Lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χρέη μοντέλου εκτέλεσε η παρουσιάστρια

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Χρέη μοντέλου εκτέλεσε η παρουσιάστρια
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η παρουσιάστρια του Happy Day, ταξίδεψε στο νησί της Πάρου αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο μαζί με την οικογένειά της απολαμβάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Happy Day, ταξίδεψε στο νησί αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, μαζί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και τα τρία τους παιδιά και ξεκίνησε τις βουτιές στις παραλίες και τα παιχνίδια με τις δύο κόρες της και τον γιο της. Μαλιστα, δεν δίστασε να ποζάρει με το μπικίνι της στον φωτογραφικό φακό, πίσω από τον οποίο βρισκόταν η 7χρονη Μαίρη, η οποία ανέλαβε για λίγο χρέη φωτογράφου και από τo αποτέλεσμα φαίνεται ότι τα πήγε εξαιρετικά.

«Εξερευνώντας καινούρια μονοπάτια. Τις φωτό έβγαλε η μικρή μου κόρη», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και μοιράστηκε τα στιγμιότυπα με τους followers της στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η γοητευτική παρουσιάστρια ανέφερε τον τρόπο που κατάφερε να χάσει κιλά μέσα στην καραντίνα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για τη χαλάρωση των μέτρων και την επικείμενη άρση του lockdown, το πως περνούσε τις ημέρες της καραντίνας με τα παιδιά και τον σύντροφό της, Θέμη Σοφό, αλλά και το πως έχασε κιλά κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα από τη συνέντευξη στο περιοδικό «OK!».

Λίγες μέρες πριν από την άρση του lockdown, τι νιώθεις; Ανυπομονησία ή φόβο;

«Είναι περίεργες οι στιγμές που ζήσαμε και ζούμε. Ακόμα πιο περίεργο και πιο άσχημο είναι ότι με έναν τρόπο το συνηθίσαμε πια, ότι αυτή η ρουτίνα έγινε η νέα κανονικότητά μας. Προσωπικά με τρομάζει λίγο που τα παιδιά μου ενθουσιάζονται όταν τους λέω να πάμε στο σούπερ μάρκετ. Που θεωρούν πως αυτή η έξοδος είναι η μοναδική τους ευκαιρία να διασκεδάσουν και να δουν λίγο κόσμο. Κουράστηκα, δεν θα σ’ το κρύψω. Θέλω τη ζωή μου πίσω!», λέει και προσθέτει: «Σκεφτόμουν χθες ότι ο γιος μου, που γίνεται 3 χρόνων αυτές τις μέρες, θα νομίζει μάλλον πως η «κανονική» ζωή είναι αυτό: σπίτι, σούπερ μάρκετ, άντε και μια μικρή βόλτα στη φύση». svg%3E

Δύο καραντίνες με τρία μικρά παιδιά μέσα στο σπίτι, αφού το αντέξατε αυτό με τον Θέμη, μάλλον θα αντέξετε τα πάντα…

Πες το ψέματα! (Γελάει.) Για να είμαι δίκαιη, πάντως, η δική μας καραντίνα δεν ήταν αυστηρή, υπό την έννοια πως δεν ήμασταν δυο δραστήριοι άνθρωποι που κλείστηκαν ξαφνικά μέσα σε ένα σπίτι, χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν. Εγώ, για παράδειγμα, δεν σταμάτησα στιγμή να δουλεύω. Το ίδιο και ο Θέμης, ο οποίος μετέφερε την έδρα του στο σπίτι και εργαζόταν εκεί, μέσω Ζοοm, με τηλεδιασκέψεις κ.λπ. Αν καταφέρεις να νιώθεις ενεργός και να διατηρείς ένα πρόγραμμα, ένα ψήγμα, αν θες, από την παλιά σου καθημερινότητα, το πράγμα γίνεται πιο υποφερτό.

Το μυστικό για το πώς κατάφερες να αδυνατίσεις μες στην καραντίνα θα μου το πεις;

Δεν υπάρχει μυστικό. Προσπάθησα απλώς να μην παχύνω, οπότε πρόσεχα τη διατροφή μου από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τις μέρες που έλειπα από το σπίτι περισσότερες ώρες, ενώ τα Σαββατοκύριακα «ξέφευγα» καμιά φορά. Αν μου έκανε σε κάτι καλό αυτή η καραντίνα ήταν ότι με βοήθησε να ακονίσω τις μαγειρικές μου ικανότητες, αφού για πρώτη φορά είχα και τον χρόνο και τη διάθεση και κοινό πρόθυμο να δοκιμάσει τα πιάτα μου. Πέρσι το Πάσχα, ας πούμε, ακολούθησα γιο πρώτη φορά όλες τις γαστρονομικές παραδόσεις της ελληνικής κουζίνας: έψησα κουλουράκια, έφτιαξα τσουρέκια, έβαψα αυγά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments