Lifestyle

Ben Affleck: Έριξε το Instagram η φωτογραφία με την Jennifer Lopez

Ben Affleck: Έριξε το Instagram η φωτογραφία με την Jennifer Lopez
Ben Affleck: Χαμός στη δημοφιλή πλατφόρμα μετά το φιλί του με την Jennifer Lopez για τα γενέθλιά της.

Τα γενέθλιά της περίμενε η JLo για να ποστάρει την πρώτη φωτογραφία επανασύνδεσης με τον Ben Affleck. «Θέλετε να ξέρετε τι κάνω στα 52 μου»; Ρωτάει η Jennifer Lopez τους 166 εκατομμύρια followers της στο Instagram και ποστάρει φωτογραφίες με μαγιό -για να μας θυμίσει πως το έχει πιο σέξι κορμί της showbiz σήμερα- και ένα καυτό φιλί με τον Ben Affleck, για να ξεκαθαρίσει ότι… εκτός από όμορφη, πλούσια και επιτυχημένη είναι και πολύ πολύ ερωτευμένη.

Ben Affleck και Jennifer Lopez: Το παθιασμένο φιλί

Είναι η πρώτη φορά μετά τη θύελλα δημοσιευμάτων για την επανασύνδεση με τον Ben Affleck που ανεβάζει η ίδια φωτογραφία τους στα social media. Και βέβαια καταλαβαίνετε τί συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα lifestyle media όλου του κόσμου.

Ιδιαίτερα διαχυτικοί και οι δύο δεν σταμάτησαν τα φιλιά και τις αγκαλιές, όπως βλέπουμε από τα ντοκουμέντα που μοιράστηκε με τους φίλους του στο διαδίκτυο το εκρηκτικό είδωλο της ποπ. Πηγές κοντά στο ζευγάρι έχουν αποκαλύψει το τελευταίο διάστημα ότι το ζευγάρι περνάει δεύτερη… εφηβεία στον έρωτα, καθώς είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον.

Ben Affleck: Λίγα λόγια τον ίδιο και την JLo

Ο Μπεν Άφλεκ είναι Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και συγγραφέας. Το 1998 κέρδισε μαζί με τον Ματ Ντέιμον (με τον οποίο ίδρυσε 2 χρόνια αργότερα την εταιρία παραγωγής LivePlanet) το Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου και τη Χρυσή σφαίρα για το καλύτερο σενάριο για την ταινία Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting).

Μερικές από τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε:

  • Αρμαγεδών (Armageddon),
  • Ερωτευμένος Σαίξπηρ (Shakespeare in Love),
  • Περλ Χάρμπορ (Pearl Harbor),
  • The Town (την οποία και σκηνοθέτησε)
  • Άσος στο μανίκι (Smokin’ Aces) και Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε (Gone Girl).
Ben Affleck

Η Τζένιφερ Λόπεζ γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1969 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, από τους Ντέιβιντ Λόπεζ και Γουαδαλούπε Ροντρίγκεζ, ενώ έχει ακόμη δύο αδελφές, την Λέσλι και την Λίντα. Εκτός από τρία βραβεία [α) ΑLMA Awards για την καλύτερη ηθοποιό το 1998, β) Lasting Image Award το 1998 και γ) Lone Star Film & Television Award, το 1998] ο «Πυρετός» της Σελένα είχε χτυπήσει και το άλλο αδύνατο σημείο της, το πάθος της για το χορό και το τραγούδι.

Το πρώτο της single (Sony Music’s Work Group Label) με τίτλο «If you had my love» ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard chart και έγινε πλατινένιο με πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις. Με το άλμπουμ της «On the 6», εκθρόνισε τον Ρίκι Μάρτιν (Ricky Martin) απο την κορυφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments