων

Δεν θα χρειαστεί πλέον να μαντεύεις τι πρέπει να πεις στον εραστή σου. Και δεν θα ανησυχείς για το αν η στάση σου επηρεάσει το δεσμό σου. Γιατί ο πλανήτης της τύχης, της αισιοδοξίας και της επέκτασης θα βοηθήσει τον συναισθηματικό σου κόσμο ή τη σχέση σου να γίνει σύντομα πιο έντονη και πιο εμπνευσμένη. Περίμενε και θα δεις!

Παρθένος

Θα διαπιστώσεις πως ο εραστής σου έχει μια ιδέα που συγκρούεται με τη δική σου, τώρα. Όμως το ταίρι σου, μπορεί να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να κατανοήσει την άποψη ή την προοπτική σου. Αυτός που αγαπάς πιθανότατα θα εκτιμήσει το χρόνο και το χώρο που του δίνεις – ακόμα κι αν γνωρίζει ότι κατά πάσα πιθανότητα, θα συμφωνήσει μαζί σου στο τέλος!

Ζυγός

Αντί να αναρωτιέσαι γιατί συνεχίζουν να δημιουργούνται εμπόδια στη σχέση σου, άκουσε αυτά που θα πει το ταίρι σου, με ανοιχτό μυαλό και καρδιά. Επειδή μέχρι να πραγματοποιήσεις αυτήν τη συζήτηση ή την ανταλλαγή, θα εργάζεσαι άσκοπα για να διασφαλίσεις πως κάτι φαίνεται τέλειο. Η κοινή, ανοιχτή επικοινωνία θα φέρει τουλάχιστον μία ευχάριστη βελτίωση τώρα. 

Σκορπιός

Ένα καταπιεσμένο συναισθηματικό ζήτημα, θα είναι πολύ δύσκολο να το εκθέσεις στους άλλους τώρα – και ειδικά στον αγαπημένο σου. Όμως αυτό θα οδηγήσει σε ένα μοτίβο που πρέπει να καταπνίξεις στο ξεκίνημά του. Γι’ αυτό, αντί να επιστρέψεις στις σκιές, προσπάθησε να είσαι πιο δεκτική και ανοιχτόμυαλη. Ακόμα και λίγη προσπάθεια να καταβάλλεις, θα βοηθήσει στην ανάπτυξη ή την ενίσχυση της σχέσης σου.

Τοξότης

Ένας ρομαντικός στόχος θα φανεί πολύ μακρινός ακριβώς εκεί που πίστευες πως είναι εφικτός. Κοίταξε όμως προσεκτικά πώς μπορείς να διευθετήσεις τις ερωτικές σου καταστάσεις και να τις οδηγήσεις σε πιο εμπνευσμένη κατεύθυνση. Επειδή θα χρειαστεί να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Η εξερεύνηση μιας νέας διαδρομής που προσφέρεται τώρα, μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι αυτήν τη στιγμή. 

Αιγόκερως

Αν αισθάνεσαι κολλημένη στη σχέση σου, τότε ψάξε τρόπους για να απελευθερωθείς από κουραστικές συνήθειες. Όσο περισσότερο διασφαλίζεις ότι η ηρεμία και το γέλιο διαδραματίζουν μεγαλύτερο ρόλο στη σχέση σου, τόσο πιο γρήγορα θα αντικατασταθούν με κάτι που σίγουρα θα ανεβάσει τη διάθεση και τη λίμπιντό σου.

Υδροχόος

Μην επιτρέψεις να τραβήξει μακριά η επίλυση ενός προβλήματος. Τόσο εσύ όσο και ο αγαπημένος σου μπορεί να απογοητευτείτε με κάποιες καταστάσεις. Γι’ αυτό αντί να επικεντρωθείτε στη διαχείριση μιας τεταμένης ανταλλαγής, εστιάστε στο να αντιμετωπίσετε το ζήτημα από κοινού. Η λήψη αποφάσεων σαν ομάδα σας φέρνει πιο κοντά! Και με τη σωστή στάση και προσέγγιση, μπορείτε να ξεπεράσετε αυτό το πρόβλημα, να το αγκαλιάσετε και να το αφήσετε πίσω σας. 

Ιχθύς

Έχει κάποιος ισχυρές απόψεις για την ερωτική σου ζωή; Μπορεί να μην ζητήσεις τη συμβουλή του αλλά αυτός θα σου τη δώσει, ούτως ή άλλως. Αντί να κρατήσεις αμυντική στάση, προσπάθησε να ακούσεις τα ψήγματα σοφίας που κρύβονται μέσα από την καλοπροαίρετη συμβουλή του. Ο αγαπημένος σου σκέφτεται μόνο το καλό σου… όσο κι αν στην αρχή σου φανεί πως ξεπερνά τα όρια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments