Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [26/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [26/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 26 Ιουλίου.

Κριός

Ο έρωτας θα έχει πάντα και τις ανατροπές του. Επομένως, αν είσαι ελεύθερη και τα ραντεβού σου μέχρι τώρα δεν έχουν φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα μην τα παρατάς ακόμη. Ίσως να είσαι λιγάκι μακριά από εκεί που θέλεις ακόμη ερωτικά… αλλά αν συνεχίσεις να είσαι αδρανής… ο έρωτας δε θα σου χτυπήσει την πόρτα. Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι θάρρος και υπομονή.

Ταύρος

Ξέρεις πως ο έρωτας δεν είναι μόνο ουράνια τόξα και μονόκερους! Όμως, αν βλέπεις το ποτήρι στη σχέση σου μισοάδειο αυτό εμποδίζει την παθιασμένη πρόοδο και την απόλαυσή σου με πολλούς τρόπους αυτή τη στιγμή. Είσαι μόνο μια μικρή προσαρμογή στάσης μακριά, από το να επαναφέρεις τα πράγματα στο προσκήνιο και να προσαρμόσεις τις τρέχουσες συνθήκες σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Δίδυμος

Αν πολλά σου φαίνονται βαρετά ή μονότονα στην ερωτική σου ζωή τώρα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζονται. Μην ακολουθήσεις όμως δοκιμασμένες μεθόδους γιατί θα καθυστερήσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Τίποτα δεν σε εμποδίζει να απομακρυνθείς από καταστάσεις ή σενάρια που σε συγκρατούν. Αν αποσυνδεθείς από πολύπλοκες ρομαντικές εμπλοκές θα νιώσεις απελευθερωμένη και αναζωογονημένη.

Καρκίνος

Το ρομαντικό σου παρελθόν προσφέρει πολύτιμα μαθήματα για να αντλήσεις. Σταμάτησε λιγάκι για να σκεφτείς το άτομο που ήσουν κάποτε – και ποια είσαι τώρα χάρη στις συγκεκριμένες εμπειρίες που βίωσες. Αυτές σε έφεραν στο σημείο που βρίσκεσαι τώρα. Αγκάλιασε τις ρομαντικές αποκαλύψεις που έρχονται στο δρόμο σου ακόμα κι αν μερικές είναι δύσκολο να επεξεργαστούν. Είναι ανεκτίμητες!

Λέων

Αν τα ερωτικά σου είχαν παραμεριστεί για λίγο ώστε να επικεντρωθείς σε άλλα ενδιαφέροντα, τώρα θα επιθυμήσεις να τα φέρεις στο προσκήνιο για να αναζωογονηθείς. Πιθανότατα να χαρείς πολύ, επίσης. Το να είσαι ενεργή στο όνομα της αγάπης και της οικειότητας φέρνει αποτελέσματα που θα σε εκπλήξουν και θα σε ενθουσιάσουν. Απόλαυσε τις ρομαντικές σου προσπάθειες. Θα καταλάβεις πως τις χρειάζεσαι – και δεν είναι μάταιες.

Παρθένος

Αν είσαι ελεύθερη, η γοητεία σου θα αυξηθεί με τη βοήθεια της Αφροδίτης και θα ξεχωρίσεις από όλους τους ερωτικούς ανταγωνιστές σου. Όμως είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση η ζεστασιά που αναδύεις, μαζί με έναν αισθησιασμό που σιγοβράζει, θα προσελκύσει το άτομο που σε ενδιαφέρει ή θα σε φέρει πιο κοντά με τον εραστή σου. Τώρα έχεις εσύ τον έλεγχο και το λατρεύεις! Κινήσου με όποιο τρόπο θεωρείς κατάλληλο.

Ζυγός

Αν πρόσφατα έχεις βιώσει μια επιβράδυνση στην ερωτική σου ζωή, μην θεωρήσεις πως ήταν μάταιη ή χωρίς ευεργετικό σκοπό. Μπορεί να σου πρόσφερε την ευκαιρία να ακολουθήσεις τα δικά σου ενδιαφέροντα ή να κάνεις την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Γι’ αυτό να είσαι ευγνώμον για την ευκαιρία να δημιουργήσεις έναν ακόμα καλύτερο εαυτό. Σε βάζει σε ένα υπέροχο μέρος για να μετατρέψεις το ρομαντικό μέλλον που θέλει η καρδιά σου… σε κάτι απτό.

Σκορπιός

Μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα που επικρατεί τώρα θα αποδώσει παθιασμένους καρπούς. Κράτησε κάποιον σε «αναμμένα κάρβουνα». Το να συμπεριφέρεσαι άνετα και ψύχραιμα, θα μπορούσε να είναι αφροδισιακό αυτό το διάστημα, γι’ αυτό άφησε αυτόν που σε ενδιαφέρει να σε κυνηγήσει ή να σε πλησιάσει. Δεν χρειάζεται να το παίζεις σκληρή για να κρατήσεις κάποιον «στην τσίτα». Όμως μπορεί να ενεργοποιηθεί από τον τρόπο που τον κάνεις να λειτουργεί για την αγάπη σου – ή για όσα επιπλέον επιθυμείς!

Τοξότης

Η εμβάθυνση της εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, παρέχει όλη την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι ότι η σύνδεσή σας εξελίσσεται. Αν είσαι ελεύθερη και θέλεις να μεταφερθεί η σχέση σου σε νέο επίπεδο, θα μπορούσε να συμβεί τώρα. Όμως είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, τώρα επιτυγχάνεται ένα σημείο καμπής. Όσο μεγαλώνει η εμπιστοσύνη ανάμεσα σας, τόσο πιο συναρπαστικό θα είναι ένα νέο κεφάλαιο.

Αιγόκερως

Άφησε τη φαντασία σου να σε εμπνεύσει να προωθήσεις τα ρομαντικά όρια στη σχέση σου. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την πραγματοποίηση της πρώτης κίνησης με κάποιον ή τη δημιουργία ενός νέου επιπέδου οικειότητας σε μια υπάρχουσα σχέση. Γνωρίζεις ότι σε υποδέχεται μια νέα παθιασμένη περιοχή κι ένας τυχερός θα θυμηθεί γιατί οι Αιγόκεροι είναι οι καλύτεροι εραστές.

Υδροχόος

Αν είσαι ελεύθερη, μην αποκλείσεις την πιθανότητα να βρεις κάποιον που θα βοηθήσει ώστε να δημιουργηθεί μια ερωτική σπίθα ανάμεσά σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας πραγματικής ερωτικής ιστορίας αν αφήσεις τα πράγματα να προχωρήσουν αργά μεταξύ σας. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ο εραστής σου είναι ήδη ο καλύτερος φίλος σου, αλλά θα βιώσεις ένα νέο επίπεδο βαθύτερης, αμοιβαίας εμπιστοσύνης, που σχηματίζεται τώρα.

Ιχθύς

Η αγάπη και η οικειότητα μπορεί να πάρουν μια ασυνήθιστη ή ανορθόδοξη στροφή τώρα. Αυτό θα μπορούσε να είναι συναρπαστικό… αν μπορέσεις να απελευθερωθείς από ερωτικές παραδοσιακές εξαρτήσεις. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μπορεί οι διαφορές ανάμεσά σας, να είναι η αιτία που ανάβουν τη φλόγα και διατηρούν τα πράγματα αισιόδοξα – και ενδιαφέροντα. Και αν πρέπει να θυμηθείς πως τα αντίθετα έλκονται, τότε αυτό θα το καταλάβεις καλύτερα τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments