Οικονομία

Κοινωνικός τουρισμός: Προθεσμία μέχρι 30 Ιουλίου για την υποβολή αιτήσεων των παρόχων

Κοινωνικός τουρισμός: Προθεσμία μέχρι 30 Ιουλίου για την υποβολή αιτήσεων των παρόχων
Κοινωνικός τουρισμός: Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό ΟΑΕΔ, για τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εταιριών.

Συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό ΟΑΕΔ, για τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εταιριών. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 30 Ιουλίου μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet ή ΟΑΕΔ στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parokhoi-koinonikou-tourismou

Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022 θα διαρκέσει 12 μήνες, από 01.08.2021 έως 31.07.2022. Συνολικά χορηγήθηκαν 300.000 επιταγές και ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι 30 εκατ. €.

Ποια τα επιπλέον κίνητρα

Ως επιπλέον κίνητρα συμμετοχής, για πρώτη φορά η διοίκηση του Οργανισμού, οριοθέτησε ότι η επιδότηση καταλυμάτων ενισχύεται κατά 20% τον Αύγουστο. Στόχος είναι υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη των επιχειρήσεων και αυξημένη διαθεσιμότητα κατά την «αιχμή» της περιόδου των διακοπών.

Παράλληλα επιταχύνεται η αποπληρωμή των παρόχων του προγράμματος, καθώς θα υλοποιηθεί νέα ηλεκτρονική αίτηση αποπληρωμής.

Για αναλυτικές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.oaed.gr/koinonikos-toyrismos?tab=koinonikos-toyrismos-2021-2022&tab2=&tab3=

Κοινωνικός τουρισμός: Ενεργοποιήθηκαν 38.000 επιταγές σε τουριστικά καταλύματα

Περίπου 38.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου ενεργοποιήθηκαν συνολικά 38.000 επιταγές του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού 2020-2021 του ΟΑΕΔ σε τουριστικά καταλύματα της χώρας, καθώς και 4.670 επιταγές ακτοπλοϊκής μεταφοράς. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ανακοινώθηκαν και οι οριστικοί πίνακες για τον πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments