Lifestyle

Τόλης Βοσκόπουλος: H μεγάλη του επιθυμία που γνώριζαν μόνο η κόρη και η σύζυγός του

Τόλης Βοσκόπουλος: H μεγάλη του επιθυμία που γνώριζαν μόνο η κόρη και η σύζυγός του
Τόλης Βοσκόπουλος: Ο σπουδαίος ερμηνευτής, είχε εξομολογηθεί στα πιο κοντινά του πρόσωπα τη μεγάλη του επιθυμία.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου τον αποχαιρέτησαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, την περασμένη Τετάρτη (21/7). Τα πρόσωπα και τα δάκρυά τους σε κάθε βήμα τους μαρτυρούσαν τον αφόρητο πόνο που ένιωθαν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη που για εκείνους όμως ήταν ο δικός τους άνθρωπος.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος περνούσε αρκετές ώρες με την κόρη του, στην οποία, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «On time», είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική. Αυτή την επιθυμία, η Μαρία θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού τη θεωρεί κάτι σαν διαθήκη. Τόλης Βοσκόπουλος

Τόλης Βοσκόπουλος: Η γνωριμία του με την μεγάλη σταρ Ζωή Λάσκαρη εξελίχθηκε σύντομα σε έναν μεγάλο και δυνατό έρωτα.

Η γνωριμία του Τόλη Βοσκόπουλου και της Ζωής Λάσκαρη εξελίχθηκε σύντομα σε ένα δυνατό έρωτα. Να θυμίσουμε ότι με μια λιτή ανακοίνωση η Άντζελα Γκερέκου εξέφρασε τη θλίψη της μετά την μεγάλη απώλεια του αγαπημένου της συζύγου Τόλη Βοσκόπουλου, που έφυγε το πρωί από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 81 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, μια σπάνια φωτογραφία με τη Ζωή Λάσκαρη και τον Τόλη Βοσκόπουλο, είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας ο Άρης Λουπάσης, ταξιδεύοντάς μας για ακόμα μία φορά στον χρόνο. Ο Άρης Λουπάσης έχει δημιουργήσει στο Instagram έναν λογαριασμό τον οποίο διανθίζει με σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν αγαπημένων ελλήνων σταρ της «χρυσής» εποχής το ελληνικού κινηματογράφου.

Η ανάρτηση στο Instagram

Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του, ο Άρης Λουπάσης δημοσίευσε μία ακόμα σπάνια vintage φωτογραφία, αυτή τη φορά με την Ζωή Λάσκαρη και τον Τόλη Βοσκόπουλο από τη δεκαετία του ’70.

Γράφει ο Άρης Λουπάσης στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram:

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος με τη Ζωή Λάσκαρη το 1971 στα χρόνια του μεγάλου έρωτά τους και στο απόγειο της καριέρας τους απολαμβάνουν τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης με πλήθος θαυμαστών να εκφράζει με τρόπο συγκινητικό την αγάπη στο πρόσωπό τους.

Την περίοδο αυτή ο δημοφιλής ερμηνευτής διαμένει στην Καβάλα με την ηθοποιό να τον επισκέπτεται συχνά για να παρακολουθήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας του με τίτλο «Αδέρφια μου Αλήτες Πουλιά» που γίνονται στην Δράμα και την ίδια να συζητάει με εκπροσώπους Γερμανοισραηλινής παραγωγής για μια νέα ταινία που τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Όπως αναφέρεται στον τύπο της εποχής, σε κάποια επιστροφή του από Δράμα προς Καβάλα θα τραυματιστεί ελαφρά μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου του το οποίο και θα υποστεί μεγάλες ζημιές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments