Οικονομία

Επισιτισμός τουρισμός: Μέχρι 30 Ιουλίου η προθεσμία για 100.000 θέσεις

Επισιτισμός τουρισμός: Μέχρι 30 Ιουλίου η προθεσμία για 100.000 θέσεις
Επισιτισμός τουρισμός: Τελευταία ευκαιρία για την υποβολή δηλώσεων για το πρόγραμμα 100.000 θέσεων έχουν εποχικές επιχειρήσεις μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 30 Ιουλίου. Αφορά επιχειρήσεις και εργαζομένους στον κλάδο του τουρισμού και επισιτισμού.

Τελευταία ευκαιρία για την υποβολή δηλώσεων για το πρόγραμμα 100.000 θέσεων έχουν εποχικές επιχειρήσεις μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 30 Ιουλίου. Αφορά επιχειρήσεις και εργαζομένους στον κλάδο του τουρισμού και επισιτισμού.

Ποιοι και πως συμμετέχουν

Για τις περιπτώσεις προσλήψεων εποχικά εργαζομένων του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου χωρίς δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης που πραγματοποιήθηκαν από 1 Ιουνίου μέχρι 14 Ιουλίου, από επιχειρήσεις του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και οι οποίες επιθυμούν να εντάξουν τους εργαζόμενους αυτούς στο ανοιχτό πρόγραμμα 100.000 νέων επιδοτούμενων θέσεων εργασίας, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη των εν λόγω εργαζομένων τους στο πρόγραμμα, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, έως 30 Ιουλίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην αίτηση αυτή οι επιχειρήσεις-εργοδότες δηλώνουν, ότι οι εργαζόμενοι που επιθυμούν να εντάξουν στο πρόγραμμα είναι εποχικά εργαζόμενοι του τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου χωρίς δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης με προηγούμενη πρόσληψη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments